Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 3. Cum a reacționat Jean de la Craiova când s-a întâlnit cu un nudist în Vama Veche

În ediția 3 Poftiți la circ vedetele au avut de îndeplinit fel de fel de sarcini, pentru a-i ajuta pe circarii de la Bellucci. Cei care au acceptat provocarea noului sezon al emisiunii lui nea Marin au ajuns și pe plaja din Vama Veche.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În ediția 3 Poftiți la circ, Jean de la Criova a primit sarcina de a curăța o porțiune de plajă de la Vama Veche și nu mică i-a fost mirarea când s-a întâlnit cu un nudist.

În timp ce Jean de la Craiova grebla nisipul a văzut un nudist care făcea plajă și a început să curețe nisipul în jurul lui.

Reacția lui Jean de la Craiova la întâlnirea cu unul din nudiștii din Vama Veche. După ce l-a salutat, a chemat-o și pe Marga

„Strângeam și curățam pe lângă acel om, un singur client pe plajă, să fie curat pe lângă el și să se simtă omul bine”, și-a explicat Jean de la Craiova gestul de a curăța nisipul din jurul nudistului.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Reacția lui Jean de la Craiova când a aflat cum curge apa într-o rulotă

Ulterior, bărbatul s-a ridicat să se plimbe iar Jean de la Craiova l-a salutat și a dat mâna cu el:

„Uimit ce am fost, un turist venea în costumul lui Adam spre mine. Nu avea nicio jenă, mergea”, a descris Jean de la Craiova întâmplarea.

Cum a reacționat Margherita d ela Clejani când a văzut un nudist în Vama Veche

Jean de la Craiova a chemat-o și pe Marga alături de el iar prima reacție a acesteia când l-a văzut pe nudist a fost să-i întoarcă spatele și să spună „Vai, nu pot să cred!”

„Eu, curioasă de fel, cu dorința de a vedea și de a experimenta orice, am coborât și m-am dus să văd ce are Jean să-mi arate”, a explicat Margherita de la Clejani.

Ulterior, Margherita a mărturisit că nu este șocată de oamenii lipsiți de inhibiții, întrucât a început să înțeleagă toate tiparele de persoane.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu nea Marin

„Să fie binecuvântat și plin de lumina Domnului! N-am rămas șocată pentru că am început să înțeleg absolut toate categoriile și toate tiparele de oameni. Fiecare este liber să facă ce vrea, cum vrea, în ordinea în care vrea. Nimeni nu are dreptul să ne judece pentru ceea ce suntem, pentru ceea ce facem, există lege”, a spus Margherita de la Clejani.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani l-a descris în detaliu pe bărbatul visurilor sale

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 3. Cum a reacționat nea Marin când a fost lovit cu o ceapă în frunte: „A început să curgă s... Poftiți la circ 2020, ediția 3. La repetiții a fost puțin timorat. Cum s-a descurcat Marian Drăgulescu la trambulina el...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Ultimele știri
x