Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel după ce a câștigat Power Couple România alături de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat fanii

Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant în mediul online, după ce a câștigat Power Couple România alături de Sorin Gonțea în Finala de pe 13 martie 2024. Concurenta și-a luat fanii prin surprindere cu o postare copleșitoare.

Colaj cu Daiana Anghel și Sorin Gonțea în Finala Power Couple România cu trofeul în mână Galerie
Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant în mediul online, după ce a câștigat Power Couple România alături de Sorin Gonțea în Finala de pe 13 martie 2024 | Antena 1

Finala Power Couple România a fost plină de surprize pentru cele trei echipe finaliste. Sorin Gonțea și Daiana Anghel, Anamaria și Tudor Ionescu, Oana Matache și Radu Siffredi au trecut printr-o probă de rezistență la care nici măcar nu se gândeau.

Cuplurile au avut de îndurat fenomene extreme: ploaie rece de primăvară, canicula puternică din mijlocul verii și gerul năprasnic. Perechile de vedete s-au descurcat de minune până într-un anumit punct al misiunii.

Adrenalina și emoțiile s-au simțit la cote maxime în ultima etapă a competiției. De asemenea, nici momentele tensionate nu au întârziat să apară pe micile ecrane ale publicului. Concurenții au luptat până la capătul puterilor pentru Marele Premiu, dar un singur cuplu a reușit să obțină trofeul.

Primii care au cedat în Finala Power Couple România sunt Anamaria și Tudor Ionescu. Aceștia au renunțat la titlul de câștigători atunci când au aruncat gențile cu bani din mâni. S-a dat o luptă grea între celelalte două echipe finaliste.

Citește și: Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Momentul în care finaliștii au început să cedeze. Ce s-a întâmplat cu Oana Matache

După mai bine de o oră, Oana Matache a dat semne de slăbiciune. Concurenta nu s-a mai putut ține pe picioare și a fost la un pas să se prăbușească în brațele iubitului său. Așadar, tânăra și Radu Siffredi au luat decizia să lase în urmă miza uriașă a jocului.

În cele din urmă, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost desemnați câștigătorii primului sezon din Power Couple România. Cei doi au demonstrat în cadrul competiției faptul că sunt un cuplu puternic.

Ce a postat Daiana Anghel după ce a luat Marele Premiu în Finala Power Couple România alături de Sorin Gonțea

La scurt timp de la difuzarea Finalei Power Couple România, Daiana Anghel a ținut să transmită un mesaj emoționant despre victoria obținută alături de cel mai important om din viața ei, Sorin Gonțea.

„Ultimul testimonial, ultimele cadre, ultima oară când am mai purtat lavalierele. Dar tot ce am trăit acolo va rămâne aventura vieții noastre și experiența care ne-a demonstrat că putem și atunci când credem că nu mai putem. Mulțumim din nou întregii echipe, lui Dani și tuturor celor care au făcut o muncă excepțională în post producție, pentru ca timp de șase săptămâni să trăiți de acasă emoțiile noastre, luptele cu propriile noastre limite și bucuria”, a scris concurenta în dreptul unei poze înduioșătoare.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au avut un parcurs spectaculos la Power Couple România. Cei doi au fost propuși spre eliminare de trei ori, părăsind vila din Malta timp ce o săptămână. Aceștia s-au reîntors în concurs la votul celorlalți concurenți.

Citește și: Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Ce au fost finaliștii nevoiți să îndure după ploaie rece și un val de caniculă

Deși le-a fost foarte dificil să treacă peste proba din semifinala competiției, Sorin Gonțea și Daiana Anghel au făcut față cu brio provocării din finala emisiunii. Ei au rezistat cel mai mult cu gențile pline cu bani în mâini.

Ce cuplu a câștigat Finala Power Couple România. Cu câți bani au plecat acasă concurenții... Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat primul sezon Power Couple România: „Trofeul reprezintă forța și echilibrul nos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x