Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche după eliminarea de la Power Couple România. Ea și soțul ei au părăsit competiția

Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant după eliminarea de la Power Couple România. În ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Cătălin Bucur, au părăsit emisiunea în urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.

Colaj cu Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, la Power Couple România după eliminare Galerie
Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant după eliminarea de la Power Couple România | Antena 1

Concurenții de la Power Couple România au trăit clipe tensionate în ediția de miercuri seară, de pe 21 februarie 2024. Un cuplu a fost nevoit să plece din competiție, iar acesta a fost format din Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur.

Cei doi nu s-au așteptat la un astfel de „atac” din partea colegilor de emisiune. Mai mult, tânăra a fost foarte supărată atunci când a aflat că trebuie să părăsească reality show-ul. Aceasta nu a rămas alături de partenerul său să-i îmbrățișeze pe ceilalți, ci a plecat în camera ei.

La scurt timp de la difuzarea ediției cu eliminarea, Roxana Blenche a ținut să facă o postare emoționantă în ceea ce privește plecarea ei și a lui Cătălin Bucur de la Power Couple România. Fanii au reacționat imediat, iar imaginile publicat au generat mai bine de 1.000 de like-uri.

Ce a spus Roxana Blenche după eliminarea de la Power Couple România

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că tânăra și soțul său făceau o echipă puternică și îndrăgită de telespectatori. Cătălin Bucur și Roxana Blenche au reușit să treacă cu brio peste multe provocări dificile și pline de adrenalină, dovedind faptul că locul lor este în emisiune.

Vestea că nu vor mai continua aventura din Malta i-a luat prin surprindere. Cei doi își doreau să rămână în lupta pentru marele premiu și să arate tuturor că formează un cuplu foarte sudat, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente de panică la înălțime. Ce s-a întâmplat cu proba

De curând, Roxana Blenche a ținut să transmită un mesaj copleșitor. Tânăra a mulțumit tuturor pentru susținere printr-o postare pe contul de Instagram, unde a distribuit mai multe poze de la Power Couple România.

„Drumul nostru se încheie aici la @powercouple_antena1 😍 Va mulțumesc că ați trăit fiecare probă alături de noi! Vă iubim și noi suntem Power Couple cu Măslinuța noastră 😍”, a scris Roxana Blenche, vizibil emoționată.

Mai mult, aceasta a făcut și un anunț important pentru fanii săi. Soția lui Cătălin Bucur a mărturisit că telespectatorii o pot vedea într-un nou sezon de „Hello Chef” începând din 2 martie, de la ora 14:00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajele oamenilor din mediul online au început să apară imediat la postarea Roxanei Blenche. Aceștia și-au exprimat tristețea pentru faptul că nu o mai pot vedea pe tânără în concursul Power Couple România.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de groază și panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”

„Ați fost cel mai tare cuplu!”, „Păi ce fac acum? Că doar pentru voi mă uitam 😢”, „Ca și în viață, mereu pierd cei buni, corecți și cu o coloană vertebrală! Urat din partea lor ca v-au votat, ca nu au fost corecți și nici un argument clar nu au avut! Ați fost la înălțime oricum!🤗” sau „Mulțumesc pentru fiecare seară în care am râs și ne-am simțit bine”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor Power Couple România.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Ce echipă a fost eliminată din competiție. Ce motive au fost invocate la vot... Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiția Power Couple România – La bine și la greu. Ce au transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x