Antena Căutare

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Clipe de panică pentru Tudor și Anamaria Ionescu la probă. Ce s-a întâmplat

Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria Ionescu, au trecut prin clipe de panică înainte de Finala Power Couple România, pe 13 martie 2024. Cei doi au crezut că nu pot duce până la capăt proba de 7.500 de Euro.

Colaj cu Anamaria și Tudor Ionescu în mare la Power Couple România Galerie
Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria Ionescu, au trecut prin clipe de panică înainte de Finala Power Couple România, pe 13 martie 2024 | Antena 1

Tudor Ionescu și partenera lui, Anamaria Ionescu, au fost întâmpinat o problemă uriașă la proba „De la inimă la inimă”, chiar înainte de Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024.

Aceștia au fost puși să construiască o plută în formă de inimă din piese de puzzle, însă ce a urmat a fost de-a dreptul dificil pentru soția artistului. Cei doi trebuie să se scufunde în mare pentru a scoate șase bucăți de puzzle.

Detaliul care a luat prin surprindere telespectatorii a fost faptul că Anamaria Ionescu nu știe să înoate. Soția lui Tudor Ionescu a dat dovadă de mult curaj și ambiție atunci când s-a aruncat direct în apă, fără să se gândească la ce ar putea să urmeze.

Citește și: Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul lui Tudor Ionescu care a lăsat-o pe soția lui, Anamaria, cu gura căscată. Ce a făcut

„Ea a uitat că nu știe să înoate, mă!”, a evidențiat solistul de la Fly Project.

Până și Dani Oțil a rămas surprins de faptul că Anamaria Ionescu s-a aventurat în valurile mării: „Păi cum, că ea nu știe să înoate?! Cred că s-a auto-motivat, nu mai am nicio frică, gata!”

Ce a urmat atunci când Anamaria Ionescu a început să se scufunde la proba „De la inimă la inimă”, chiar înainte de Finala Power Couple de pe 13 martie 2024

Aflată sub presiunea probei, soția lui Tudor Ionescu s-a descurcat de minune la prima scufundare. Aceasta a găsit o soluție prin care să se deplaseze la piesa de puzzle, iar mai apoi să iasă la suprafață pentru a se urca pe plută.

„Am simțit puțin nisip cu vârfurile degetelor de la picioare, m-am băgat repede, am scos indiciul și m-am prins de plută. Am zis că nu e așa de greu”, a dezvăluit Anamaria Ionescu.

„Ai văzut ce înseamnă supraviețuire! Uiți că nu știi să înoți”, a adăugat Tudor Ionescu.

Tot în ediția 18 din Power Couple România, solistul de la Fly Project și soția lui au trecut prin clipe de panică. Pentru că marea era foarte agitată, celor doi le-a fost foarte greu să țină sub control pluta cu vâslele. Așadar, Anamaria Ionescu a fost nevoită să se arunce în apă pentru a împiedica pluta să se miște.

Citește și: Power Couple România, 12 martie 2024. Dani Oțil l-a certat pe Radu Siffredi, fără rețineri. Ce a spus despre comportamentul său

Situațiile tensionate au început să apară atunci când artistul nu a mai putut să ajungă la inima asamblată din piese de puzzle din cauza curenților puternici de pe mare.

„Ce faci, Tudor?! M-am panicat când l-am văzut lângă colacul ăla că se chinuia să respire. Am zis că ceva nu e bine!”, a dezvăluit Anamaria Ionescu.

Dani Oțil a intervenit imediat, dându-i sfaturi cântărețului: „Respiră și spune-mi dacă ajungi jos!”.

„Cât am înotat acum, n-am înotat în ultimii 10 ani”, a susținut Tudor Ionescu.

„Nu ajung la nisip, mă ia apa!”, a strigat Anamaria Ionescu la Dani Oțil, explicând motivul pentru care nu poate să stăpânească pluta.

Finala Power Couple România poate fi vizionată pe Antena 1 și AntenaPLAY. Urmărește ediția integrală AICI.

Ce decizie au luat Ana și Tudor Ionescu după participarea la Power Couple România. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp... Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Ce echipă a fost eliminată și a pierdut șansa de a lupta pentru Marele Prem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x