Antena Căutare

Momentul emoționant în care Dani Oțil a fost vizitat de Tiago la filmările Power Couple România. Ce a recunoscut prezentatorul

Dani Oțil, prezentatorul Power Couple România, a vorbit despre momentele dificile în care a fost departe de familie, pentru a filma emisiunea de la Antena 1. Soția gabriela Prisăcariu și micuțul Tiago l-au vizitat la un moment dat în Malta, pentru a-i domoli dorul.

Colaj cu Dani Oțil, Tiago și Gabriela Prisăcariu Galerie
Dani Oțil a avut un discurs emoționant despre dorul de familie pe care l-a simțit când s-a aflat la filmările Power Couple România | Antena 1

Dani Oțil a avut un discurs emoționant despre dorul de familie pe care l-a simțit când s-a aflat la filmările Power Couple România. Prezentatorul a mărturisit că „îl ucidea” gândul că pierde momente importante din viața lui Tiago.

Citește și: Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Dani Oțil, discurs emoționat despre dorul de familie: „Eu n-am fost prea mult plecat fără puștiul meu și mă ucidea gândul că învață cuvinte noi”

La un moment dat, Dani Oțil a simțit nevoia să primească o vizită în Malta de la copil și soție. Prezentatorul și-a ținut în brațe fiul și s-au jucat împreună cu mingea, iar dorul i-a fost alinat pentru scurt timp.

„Nu mă plâng. Mie îmi place să muncesc. Într-adevăr greul poate fi explicat doar printr-un singur lucru: noi nu avem nici măcar o zi de pauză. Noi suntem aici pe o insulă și trebuie să recunosc că săptămâna a doua a fost cea mai grea. Eu n-am fost prea mult plecat fără puștiul meu și mă ucidea gândul că învață cuvinte noi pe care mi le transmitea nevastă-mea pe Whatsapp. Că pierd lucruri la care nu mai am acces niciodată pentru că el crește. Apoi i-am adus aici pentru câteva zile și s-a mai așezat dorul.

Prezentatorul a mărtusit că nu a mai experiementat dorul de familie până acum, pentru că a plecat e la 18 ani de acasă și abia la maturitate și-a dat seama că părinții simțeau amărăciune când așteptau să-i sune.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Dani Oțil a izbucnit în lacrimi în timpul votului. Ce a zis Radu Siffredi

Lecția pe care Dani Oțil a învățat-o abia acum: „Nu am putut să percep decât în zilele noastre ce amărăciune aveau părinții mei când eu nu-i sunam o săptămână”

Dorul de familie pentru mine nu e o treabă foarte cunoscută. Eu sunt plecat de la 18 ani de acasă. N-am avut o relație foarte strânsă cu familia pentru că am fost o persoană foarte independentă. Nu sunt certat cu ai mei, n-am avut supărări, dar eu nu am putut să percep decât în zilele noastre ce amărăciune aveau părinții mei când eu nu-i sunam o săptămână”.

„Meseria asta de prezentator TV te duce departe de casă, te ține depate de copil, de soție, de părinții tăi, de confort.

Citește și: Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Neatza. Micuțul Tiago „i-a luat locul” tatălui său: „Pot ieși la pensie”

Gabriela și Cristi Iacob au părăsit Power Couple România – La bine și la greu: „Pentru noi e un câștig enorm, uman vorbi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x