Antena Căutare

Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Andrei a venit însoțit de toată familia, care i-a purtat noroc

La ultima licitație din ediția 14 de Prețul cel bun, Andrei a spus cea mai apropiată sumă cu valoarea reală a produsului.

andrei-liviu-varciu-concurent-pretul-cel-bun Galerie
Andrei a câștigat licitația la Prețul cel bun | Antena 1

Concurnții Prețul cel bun au licitat pentru un set de oale. Andrei a spus că setul de oale pe care îl avea în față costă 115 lei, câștigând astfel licitația, pentru că valoarea rală a produsului era 149 de lei, iar ceilalți concurneți au estimat mai mult, iar potrivit regulamentului ea mai apropiată estimare trebuie să fie sub prețul adevărat al produsului.

Pentru că a câștigat licitația, Andrei a jucat următoarea probă, dar nu înainte de a sta de vorbă cu prezentatorul Liviu Vârciu.

Andrei a venit la Prețul cel bun însoțit de iubită. Ce l-a întrebat Liviu Vârciu

Andrei este din Pitești a venit la Prețul cel bun însoțit de mamă, tată soră și iubită, iar Liviu Vârciu a fost curios să află dacă mama acestuia este de acord cu iubita, fiind mulțumit de răspunsul afirmativ al femeii: „Sunteți pe cale de dispariție, doamnă”, a afirmat prezentatorul.

Liviu Vârciu a aflat că Andrei și iubita lui au o relație de 8 ani de zile, iar prezentatorul a fost curios să afle de ce nu s-au căsătorit pânp acum.

„Să o întrebăm pe ea”, a răsuns concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Ce au în comun Liviu Vârciu și concurentul Dan Boldea

„Ai cerut-o și a spus nu?”, a întrebat prezentatorul

„A zis da”, a răspuns concurentul.

„Și ai venit la Prețul cel bun să iei cash-ul să faci nunta”, a conchis Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Gabriela a ghicit prețul exact al unui balansoar și a câștigat 1.000 de lei pe loc

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Melinda Cutur, fostă concurentă la Chefi la cuțite a ghicit suma exactă la licitație... Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Lucreției nu i-a venit să creadă când Andrei Ștefănescu i-a rostit numele: „Îmi face...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x