Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Adevărul despre relația actorilor principali din Bridgerton. Formează sau nu un cuplu Ducele și Daphne

"Bridgerton" este unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite seriale din ultima perioadă, însă și actorii care interpretează rolurile principale au fost în atenția publicului, care s-a întrebat dacă există o relație amoroasă între cei doi și în viața de zi cu zi.

Rege-Jean Page și Phoebe Dynevor au intrat foarte bine în pielea personajului, mai mult de atât, fanii s-au întrebat dacă cei doi sunt împreună și în viața reală

Shutterstock

Serialul fenomen "Bridgerton" a adus pe micile ecrane doi actori senzaționali. Rege-Jean Page și Phoebe Dynevor au intrat foarte bine în pielea personajului, mai mult de atât, fanii s-au întrebat dacă cei doi sunt împreună și în viața reală.

Actorii serialului au ținut neapărat să clarifice situația și au oferit informații importante despre relația dintre ei, relatează Page Six.

Citește și: Actorul care face ravagii printre femei. 3 lucruri inedite despre Rege-Jean Page, Ducele din Bridgerton

Formează sau nu un cuplu Ducele și Daphne

În urma unui interviu pentru Access Hollywood, actorul a vorbit și despre relația lui cu Phoebe Dynevor. Acesta a mărturisit că sunt un cuplu numai în serial, însă în viața reala relația lor este destul de strânsă și au devenit foarte apropiați.

Rege-Jean Page în vârsta de 31 de ani, a negat zvonurile că el și frumoasa sa colegă de platou se vad și în viața de zi cu zi.

Citește și: Cum arată azi protagoniștii din Terra Nostra, Matteo și Giuliana. Ana Arosio și Thiago Lacerda, așa cum puțini i-au văzut

"Cred că tot ce trebuie să știți este pe cameră! Toată chimia vine din scenariile frumoase care ne-au fost înmânate. Așa că eu cred că toate cuvintele, scenariile strălucitoare și materialul final sunt mai mult decât suficiente.”, a mărturisit actorul în timpul interviului.

"Bridgerton" a avut premiera de Crăciun anul trecut, iar iubitorii de seriale au îndrăgit din prima personajele și povestea dramatică. Această serie este creată de Chris Van Dusen, produsă de Shonda Rhimes și se bazează pe romanele Julia Quinn.

Primul sezon al serialului are 8 episoade, iar fanii așteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea sezon pentru a afla continuarea povești.

De curând, producătorul "Bridgerton" le-a făcut o bucurie imensă fanilor și a anunțat că serialul va avea 8 sezoane, spre deliciul celor care l-au îndrăgit din prima clipă.

Recomandari