Andreea Tonciu, surprinsă într-o ipostază în care nu a mai fost văzută de foarte mult timp. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

Andreea Tonciu și-a surprins fanii cu una dintre cele mai incendiare ipostaze din ultima perioadă. Vedeta nu s-a mai lăsat fotografiată așa de foarte mult timp, iar apariția spectaculoasă a lăsat cu gura căscată publicul.

Andreea Tonciu și-a surprins fanii cu una dintre cele mai incendiare ipostaze din ultima perioadă

Instagram

Andreea Tonciu este o femeie superbă, iar acest lucru este rapid vizibil din fotografiile publicate pe conturile de pe rețelele de socializare. Aceasta s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor și departe de ochii curioșilor pentru a avea grijă de fiica ei, însă acum s-a reîntors cu forțe proaspete.

În ultima perioadă, fosta asistentă TV a fost pe buzele tuturor din cauza mai multor scandaluri în care a fost implicată ea, cât și soțul ei. Aceasta a decis să ia o pauză de la stresul și monotonia zilnică, iar primul lucru pe are l-a făcut a fost să se relaxeze într-o vacanță bine meritată, la o piscină dintr-o zonă montană.

Cum s-a lăsat fotografiată Andreea Tonciu în vacanță

De data aceasta, vedeta a ales să se relaxeaze pe meleagurile României și a dat vacanțele exotice pe o destinație de vis din Predeal, unde s-a bucurat din plin de momentele petrecute la piscină.

Andreea Tonciu s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie negru, întreg, care îi vine perfect și îi scoate în evidență atuurile fizice, semn că focoasa brunetă se menține în formă și a revenit la silueta de invidiat după nașterea fetiței sale, Rebecca.

La vârsta de 34 de ani, vedeta se mândrește cu un corp de-a dreptul perfect și cu cele mai apetisane forme. Ținuta îi scoate în evidență bustul generos și picioarele subțiri.

Citește și: Fetița Andreei Tonciu a crescut și e mai frumoasă ca oricand. Cum arată micuța Rebecca

Fotografia a strâns aproape 15.000 de aprecieri și a generat foarte multe comentarii, semn că Andreea Tonciu este un personaj îndrăgit și apreciat de un segment mare de public din mediul online.

Comentariile fanilor au început să apară imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească vedetei că este posesoarea unui trup de zeiță și că își menține foarte bine aspectul fizic.

"Ești cea mai frumoasă, iar locația la munte este superbă." sau "Ce bine arăți! Ești superbă.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o apreciază pe Andreea Tonciu.

Cât de mare s-a făcut fiica Andreei Tonciu

Andreea Tonciu se mândrește cu o fetiță de-a dreptul minunată, care atrage privirile tuturor cu frumusețea ei rară.

Rebecca Maria are 4 ani și se transformă într-o adevărată domnișoară pe zi ce trece. Andreea și Daniel Niculescu s-au căsătorit în anul 2016 și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut o minune de fetiță, care le bucură sufletul în fiecare zi.

Citește și: Andreea Tonciu și soțul, goi pe balcon! Atingeri interzise în văzul tuturor! Cum au fost surprinși cei doi

Fanii au reacționat imediat la fotografia vedetei cu fiica sa. Aceștia au rămas surprinși de aspectul plăcut al fetiței sale și de faptul că seamănă izbitor cu tatăl său.

O perioadă lungă de timp, Andreea Tonicu nu a mai apărut la TV pentru a avea grijă de micuța ei, însă nu doar acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a restras din lumina reflectoarelor. Aceasta a mărturisit că și geloziile soțului au făcut-o să renunțe la aparițiile ei televizate.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri