Campioana la scrimă, Ana Maria Brânză, așa cum nu ai mai vazut-o până acum. Portretul de familie care a topit inimile fanilor

Ana Maria Brânză, multipla campioană la scrimă a românilor, este una dintre numele răsunătoare din lumea sportului. Faimoasa sportivă se bucură de o carieră strălucită și are în palmares nu mai puțin de 4 titluri mondiale de campioană la scrimă. Recent, Ana Maria Brânză a fost surprinsă într-o ipostază în care rareori este văzută. Celebra româncă a apărut într-un portret de familie, care a topit inimile fanilor.

Ana Maria Brânză a câștigat de 4 ori titlul de campioană mondială la scrimă

instagram/anamariabranza

Ana Maria Brânză este văzută cel mai adesea în costumul său de scrimă, în care face performanță. Nu mulți știu cum arată sportiva într-o zi obișnuită, atunci când se bucură de momentele petrecute alături de familia sa. Într-o postare recentă, Ana Maria Brânză a apărut într-un portret de familie, care a topit inimile fanilor din întreaga lume.

Cum s-a lăsat fotografiată Ana Maria Brânză într-un portret de familie

Ana Maria Brânză s-a lăsat fotografiată într-un portret de familie de-a dreptul adorabil. Campioana româncă le-a împărtășit prietenilor săi virtuali de pe Instagram un cadru special cu cea mai importantă femeie din viața ei. Ana Maria a distribuit o imagine în care apare alături de mama ei, Maria Brânză.

Citește și: Cățelușul campioanei Ana Maria Brânză, la grădinița pentru animăluțe. Află ce poți face cu blănosul tău atunci când pleci de acasă

Maria Brânză este extrem de mândră de fiica ei cunoscută pe întreg mapamondul.

Vezi mai multe imagini cu Ana Maria Brânză în GALERIA FOTO

Cele două apar în fața fanilor cu un zâmbet larg pe chip și își arată dragostea una față de cealaltă printr-o îmbrățișare. Spadasina seamănă foarte mult cu mama sa, care o susține la fiecare competiție la care participă.

Citește și: Campioana Ana Maria Brânză, scene emoționante alături de "copilașul" ei, cățelul Duras. O zi din viața sportivei este un carusel

''Mama e acolo tot timpul. Chiar daca nu e fizic lângă mine. Mama este persoana aceea care te ajută să mergi mai departe. Indiferent dacă ai făcut bine sau rău, ea este omul care te sprijină. Chiar dacă ai cunoștinte și foarte mulți oameni alături, cuvântul mamei e unul dintre cele mai importante. Cel puțin așa este pentru mine'', a spus Ana Maria Brânză despre mama ei, potrivit petocuri.ro.

Întrebată în cadrul unui interviu pentru paginadepsihologie despre relația cu mama sa, Ana Maria Brânză a dat de înțeles că aceasta a fost întotdeauna cea mai bună prietenă a ei.

''În momentul în care aveam o problemă, știam că mama va găsi o rezolvare. Am fost un copil norocos, datorită faptului că ambii părinți au știut să mențină acel echilibru atât de important pentru un copil, în primii ani de viață'', au fost cuvintele pe care Ana Maria Brânză le-a folosit în descrierea mamei sale, Maria Brânză.

Citește și: Toată lumea le știe pe surorile Iuliana Luciu și Nicoleta Luciu, însă puțin o cunosc pe mama celor două. Iată cum arată aceasta

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri