- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Gabriela Cristea le-a spus celor care își doresc să-i fie colegi că tot ce trebuie să facă este să-i trimită CV-ul sau o descriere. Condiția este să fie pricepuți în bucătărie.
„NE MĂRIM ECHIPA. Hai în echipa “FǍRÂMA de Gabriela Cristea”. Ai lucrat într-un laborator de cofetărie sau patiserie, ai împletit coca într-o brutărie sau pur și simplu eșți talentat în bucătărie la ține acasă, te așteptăm cu drag să faci parte din echipa noastră. Laboratorul nostru este situat în Crevedia, unde te așteptăm să-ti arăți abilitățile de maestru în artă culinară. Așteptăm CV-urile voastre sau pur și simplu o mică descriere a voastră pe mail: Aștept cu drag să ne împărtășim cunoștințele în ale gătitului!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.
Gabriela Cristea, anunț la scurt timp după ce și-a lansat o afecere cu cozonaci. Ce trebuie să facă cei care vor să-i fie colegi: „Și mie îmi place să stau în laborator”
Prezentatoarea de la Mireasa, Capriciile Iubirii a dat asigurări că va lucra cot la cot cu angajații, pentru că și ea este pasionată de bucătărie.
„Fiți siguri că vom lucra împreună pentru că și mie îmi place să stau în laborator. Îmi place să inventez lucruri fabuloase. Poate cine știe, vom lucra împruenă în același loc. Ne plac oamenii cărora le place cu adevărat să muncească. Ne plac oamenii care știu ce vor exact de la viață și mai cu seamă sunt stăpâni pe ceea ce știu să facă. Eu abia aștept să vă cunosc, să vă aflu poveștile și să vă descopăr pasiunea pentru bucătărie”, a mai spus prezentatoarea TV.
Cât costă un cozonac pregătit de Gabriela Cristea. Prețurile diferă în funcție de sortiment
Pe site-ul oficial, aceasta se mândrește cu faptul că folosește numai ingrediente premium în produsele sale, „fără aditivi cu o aromă și gust memorabile”.
„Avem controlul deplin al procesului de producție, de la frământare până la
ambalare și obținem de fiecare dată un produs proapăt, premium, care se păstrează în condiții optime până la servire”, se mai arată pe site.
De asemenea, pentru că sunt produși în serii limitate, procesul nu este grăbit, iar cozonacii au un gust „delicios, echilibrat, ca făcut în casă. Rețeta se bazează pe răbdare, iar uneori, te surprinde și forma inovatoare”, este promisiunea făcută de Gabriela Cristea pe conturile noii sale afaceri.
Gama de cozonaci este una variată și creată pentru a satisface toate gusturile. De la celebri ei cozonaci cu ciocolată, cremă de gianduia și nuci, până la cei cu fistic sau piure de măr, cei care își doresc un produs gătit după rețeta Gabrielei Cristea, au de unde alegre.
Prețurile sunt pe măsura rețetelor inedite, dar accesibile, pentru toate buzunarele. Pentru cei mai simplu, precum cozonacii cu mere, nucă sau caramel sărat prețurile pornesc de la 85 de lei, în timp ce sortimentele mai complexe, cum ar fi cel cu fistic, ajung la 140 de lei.
Kate Middleton și Prințul William nu vor participa la slujba de Paște. Care e motivul și ce decizie ia Regele Charles al... Erika Isac, după ce o studentă la Medicină a fost ucisă de iubitul ei, Mirel, personajul cunoscut din piesa „Macarena”. ...