Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Flick, versuri cu mesaj! Ce declarație subtilă i-a făcut iubitei, de Ziua Sărutului!

De când cu pandemia, celebrul Flick este schimbat complet. Și nu are legătură cu coronavirusul, ci cu focul din inima lui.

Flick

Domnul Rimă este mai îndrăgostit ca niciodată, iar asta nu doar că se vede, dar a recunoscut chiar el, că relația cu Denisa Hodișan este prima relație asumată.

Cei doi s-au cunoscut în perioada stării de Urgență, și chiar dacă se aflau la sute de kilometri distanță, asta nu a fost o piedică în calea dragostei ce s-a înfiripat între ei.

De curând, Flick a venit pentru prima dată cu iubita la o emisiune. Domnul Rimă a ales să o prezinte pe femeia din viața lui, întregii lumi, la emisiunea Xtra Night Show.

E frumoasă, e de vis și are titlul de Miss! Celebrul Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! Cum arată femeia din viața Domnului Rimă! |VIDEO

Vizibil emoționat, Domnul Rimă părea foarte îndrăgostit de frumoasa Denisa Hodișan, femeia care l-a fermecat, și recunoaște că, viața lui s-a schimbat în bine de când a cunoscut-o, de altfel este "prima relație asumată", a celebrului om de radio, după cum declara chiar el.

Flick, versuri cu mesaj! Ce declarație subtilă i-a făcut iubitei, de Ziua Sărutului!

De când și-au anunțat relația în mod public, cei doi se afișează și pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor, care îi admiră pe cei doi, care formează un cuplu superb.

Chiar dacă este mai ocupat cu dragostea în ultima perioadă, decât cu rima, mai găsește timp și pentru versuri.

Flick, prima apariție împreună cu iubita la o emisiune! Cine este și cu ce se ocupă partenera Domnului Rimă! " E prima relație asumată"

Astfel că, luni, pe data de șase iulie, cu ocazia Zilei Internaționale a Sărutului, îndrăgitul Flick a postat niște versuri pe măsură, care se simt ca vin din inimă, și cu siguranță sunt compuse cu gândul la frumoasa lui iubită.

Iata ce versuri sugestive scria Flick pe contul său de Instagram.

Recomandari