Hugh Jackman, alături de soția mai în vârstă cu 13 ani față de el, la cumpărături. Cum o răsfață celebrul actor

Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness, au luat cina într-un mod original.

Hugh Jackman, alături de soția sa mai în vârstă decât el. Cei doi au achiziționat mai multe cutii cu pizza

Hepta

Hugh Jackman are grijă ca soției sale să nu-i lipsească nimic. Iată cum o răsfață acesta în oraș.

Hogh Jackman și soția sa, tandrețuri chiar și după 24 de an de căsnicie

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce și-au achiziționat mai multe cutii cu pizza, iar clipele de afecțiune nu au lipsit dintre aceștia. Pare că și după atâția ani de relație, ei găsesc modalități de a se surprinde unul pe celălalt.

Ce doi păreau foarte încântați de masa pe care urmau să o aibă, în timp ce vedeta X-Men, Hugh, în vârstă de 52 de ani, ținea în mâni patru cutii cu pizza de la un restaurant indian din New York, potrivit dailymail.co.uk. Actorul a arătat o figură obișnuită lui, în timp ce mergea cu Deborra-Lee, în vârstă de 65 de ani, pe stradă, acesta și-a arătat bicepsul pompat, într-un tricou negru mulat.

Vedeta din filmul X-men - Wolverine a purtat o pereche pantaloni lungi gri, adidași și ochelari cu rame negre.

Deborra a purtat o pereche de ochelari de soare pe care și-a așezat-o deasupra capului și a îmbrăcat un tricou negru, o pereche de pantaloni în aceeași nuanță și încălțări de culoare albă.

La un moment dat, actrița s-a prins pe umerii soțului ei cu multă pasiune și dragoste, în timp ce el zâmbea, semn că astfel de tandrețuri nu sunt o noutate pentru aceștia.

Joia trecută, vedeta din seria X-Men a prezentat un eveniment animat în New York, aruncând semnul păcii către spectatori înainte de a se urca în mașina sa.

Citește și: Formează unul din cele mai controversate cupluri. Hugh Jackman, surprins la plajă alături de soția lui, cu 13 ani mai în vârstă

S-a îmbărcat ca de obicei, la modă, în pantaloni bleumarin și un pulover asortat, în timp ce avea pe el o jachetă. Și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme negre și o mască chirurgicală albă. Înainte de a urca în mașină, acesta a discutat cu un agent de pază în afara clădirii, potrivit informațiilor apărute în presa străină.

Citește și
colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
colaj de imagini cu petrica cercel si ionut cercel
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
imagine cu o chelneriță
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
Mai multe articole

Citește și: Hugh Jackman și soția lui atrag atenția la fiecare apariție. Care e secretul căsniciei lor

Hugh Jackman s-a întors în Statele Unite la începutul acestei luni, după o scurtă călătorie în Australia. S-a bucurat doar de o săptămână și jumătate de „libertate” în Sydney, după ce și-a finalizat cele 14 zile de carantină la hotel, așa cum le-a arătat fanilor pe Instagram.

Cine este și cum arată soția lui Hugh Jackman, Deborra

Deborra și Hugh doi s-au întâlnit cu mai bine de 24 de ani și urmă și au o poveste de iubire foarte frumoasă.

Ce doi recunosc că a fost dragoste la prima vedere: ”Am avut acea conexiune uimitoare. Mă simt binecuvântată că am avut sansa să simt că mi-am întâlnit sufletul pereche”, povestea soția starului.

Citește și: Primele imagini apărute după ce soția a ținut să precizeze că nu e gay. Hugh Jackman, fără haine pentru fani și fane

Deborra și Jack s-au întâlnit în 1995, pe platoul serialului Correlli, o dramă cu 10 episoade în care Jackman a jucat rolului unui prizonier care a suferit un traumatism în timp ce era transportat spre închisoare.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri