Irina Fodor, ținută spectaculoasă în Asia Express. Rochia decoltată care îi evidențiază trupul de invidiat

Irina Fodor își încântă fanii cu imagini din culisele mult așteptatului show Asia Express. Recent, prezentatoarea a publicat o fotografie cu ea în Iordania.

Irina Fodor a publicat o imagine din Iordania

Antena 1

Concurenții de la Asia Express se află în prezent în Iordania, iar prezentatoarea Irina Fodor și-a făcut timp să împărtășească această informație cu fanii. Mai mult, soția lui Răzvan Fodor a publicat pe rețelele sociale două imagini în care se observă că poartă o ținută cu totul spectaculoasă.

„Vă pupă Țuca! A început o nouă săptămână de cursă în Iordania!”, a scris Irina Fodor în dreptul fotografiilor, amintind de alintul pe care îl folosește soțul ei când i se adresează.

În imagini Irina Fodor apare purtând o rochie de plajă cu mâneci lungi de culoare roz ciclam, și un costum de baie negru pe sub ținută.

Citește și: Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Irina Fodor: „La mulți ani, suflet pereche”

Ținuta decoltată și cu crăpătură adâncă pe picior evidențiază trupul superb al prezentatoarei.

Irina Fodor se află în Asia Exprees, departe de soțul și fiica sa, care îi simt dorul și îi transmit mesaje cu ajutorul rețeleleor sociale. Recent, Irina Fodor a glumit co soțul ei, spunându-i că rămâne în Asia, iar Răzvan Fodor a filmat-o pe fiica lor, Diana, pentru a-i da replica Irinei: „Ai și tu mamă niște glume, după ce că tăticul ăsta e vai de capul lui”, a glumit Diana, fiica lor.

Irina Fodor este prezentatoarea sezonului 4 Asia Express

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor. Vedeta a mărturisit că în momentul în care a primit oferta de a pleca în Asia a simțit cum i s-au „înmuiat genunchii”.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii."

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Irina Fodor, apariție spectaculoasă! Cum a reacționat Florin Dumitrescu

"Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o."

"Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.", declarat Irina Fodor.

Ultimele știri