Kate Winslet a refuzat să-i fie ascunsă burta într-o scenă de sex din ultimul serial: "Să nu îndrăznești!"

Kate Winslet a dezvăluit că a refuzat propunerea regizorului serialului "Crima din Easttown" de a edita o scenă de sex în care i se vedeau formele prea rotunde.

Kate Winslet, despre scenele în care regizorul a vrut să-i editeze defectele

Hepta

Aceasta mărturisește că nu a acceptat nici ca ridurile din jurul ochilor să-i fie scoase cu ajutorul calculatorul, în pozele de pe afișul serialului.

Kate Winslet a povestit faptul că regizorul Craig Zobel s-a oferit să-i prezinte trupul într-o lumină mai favorabilă, conform publicației theguardian.com, care a preluat un articol din New York Times.

Kate Winslet a refuzat să-i fie editate formele din cadrul filmărilor

În cadrul filmărilor unei scene de sex dintr-un episod, regizorul a asigurat-o că-i va "tăia" puțin din grăsimea de pe burtă prin editare video, însă Kate Winslet spune că a refuzat categoric: "Să nu îndrăznești!".

Citește și: Kate Winslet, dezvăluiri despre scena controversată în care apare alături de Saoirse Ronan: ”Am apărut iar nud la 43 de ani”

Totodată, actrița, care o joacă pe polițista și bunica Mare Sheehan în "Crima din Easttown", a mai spus că a trimis de două ori la refăcut afișul de prezentare a serialului, pentru că portretul ei fusese editat prea mult.

"Le-am spus: Băieți, știu câte riduri am în jurul ochilor, vă rog să le puneți pe toate la loc", a mai povestit actrița de 45 de ani.

"L-am întrebat și pe soțul meu (Edward Abel Smith - n.r.): E ok? E în regulă să joc o femeie la vârsta a doua, care e bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și mi-a răspuns: Kate, e nemaipomenit".

Actrița a adăugat: "Uite, sper că jucând-o pe Mare ca femeie de vârsta a doua - voi împlini 46 de ani în octombrie -, bănuiesc că din cauza asta oamenii s-au atașat atât de tare de personaj, pentru că în mod clar nu există filtre".

Citește și: Greșelile pe care nimeni nu le-a observat în filmul “Titanic”. Ce lucruri neștiute au ieșit la iveală

"E o femeie complet funcțională, plină de defecte, cu un corp și figură care se mișcă în concordanță cu vârsta ei, cu stilul de viață și cu locul de unde vine. Cred că ne-a lipsit lucrul ăsta", a mai spus ea.

Kate Winslet a mai mărturisit că nu i-ar fi "confortabil" să mai filmeze o scenă nud.

Kate Winslet și-ar fi părăsit soțul din cauza unei scene de dragoste cu Leonardo DiCaprio

Actrița a cunoscut succesul mondial cu ajutorul filmului fenomen Titanic, ce i-a adus milioane de fani în întreaga lume și a pus bazele unei cariere de succes la Hollywood. Pe platoul de filmare l-a cunoscut și pe Leonardo DiCaprio și cei doi au o prietenie frumoasă de decenii întregi.

Citește și: Ce a pățit Kate Winslet după apariția nud în Titanic. A povestit abia acum

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio s-au împrietenit pe platoul de filmare de la Titanic, în 1997, și relația lor platonică a continuat de atunci.

De-a lungul carierei lor, Winslet l-a descris pe DiCaprio drept cel mai bun prieten al ei și cei doi au fost în vacanță împreună de mai multe ori, potrivit Cheat Sheet.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet au jucat împreună în filmul Revolutionary Road, din anul 2008, regizat de cel de-al doilea soț al actriței, regizorul Sam Mendes.

În peliculă, DiCaprio și Winslet joacă rolul unor îndrăgostiți, ceea ce ar fi îngreunat lucrurile pe platou. Potrivit CheatSheet, tensiunea de pe platoul de filmare ar fi dus la o rupere între Winslet și Mendes, iar la mijloc s-a aflat Leonardo DiCaprio.

Ultimele știri