Kylie Jenner i-a fermecat pe fani într-o ținută extrem de provocatoare. Cum a reușit să strângă tânăra fabuloasa avere

Kylie Jenner, bruneta focoasă care face parte din clanul Kardashian, face furori pe Instagram cu fotografiile ei în ținute provocatoare.

Kylie Jenner, bruneta focoasă care face parte din clanul Kardashian, face furori pe Instagram cu fotografiile ei în ținute provocatoare.

Profimedia

Kylie Jenner nu este doar una dintre cele mai frumoase dintre surorile Kardashian, dar este și una dintre cele mai bogate. Mai mult decât atât, la cei 23 de ani ai săi, Kylie a devenit chiar una dintre cele mai bogate femei din lume de vârstă fragedă.

Ținuta provocatoare cu care a atras atenția fanilor

Bruneta îi surprinde mereu pe fanii săi cu cele mai spectaculoase apariții, în ținute provocatoare, care pun pe jar inimile admiratorilor. Kylie a postat de curând o serie de fotografii de la lansarea brandului de tequila al surorii sale Kendall Jenner.

Kylie a purtat o salopetă neagră extrem de mulată, ca o a doua piele, și cu un decolteu impresionant. Fanii nu s-au putut abține să nu înroșească butonul de like și au adăugat comentarii laudative la adresa ei.

Cât a câștigat Kylie Jenner în pandemie

Vedeta a devenit cel mai bine plătită vedetă din anul 2020, câștigând în pandemie uriașa sumă de 590 de milioane de dolari.

Citește și: Kylie Jenner pune pe jar imaginația fanilor în cea mai mulată salopetă. Cum s-a fotografiat modelul

În 2017, Kylie Jenner a devenit cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100, notează DPA. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.

Potrivit Forbes, Kylie Jenner a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate din lume în anul 2020, depășindu-l pe Kanye West și pe surorile sale celebre.

Magnatul Lip Kit, în vârstă de 23 de ani, a câștigat în pandemie incredibila sumă de 540 de milioane de dolari înainte de impozite, după ce a vândut 51% din marca Kylie Cosmetics companiei cotate la bursă Coty, Inc. pentru 600 de milioane de dolari în noiembrie 2019.

Cum a strâns Kylie averea impresionantă

În urmă cu patru ani, Jenner a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un mare succes prin produsele destinate clientelor care îşi doresc buze mai mari, prin umplere şi supra-conturare.

Datorită vânzărilor record, Kylie a fost intitulată de către Forbes "cea mai tânără miliardară autorealizată".

Citește și: Topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram. Ce sumă uriașă cer starurile internaționale pentru o singură postare

''Mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Mă simt atât de binecuvântată pentru că în fiecare zi fac ceea ce îmi place. Nu aş fi putut visa la aşa ceva!'', a scris starleta americană pe atunci. Însă, titulatura i-a fost luată rapid după ce revista a precizat că a revizuit datele financiare date publicităţii de Coty Inc, firmă care a cumpărat o participaţie de 51% în compania de cosmetice a lui Kylie Jenner în noiembrie 2019.

Forbes estimează acum averea netă a lui Jenner (23 de ani) la circa 900 de milioane de dolari. Deci, Kylie nu este miliardară ci milionară!

Ultimele știri