Căutare Live

Oana Roman a luat-o pe mama ei din spital. Cum arată și în ce stare este Mioara Roman

Mioara Roman în vârstă de 80 de ani a fost externată din spital, după ce a necesitat o operație. Oana Roman și sora ei Catinca au mers la spital pentru a-și lua mama acasă.

Oana Roman și-a luat mama din spital. În ce stare este femeia de 80 de ani

Instagram

Mioara Roman a fost spitalizată, a fost internată la ATI și a suferit o operație pentru a i se înlătura colecistul.

Oana Roman s-a filmat în mașină, în timp ce spunea ca ea, mama și sora ei sunt bine și merg acasă.

„Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sor-mea, e cu noi, mama e în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman într-un videoclip postat pe Instastory. Vedeta a filmat-o și pe sora ei Catinca, dar și pe mama ei, Mioara Roman, care purta batic și se afla pe bancheta din spate a mașinii condusă de Oana Roman.

Vezi imagini cu mama și sora Oanei Roman în GALERIA FOTO.

Fosta soție a lui Petre Roman a fost internată la spital pe 13 ianuarie, iar fiica lor, Oana Roman și-a ținut urmăritorii de pe rețelele sociale la curent, în ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale.

Mama Oanei Roman a suferit o operație

„Va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, a declarat Oana Roman pe Instastory.

Citește și: Vedete din România cu părinți celebri. Dovada că talentul și carisma pot fi moștenite din familie

Oana Roman a mărturisit că a vizitat-o pe mama ei la spital, pentru a-i duce medicamente, însă nu a putut intra să o vadă, în contextul pnademiei de coronavirus.

„Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, povestea Oana Roman înainte de operație.

Oana Roman a întâmpinat două dificultăți în această iarnă, prima a fost despărțirea de Marius Elisei, tatăl fiicei sale, iar cea de-a doua a fost spitalizarea mamei sale în vârstă de 80 de ani.

Oana Roman a anunțat despărțirea de Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman a menționat că ea nu s-a implicat în actele afacerii, iar încrederea i-a fost trădată acum, fiind afectată și profesional după despărțire:

„Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe", a spus Oana Roman într-un Instastory.

Citește și: Interviu. Pepe face confesiuni cu lacrimi în ochi despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce reacție au avut fetițele lui

Cum s-a desfășurat povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

Citește și: Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Mesajul vedetei după separarea de partener

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

Alina Eremia, apariție incendiară în cea mai sexy ținută. Cum arată corsetul alb din dantelă, care îi lasă pielea la ved... Antonia, pe jumătate goală după ce a trecut prin trei sarcini. Cum arată articolul vestimentar pe care puține femei l-ar...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x