Căutare Live

Radu Vâlcan, declarație neașteptată pentru soția sa. Imaginea care i-a surprins pe fani: „Așa mamă la copii!”

Radu Vâlcan a publicat pe rețelele sociale o fotografie mai veche cu soția sa, alături de o declarație care i-a surprins plăcut pe fani.

Radu Vâlcan este mândrul tată a trei copii

Instagram & Antena 1

Radu Vâlcan a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu soția sa, de pe vremea când aceasta era roșcată. În dreptul imaginii, prezentatorul de la Insula Iubirii i-a mărturisit Adelei Popescu că atât el, cât și cei trei băieți ai lor sunt topiți după ea.

„Doamne, așa mamă la copii! Adela Popescu, noi, ăștia patru, suntem rupți după tine!”, a scris Radu Vâlcan în dreptul imaginii. „Opaaa! Cineva a intrat in arhiva laptopului”, i-a răspuns soția.

Radu Vâlcan, declarație inedită pentru soția sa

Fanii au fost încântați să vadă o asemenea declarație din partea lui Radu Vâlcan, iar laudele lor nu au întârziat să apară:

„O femeie când e iubită, strălucește. Ai o soție superbă!”, „Ce frumoasa declaratie” , Super declarație felicitări Radu ai o soție minunată și să vă iubiți toată viața”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul postării prezentatorului Insula Iubirii.

Citește și: Cine este nașa de botez a lui Adrian, cel de-al treila fiul al lui Radu Vâlcan cu Adela Popescu. Cât de apropiată este de cei doi

Ce diferență de vârstă există între Radu Vâlcan și mama copiilor săi. Cu câți ani e mai mare prezentatorul TV

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi sunt o pereche frumoasă și au o familie superbă, însă puțini știu ce diferență de vârstă este, de fapt, între ei.

Acum uniți de iubire și simțul umorului, Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor de succes în care au jucat. Prezentatorul TV a mărturisit, într-un interviu, că s-a îndrăgostit de inocența partenerei sale.

Citește și: Răzvan Fodor, mesaj neașteptat pentru Irina Fodor înainte de plecarea în America Express. Ce mesaj i-a lăsat Radu Vâlcan

”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging.”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva.ro.

Între Radu Vâlcan și Adela Popescu există o diferență de aproape 10 ani. Prezentatorul de la Insula Iubirii este mai mare cu zece ani decât soția sa. Radu are 45 de ani, pe când mama băieților săi are 35.

Cu sau fără o diferență între ei, Radu și frumoasa lui soție sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar povestea lor de iubire este una de-a dreptul fabuloasă.

Pe lângă Dan Bordeianu, Adela a trăit o poveste de dragoste și cu un om de afaceri din România, Marius Kalmare.

În luna mai 2022, Radu Vâlcan și-a botezat cel de-al treilea copil.

Bianca Drăgușanu, debusolată după ce s-a trezit din anestezie. Ce i s-a întâmplat blondinei: „Alături de mine este și so... Alina Sorescu, datorii mari la compania sa. În ce situație se află artista, în plin divorț de Alexandru Ciucu...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x