Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Raluka, primele fotografii din vacanța exotică. Vedeta face furori atunci când se întoarce cu spatele

Raluka este una dintre cele mai sexy vedete din România. Cântăreața a impresionat cu primele fotografii din vacanța exotică unde se răsfață. Raluka face spectacol cu formele sale voluptuoase și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Vedeta face furori atunci când se întoarce cu spatele, lăsndu-i pe fani cu gura căscată și cu mintea plină de fantezii interzise.

Raluka, primele fotografii din vacanța exotică

Instagram/ralukaofficial

Raluka, în vârstă de 31 de ani, se laudă cu o formă fizică de invidiat. Frumoasa artistă este apreciată pentru cariera sa impresionantă, dar și pentru aspectul lipsit de imperfecțiuni. Pentru că vrea să arate tutor cât de mult se mândrește cu fizicul său, românca nu ezită să își etaleze formele apetisante pe rețelele de socializare.

Raluka, pe numele său complet Alexandra Raluca Nistor, face furori pe Instagram, acolo unde a reușit să strângă o comunitate mare de fani. Nu mai puțin de 500 de mii de oameni urmăresc activitatea vedetei pe rețeaua de socializare.

Câștigătoarea primului sezon Asia Express a postat primele fotografii din vacanța exotică.

Raluka se relaxează într-un decor de vis, departe de casă. Cântăreața a ales o destinație exotică, unde să poată face plajă și să uite de vremea rece din România. Raluka le-a oferit fanilor un pictorial incendiar cu cele mai spectaculoase imagini de la piscină. Vedeta poartă un costum de baie negru, care îi pune în evidență calitățile fizice. Zâmbetul larg de pe chipul său este un indiciu cât se poate de evident că românca este în culmea fericirii, iar vacanța îi priește de minune.

Cum arată Raluka atunci când se întoarce cu spatele

Din față, prietenii săi virtuali i-au putut admira bustul generos, însă vedeta face furori și atunci când se întoarce cu spatele. Focoasa brunetă este posesoarea unui posterior extrem de sexy. Este vizibil că acesta este intens lucrat în sala de fitness.

Recomandari