Revelion 2021 cu Dan Negru. Vlăduța Lupău a schimbat două ținute și a făcut show la petrecerea de Anul Nou

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar talentul său nu lasă loc de dubii. A demonstrat-o și la Revelionul Starurilor 2021 cu Dan Negru, unde a făcut, la propriu, spectacol.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din România

Antena 1

În seara de Anul Nou, frumoasa artistă a cântat mai toate genurile muzicale, ba chiar s-a încumetat să aibă o prestație Live.

Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la Revelionul Starurilor 2021

Dincolo de vocea sa plăcută, clujeanca impresionează și prin aspectul fizicul său, pe care știe cum să-l pună în evidență.

La Revelionul Starurilor 2021, Vlăduța a purtat inițial un costum național, însă odată ce petrecerea a avansat, s-a schimbat într-o nouă ținută.

Iată cum a arătat Vlăduța Lupău după ce a renunțat la portul popular cu care a început Revelionul Starurilor 2021:

Cum era de așteptat, outfit-ul a atras atenția tuturor. Dincolo de faptul că-i punea bustul generos în evidență, rochia are o crăpătură adâncă pe picior și lasă la vedere partea stângă a corpului.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Revelion 2021. Cum trebuie să arate masa de Anul Nou și ce nu e indicat să faci pe 1 ianuarie

În completarea ei, artista a ales un machiaj simplu, cu accent pe buze. De asemenea, și-a prins părul într-o coadă la baza cefei și a optat pentru câteva bijuterii simple.

Vlăduța Lupău a încins și o horă pe scena Revelionului Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru, cu un cântec despre prietenie perfect pentru trecerea dintre ani. Vezi momentul în care a ridicat toată sală în picioare în următorul video:

Vlăduța Lupău, la un pas să fie furată de Daniel Buzdugan

După ce a fost ajutor de Mască, Daniel Buzdugan a glumit cu Dan Negru, pe care l-a întrebat unde este casieria.

Fiindcă prezentatorul tv nu l-a luat în serios, s-a îndreptat către Vlăduța Lupău, pe care a luat-o în brațe și s-au îndreptat către ieșirea din platou.

Întregul moment este aici:

Cu cine a petrecut Dan Negru la Revelionul Starurilor 2021

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

”Am filmat mai mult decât de obicei, din cauza regulilor sanitare stricte, însă considerăm că ne-am descurcat şi a ieşit un program normal, cu bucurie şi energie, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”, a spus Dan Negru despre show-ul din noaptea de Revelion.

Unde poți urmări Revelionul Starurilor 2021 cu Dan Negru

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Ultimele știri