Shiloh, fiica Angelinei Jolie cu Brad Pitt, apariție în pantaloni scurți. Cum arată acum adolescenta care ar vrea să devină băiat

Shiloh, fiica cea mare a Angelinei Jolie cu Brad Pitt, a știut încă de la o vârstă fragedă că vrea să devină băiat. Celebrii săi părinți au susținut-o întru totul și i-au respectat decizia de a adopta un stil de viață masculin. Recent, Shiloh și-a făcut apariția în pantaloni scurți. Fanii au rămas uimiți când au văzut cum arată acum adolescenta care ar vrea să devină băiat.

Shiloh Jolie-Pitt, alături de Angelina Jolie și Zahara Jolie-Pitt

profimediaimages.ro

Shiloh Jolie-Pitt este fiica cea mare a Angelinei Jolie cu Brad Pitt. De când era mică, ea a știut că nu vrea să își trăiască viața în ipostaza de femeie, ci este hotărâtă să devină băiat. Fanii au văzut-o tot timpul îmbrăcată în ținute bărbătești, care i se potrivesc de minune. Paparazzii au surprins-o recent într-o ipostază inedită. Adolescenta care ar vrea să devină băiat și-a făcut apariția în pantaloni scurți.

Cum arată acum Shiloh, fiica cea mare a Angelinei Jolie cu Brad Pitt, după ce s-a hotărât să devină băiat

Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă recent alături de mama ei și de sora ei Zahara, unul dintre copiii adoptați de către cuplul Jolie-Pitt. Cele trei au fost fotografiate în timp ce se pregăteau pentru o sesiune de cumpărături în Los Angeles, cu ocazia aniversării Zaharei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Shiloh a atras toate privirile. Ținuta pe care a ales să o poarte nu putea trece neobservată. Adolescenta a optat pentru o pereche de pantaloni scurți decupați și un hanorac negru.

Shiloh, primul copil pe care Angelina Jolie l-a adus pe lume, a devenit o adolescentă în adevăratul sens al cuvântului. Fiica bilogică a cuplului Jolie-Pitt are acum 14 ani. A trecut un deceniu de când Shiloh le spunea celebrilor săi părinți că nu se simte confortabil în corpul de femeie și că își dorește să devină băiat. Angelina Jolie și Brad Pitt nu s-u opus în niciun fel deciziei fiicei lor. Ba chiar au contribuit la schimbarea de look a acesteia.

''Ea vrea să devină băiat. Așa că i-am tuns părul. Îi place să poarte haine bărbătești. Se consideră unul dintre frați'', a fos declarația actriței Angelina Jolie, conform scmp.com.

Fată sau băiat, frumusețea lui Shiloh este incontestabilă. Ea a moștenit din plin trăsăturile părinților săi superbi.

Și ca schimbarea să fie completă, Shiloh și-a schimbat și numele. Ea preferă să fie strigată ''John'' sau ''Peter'', după cum a dezvăluit celebrul său tată, Brad Pitt într-un interviu, potrivit aceleiași surse.

Deși au trecut printr-un divorț extrem de controversat, Angelina Jolie și Brad Pitt au oferit un exemplu pozitiv de-a lungul căsniciei lor. Pe lângă cei 3 copii biologici: John Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, ei au adoptat alți 3 copii. Este vorba despre Maddox Chivan Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt și Pax Thien Jolie-Pitt.

Citește și: Cât de frumoasă e și cât a crescut Vivienne, mezina familiei Jolie-Pitt. E combinația perfectă dintre Angelina și Brad

Ultimele știri