Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vulpița Veronica s-a angajat în București! Unde o poți întâlni pe tânăra din Blăgești

Vulpița Veronica s-a angajat și toată lumea a vrut să știe cum s-a descurcat tânăra din Blăgești la noul ei loc de muncă!

S-a trezit devreme, s-a pregătit și a mers la atelierul Soniei Trifan! S-a pregătit și apoi s-a apucat de treabă! Sarcina ei a fost aceea de a decora cu accesorii suplimentare o rochie de mireasă, înainte de-a veni clienta!

Cu zâmbetul pe buze, tânăra Vulpița Veronica a învățat imediat ce are de făcut și, cu zâmbetul pe buze, a lucrat atent.

citește și: S-a aflat! Câți bani câștigă Vulpița Veronica din piesele lansate! Suma i-a lăsat mască pe fani

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să vezi cum s-a descurcat Vulpița Veronica în prima sa zi de muncă!

Vulpița Veronica s-a angajat în București! Unde o poți întâlni pe tânăra din Blăgești

Ce loc de muncă și-a găsit Vulpița Veronica de la Acces Direct

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

citește și: Soțul Vulpiței s-a angajat! Ce salariu primește Viorel Stegaru: „Să zicem că e bine pentru început”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Recomandari