Antena Căutare

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Ingrediente

  • 1 bucată păstrav
  • 100 g făină de porumb
  • 50 g mascarpone
  • 40 g lămâie
  • 1 g șofran
  • 30 g parmezan
  • 60 g ardei copt
  • 10 g capere
  • 10 g unt
  • 5 ml ulei de măsline
  • 2 g rozmarin proaspăt

Mod de preparare

Păstrăvul se filetează, se condimentează cu sare și piper, apoi se bagă la cuptor cu aburi 10 minute la 80 de grade Celsius.
În 350 ml apă, se adaugă faina de porumb, se lasă la fiert 30 de minute, apoi se pune crema mascarpone, zeama de lămâie, șofranul, parmezanul și se mai lasă la fiert 10 minute.
La final se adaugă untul și se strecoară de două ori.
Ardeii copți se taie julien, apoi se adaugă caperele, uleiul de măsline si rozmarinul prăjit.

Articolul continuă după reclamă

Vezi rețeta pe Antenaplay.ro!

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu... Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x