HomeTop ChefReteteReteta lui Razvan Alexandru: Tagliatelle Nero di sepia cu fructe de mare
Reteta lui Razvan Alexandru: Tagliatelle Nero di sepia cu fructe de mare
Razvan Alexandru a gatit "tagliatelle nero di sepia cu fructe de mare" pentru proba de foc, in episodul 3 Top Chef. Iata reteta sa.
Publicat: Marti, 20 Noiembrie 2012, 12:19 |
Actualizat Marti, 20 Noiembrie 2012, 15:13
Reteta lui Razvan Alexandru: Tagliatelle Nero di sepia cu fructe de mare
Ingrediente
90 g tagliatelle nero
30 ml vin alb
10 g usturoi
30 g rosii cherry
1 g sare
1 g piper
4 g busuioc proaspat
50 g midii
90 g creveti
100 g galera
30 ml ulei de masline
Mod de preparare
Se trag in tigaie fructele de mare, in ulei de masline. Adaugati rosiile cherry, busuiocul tocat marunt, usturoiul taiat brunoisse, apoi stingeti cu vin alb. La final, adaugati pastele fierte, dupa care, asezonati.