Sarmale cu carne de porc şi vită
Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.
Publicat: Luni, 11 Noiembrie 2013, 15:45 |
Actualizat Luni, 11 Noiembrie 2013, 22:38
Ingrediente
- 700 g pulpa de porc
- 200 g carne de vită
- 400 g orez
- 300 g ceapă
- 300 g morcov
- 40 g verdeață
- sare
- piper
- 700 g foi de varză murată
Mod de preparare
Carnea de vită și cea de porc se toacă.
Ceapa, morcovul şi orezul se sotează în tigaie apoi se amestecă impreuna cu carnea tocată.
Se adăugă verdeaţă, sare şi piper după gust.
Amestecul de carne se pune în foile de varză murată şi se împăturesc strâns.
Se pun într-o oală cu apă şi se lasă la fiert două ore, la foc mic.
Articolul continuă după reclamă
Vezi rețeta pe Antenaplay.ro!
Melcișori traditionali cu mere...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.
Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: http://antenaplay.ro/top-chef-s2.
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 noiembrie 2024. Corina a câștigat suma de 7500 de lei
Joi, 21.11.2024, 19:00
Hello Chef sezonul 8, 16 noiembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul dat de Anca Serea
Sambata, 16.11.2024, 15:00
Medicool sezonul 7, 16 noiembrie 2024. Aparate dentare: tipuri, beneficii, îngrijire
Sambata, 16.11.2024, 13:00
Bravo, tată! | Sezonul 3, episodul 13, 16 noiembrie 2024. Dana și Mario își învață fiul cum să se poarte cu o fată: De astăzi e bărbat!
Sambata, 16.11.2024, 23:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.