Concurenții "Top Chef" au fost plăcut surprinși de prezența Andreei Marin ca invitat special
Luni, 11.11.2013, 21:54Este episodul surprizelor. Ingrediente surpriza, retete surpriza, decizii surprinzatoare. Plus un invitat supriza! Si cine putea fi un oaspete mai bun care sa aiba legatura mai strinsa cu surprizele decit Andreea Marin, Zina surprizelor, cum a fost cu simpatie numita ani in sir!
Luni, 11.11.2013, 21:20De la pupitrul Observatorului, la Top Chef. Nu, nu este vorba despre vreo apariție surprinzătoare de-a Andreei Berecleanu în emisiunea de „bucătărit”, ci de mai mult de atât…
Luni, 11.11.2013, 13:51În ediţia a patra de "Top Chef", invitatul special va fi Andreea Marin. Astfel că, în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, cei 12 concurenţi rămaşi în concurs vor avea ocazia să o răsfeţe pe zâna surprizelor cu preparatele pe care ea le-a propus, recitând o poezie sub formă de ghicitoare de-a lui Păstorel Teodoreanu.
Luni, 11.11.2013, 12:26Tudor Constantinescu a remarcat-o la "Top Chef" pe Alexandra Leon, concurenta care a practicat arte marţiale timp de nouă ani, la prima probă din ediţia a patra, ediţie care va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1.
Luni, 11.11.2013, 08:29Prezenţa Andreei Marin la „Top Chef” s-a dovedit a fi o surpriză pentru cei 12 concurenţi rămaşi în concurs. Invitata ce va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1, va mărturisi ce îi place să mănânce.
Vineri, 08.11.2013, 13:15Atunci când trebuie să prezinţi un preparat în faţa unui bucătar chef, porneşti la drum cu sentimentul că nu îl mai poţi impresiona cu nimic. Probabil la asta s-au gândit şi cei 12 bucătari profesionişti rămaşi în cursa pentru marele premiu Top Chef, în cel de-al patrulea episod al show-ului, difuzat luni, de la 20:30, la Antena 1, atunci când s-au văzut nevoiţi să reinterpreteze unul dintre cele mai cunoscute preparate tradiţional româneşti – sarmalele.
Joi, 07.11.2013, 11:37În primele două episoade „Top Chef”, 24 de bucătari profesionişti s-au întrecut în 12 dueluri pentru un loc mai departe în cea mai savuroasă competiţie a momentului, iar în cel de-al treilea episod al show-ului am avut în prim plan 13 dintre cei mai buni bucătari rămaşi în competiţie.
Miercuri, 06.11.2013, 13:48Cu mari emotii, Florentina se prezinta prima cu o reteta delicioasa: Crema de ricotta cu zabaione si biscuiti. "Uau, delicios. Asta inseamna talent, gust o combinatie exceptionala", o lauda Chef Tudor. Cu speranta ca va trece mai departe, concurenta merge la locul ei.
Luni, 04.11.2013, 20:42Cea de-a treia proba ii aduce pe cei din echipa lui Daniel la duel. Provocare: Desert la libera alegere. Ceea ce conteaza este sa defineasca stilul fiecarui concurent in parte. Acestia au la dispozitie 60 de minute pentru a arata ca pot realiza preparate dulci de top.
Luni, 04.11.2013, 20:42Dupa primele secunde, ne dam seama ca vedetele au creat mai multa presiune pentru concurenti, acestia sunt agitati si vizibil emotionati.
Luni, 04.11.2013, 20:41Greul cel mai greu insa, de-abia acum incepe. Concurentii trebuie sa mearga cu farfuriile in fata juriului.
Luni, 04.11.2013, 20:41In urmatoarea proba, concurentii au fost impartiti in doua echipe in frunte cu cei doi care au castigat prima proba: George si Daniel, acestia trebuind sa dovedeasca cat de buni sunt in calitate de capitani, nu doar de bucatari. Echipa care va pierde va merge la duel!
Luni, 04.11.2013, 20:41Pentru prima proba a acestei editii, cei 13 sunt pusi sa formeze echipe de cate doi. Si, deoarece sunt in numar impar, o echipa va avea trei membri.
Luni, 04.11.2013, 20:40Top Chef continua! 24 de bucatari s-au infruntat in 12 dueluri pentru un loc in bucatarie. Cei mai buni 13 l-au castigat. Primul hop a trecut, dar lupta de-abia incepe. Saptamana aceasta cei 13 ramasi in cursa vor gati pentru doua familii de vedete. Ce strategie vor adopta? Cine se va remarca si cine va pleca azi acasa?
Luni, 04.11.2013, 20:34O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.
Luni, 04.11.2013, 20:34Nicolai Tand face din nou echipa cu Chef Joseph Hadad si Tudor Constantinescu in juriul celui de-al doilea sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, emisiune difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1. De la terminarea filmarilor pentru primul sezon al emisiunii si pana acum, in viata juratului s-au schimbat multe lucruri: s-a casatorit cu Monica, iubita lui alaturi de care avea o minunatie de fetita, Ilona, iar in februarie, familia lor s-a marit cu inca un membru, baietelul Iancu.
Luni, 04.11.2013, 11:01Dupa doua episoade in care unii dintre cei mai buni bucatari profesionisti din Romania, dar si de peste hotare, s-au duelat pentru un loc in cea mai savuroasa competitie a momentului, Top Chef, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, cei 13 concurenti care au reusit sa convinga juriul vor avea de infruntat o noua provocare.
Luni, 04.11.2013, 08:29Dupa doua episoade in care unii dintre cei mai buni bucatari profesionisti din Romania, dar si de peste hotare, s-au duelat pentru un loc in cea mai savuroasa competitie a momentului, Top Chef, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, cei 13 care au reusit sa convinga juriul vor avea de infruntat o noua provocare.
Vineri, 01.11.2013, 11:46Antena 1, lider de piata la nivelul intregii zile Cel de-al doilea episod al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, difuzat aseara la Antena 1 a pus la grea incercare ceilalti 12 bucatari profesionisti inscrisi in lupta pentru titlul Top Chef Romania. Proba duelului, inspirata din povestile de viata ale celor trei jurati, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, i-a determinat pe concurenti sa lupte cu toate fortele pentru a-i impresiona pe jurati, lucru ce s-a si intamplat. Dupa lungi dezbateri, juriul Top Chef a decis ca 7 dintre cei 12 concurenti vor merge mai departe.
Marti, 29.10.2013, 13:58In cea de-a doua editie “Top Chef” difuzata aseara, la 20:30, pe Antena 1, Chef Joseph Hadad, a marturisi in premiera povestea de dragoste dintre el si sotia sa: “Gila a venit ca eleva in bucataria unde eu gateam. Era o domnisoara foarte frumoasa, cu parul lung ondulat, cu ochii verzi. Cand am vazut-o prima oara, am spus ca numai cu ea ma voi casatori.”
Marti, 29.10.2013, 10:42Dupa atatea farfurii jurizate, chefilor nu le este greu sa ia decizii.
Luni, 28.10.2013, 23:45Ultimii doi bucatari aflati la duel vor si trebuie sa demonstreze si ei ca nu au venit degeaba si nu au fost alesi oricum.
Luni, 28.10.2013, 23:30Cu bucatari numai unul si unul, mancarea trebuie sa fie cel putin gustoasa.
Luni, 28.10.2013, 23:15Duel dupa duel, eliminari dupa eliminari. Oare vor avea de unde alege juratii?
Luni, 28.10.2013, 23:00Cu fiecare duel care se desfasoara, suntem mai aproape de aflarea celor sase alesi ce vor merge mai departe in competitia pentru titlul de Top Chef.
Luni, 28.10.2013, 22:30Un barbat si o femeie: ambii bucatari, ambii cu experienta si indemnare.
Luni, 28.10.2013, 22:15Invinsi de emotii, cei doi bucatari isi pun preparatele in farfurii cu mainile tremurande. Sudorile curg de pe ei si ficare spera sa reuseasca ca el sa fie cel ales.
Luni, 28.10.2013, 21:48Pregatiti sa gateasca pentru a-si arata experienta si indemanarea, cei doi concurenti se prezinta in fata juratilor: Chef Joseph Hadad, Chef Tudor Constantinescu si Chef Niolai Tand.
Luni, 28.10.2013, 21:45Doi bucatari cu experienta, doua farfurii pe masa de degustare. Care va fi cea castigatoare?
Luni, 28.10.2013, 21:32Doi barbati tari, doi bucatari experimentati, doi profesionisti. Tema duelului lor are legatura cu educatia gastronomica a lui Tudor Constantinescu in tara ciocolatei.
Luni, 28.10.2013, 21:15Primul duel, primele emotii. Primele tigai sfaraie, primele lacrimi curg. Oare pana in final vor fi lacrimile victoriei sau ale invingerii?
Luni, 28.10.2013, 21:00Provocarea primului duel o lanseaza Nicolai Tand – una dintre retetele gatite la botezul fiului sau, Iancu.
Luni, 28.10.2013, 20:45Singurul show culinar care nu accepta amatorismul, incepe in forta.Saptamana trecuta, sase dueluri i-au pus fata in fata pe primii doisprezece concurenti. Unii au reusit, altii au incercat. Unii au avut nervi tari, altii au cedat.
Luni, 28.10.2013, 20:30Mihai Irimia este unul dintre cei 24 de bucatari profesionisti care s-au alaturat la start in cel mai nou sezon al emisiunii „Top Chef”, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1. In spatele unei vaste experiente, dobandita in unele dintre cele mai bune restaurante din lume, Mihai ascunde si o poveste de viata fascinanta.
Luni, 28.10.2013, 11:16Concurentii de la “Top Chef” din sezonul acesta surprind atat cu experientele pe care le au in bucatarie, dar si cu activitati pe care le desfasoara in timpul liber. Alexandra Leon, concurenta ce va putea fi urmarita gatind in editia de luni, 28 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, a practicat arte martiale timp de zece ani. In tot acest timp, gatitul a fost pentru ea un ritual special, transformandu-se treptat in pasiune, printre personalitatile pentru care Alexandra a gatit numarandu-se Michael Bolton si Principesa Margareta.
Sambata, 26.10.2013, 11:36Bucatarii veniti la “Top Chef” in acest sezon au experiente acumulate in cele mai prestigioase restaurante din lume. Veres Istvan este concurentul care a facut scoala de bucatari in Paris, a continuat sa gateasca la restaurante din acelasi...
Vineri, 25.10.2013, 11:51Antena 1 le readuce telespectatorilor in aceasta toamna, in fiecare luni, de la 20:30, un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari ai momentului, care au lucrat in restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franta, Spania si Anglia. Printre ei si Cristian Carabageac, un bucurestean de 28 de ani, cu o vasta experienta gastronomica, specializat in bucataria mediteraneana si asiatica.
Joi, 24.10.2013, 11:28„Am reinventat omleta pentru Nadal, Federer, Djokovic, Murray, Rodick si lista poate continua!” Cel mai nou sezon Top Chef, care a debutat lunea aceasta, la Antena 1, a adus in fata juriului 24 dintre cei mai buni bucatari ai momentului, care au lucrat in restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franta, Spania si Anglia. Printre acestia si George Craciun, un oradean de 33 de ani, cu o vasta experienta gastronomica, dobandita in unele dintre cele mai mari restaurante din lume. Pe langa faptul ca se poate mandri ca a gatit pentru Printul William si Ducesa Cambridge, George detine si secretul celor mai mari tenismeni ai lumii.
Miercuri, 23.10.2013, 15:34Un nou sezon „Top Chef” a luat startul aseara la Antena 1, unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului, siguri pe fortele proprii si mandri de realizarile lor de pana in prezent incercandu-si norocul in fata celor mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.
Marti, 22.10.2013, 14:51Daca pana acum, concurentii au facut ce au stiut mai bine, urmeaza partea complicata... Jurizarea!
Luni, 21.10.2013, 21:47Cel de-al saselea duel este inspirat din carierea de bucatar a lui Nicolai Tand. Pe vremea cand lucra la Paris, intr-un restaurant celebru, a avut ocazia sa serveasca o multime de vedete. Printre acestea se numara si cantaretul Akon, care a fost fascinat de felul in care Nicolai pregatea roast beef, preparat ales si pentru duelul dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu. Inainte de cele 90 de minute alocate pregatirii unuia dintre felurile de mancare preferate de Akon, Nicolai Tand a descris preparatul: „Vrabioara de vita legata cu ata, bagata la cuptor. Alaturi se serveste un sos din resturi de vita, cu piper boabe si piure”.
Luni, 21.10.2013, 21:44Alina Puscas striga "STOP!" si incepe jurizarea.
Luni, 21.10.2013, 21:43Duelul lor este legat de povestea lui Nicolai Tand, mai exact de momentul in care acesta si-a deschis restaurantul din Romania, La Cantine De Nicolai. Dupa ce a parasit localul din inima Parisului, juratul nostru s-a hotarat sa isi faca propriul restaurant in inima Bucurestiului. "In Franta nu am plecat cu studii, am dormit in case parasite., pe sub poduri , primul meu dus acolo facandu-l intr-un garaj, ca in filme. Asa am inceput sa caut de munca prin restaurante si am nimerit la "La Cantine de Faubourg", unde am pornit de jos. Am vrut cu orice pret sa reusesc".
Luni, 21.10.2013, 21:42Proba s-a incheiat. Urmeaza jurizarea. Chefii gusta preparatul, emotiile sunt mari. Farfuria lui Paul este foarte apropiata de cea prezentata de Tudor, desi a gresit neavand deloc sos pe farfurie.
Luni, 21.10.2013, 21:41Tema duelului se leaga de viata lui Tudor Constantinescu. La varsta de 23 de ani, juratul vedea lumea de pe bordul navelor de croaziera. "In momentul in care am intrat in aceasta industrie am ramas fara cuvinte, a fost ceva incredibil, spectaculos. Numai sa vezi volumul unei nave de croaziera (130.000 de tone), 5.000 de oameni de hranit, nivelul ridicat al preparatelor si te trec apele". Acolo a inteles care este valoarea fiecarui ingredient in parte, ce insemna o mancare de top si mai ales acolo a vazut cum trebuie sa arate o farfurie atunci cand este servita unui client care plateste in medie 200 de dolari pe zi pentru a se afla pe acel vas.
Luni, 21.10.2013, 21:40Competitia Top Chef este asemenea unui tren care trece in mare viteza. Cine se ridica si se poate prinde, chiar si cu dintii, reuseste. Cine nu, ramane in gara privind cu parere de rau cum sansa a trecut pe langa el si a disparut in secunda doi.
Luni, 21.10.2013, 21:20Alegerile si eliminarile trebuie sa continue. Totul se desfasoara cu viteza lumii. Inca 60 de minute si inca doi concurenti trebuie sa gateasca.
Luni, 21.10.2013, 21:10Chefii gusta atent preparatele. Concurentii sunt emotionati. Oare cine a gresit si cine a gatit corect? Oare cine va merge mai departe si cine va privi competitia la televizor?
Luni, 21.10.2013, 21:00Provocarea continua. Concurentii se intrec in arta gatitului doi cate doi. Este randul Mirelei Ivascu si a lui Ovidiu Abrudan.
Luni, 21.10.2013, 20:55