Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize. De la sculptatul in pepeni, pana la reinterpretatul unor preparate traditionale, concurentii au de infruntat tot felul de obstacole. Cei 15 finalisti ramasi in competitie se intrec si in aceasta seara sub privirile agere ale juriului de top: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Vezi LIVE, de la 20:30, o noua editie TOP CHEF, numai la Antena 1!
Luni, 10.12.2012, 20:22In momentul in care a fost aleasa sa prezinte cel mai taios show de cooking, Top Chef, Alina Puscas a crezut ca va trebui sa se teama doar de tentatii culinare, insa se pare ca nu a fost asa.
Luni, 10.12.2012, 12:28Cel mai taios show de cooking isi arata din nou „coltii”. Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize.
Vineri, 07.12.2012, 17:13Tudor Constantinescu, jurat Top Chef alaturi de Joseph Hadad si Nicolai Tand, are o poveste de viata extraordinara: a reusit singur, muncind zi si noapte, sa creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata, Chocolat. Inainte de a-si cultiva pasiunea pentru gastronomie, le-a dat ceva batai de cap celor dragi.
Joi, 06.12.2012, 15:13In familia juratului Top Chef, Nicolai Tand, e sarbatoare mare zilele acestea! Vor incepe cu o mica petrecere de Sfantul Nicolae, ziua de nume a acestuia, pentru ca a doua zi sa o serbeze pe micuta Ilona, puiul familiei, care implineste doi anisori.
Joi, 06.12.2012, 13:09Top Chef, editia a cincea: Joseph Hadad isi iese din minti, finalistii trebuie sa gateasca pentru... desene animate, sa impresioneze lotul national de canotaj, sa pregateasca un fel principal din cea mai scumpa carne din lume. In cele din urma, concurentii sunt trimisi acasa pe banda rulanta.
Joi, 06.12.2012, 09:12In editia din aceasta saptamana ati avut ocazia sa vedeti cum se gateste carnea de vita kobe si ati aflat si ca un kilogram costa aproximativ 800 de euro. Ce o face atat de speciala vedeti in materialul video!
Marti, 04.12.2012, 13:07Un duel neobisnuit, care i-a pus in dificultate pe concurenti. La inceput, au fost foarte increzatori in fortele lor, dar la sfarsit au ajuns sa nu le placa nici lor ceea ce au gatit. Un preparat simplu este intotdeauna sigur, atata timp cat nu este mediocru, iar un foie gras realizat corect te poate salva.
Luni, 03.12.2012, 23:00Echipa celor invinsi in proba a treia a avut parte de un privilegiu: preparat din mancare cu vita de Kobe. Avand la dispozitie un kilogram de carne (in valoare de aproximativ 800 de euro), concurentii au preparat un fel de mancare in 60 de minute.
Luni, 03.12.2012, 22:40La aceasta proba, chefii desemnati vor trebui sa dovedeasca ca intr-adevar au stofa de lideri, ca isi pot stapani echipele si ca isi merita locul si statutul. Lupta va fi nemiloasa pentru ca miza este mare si nimeni nu vrea sa plece acasa.
Luni, 03.12.2012, 22:15La aceasta proba concurentii au avut o mare surpriza. Ei au aflat ca trebuie sa gateasca pentru diverse persoaje: Tom si Jerry, Nasul, Mica sirena, Happy feet si alti eroi de filme sau desene animate. Acestia trebuie sa foloseasca pestele pregatit la prima proba si sa faca ceva in tema cu peliculele. Probleme au fost, mai ales, pentru cei care nu stiau filmul care le-a picat.
Luni, 03.12.2012, 21:30Episodul 5 i-a dus pe concurentii Top Chef intr-o excursie la Snagov. Pentru prima proba, juratii le-au testat indemanarea: in 15 minute au avut de curatat si filetat un crap.
Luni, 03.12.2012, 20:50Cei 17 bucatari profesionisti ramasi in competitie trebuie sa dea tot ce e mai bun. De acum, juratii TOP CHEF se asteapta la rapiditate, calitate si preparate demne de cei mai buni bucatari din Romania. Joseph Hadad, NIcolai Tand si Tudor Constantinescu vor fi cu ochii pe concurenti. Pregateste-te pentru o noua editie TOP CHEF, de la 20.30, la Antena 1!
Luni, 03.12.2012, 20:02In editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood, cei trei jurati Top Chef, cel mai taios cooking show din Romania, ti-au pregatit retete speciale pentru Sarbatori, cu care nu vei da greș. Nicolai Tand, Joseph Hadad și Tudor Constantinescu le recomanda cititorilor revistei trei delicatese de top: oua cu trufe pe pat de ciuperci, medalion de somon invelit in prosciutto cu vinete chips, mazare și salata și, nu in ultimul rind, cozonacul Chocolat.
Luni, 03.12.2012, 17:58Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.
Luni, 03.12.2012, 17:15Secretele celor mai buni Chefi si Somelieri au fost puse in scena la aniversarea a 20 de ani ai companiei BILANCIA
Miercuri, 28.11.2012, 15:07Mihaita Ionita este unul dintre concurentii de la Top Chef. Se autocaracterizeaza drept un luptator, dar recunoaste ca a avut parte de mult noroc in viata. Iar norocul, in viziunea lui, inseamna a fi la momentul potrivit, in locul potrivit si sa ai pregatirea pentru a fi capabil sa valorifici oportunitatea care ti-a iesit in cale. Top Chef a fost, pentru el, un tren prins la timpul potrivit.
Miercuri, 28.11.2012, 10:38Cei 18 bucatari profesionisti ramasi in competitia TOP CHEF au parte si saptamana aceasta de provocari nemiloase, surprize in mijlocul probelor si adrenalina la maximum. Exigentul juriu va sta, ca intotdeauna, cu ochii pe ei. Asa cum ne-au obisnuit, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu nu iarta nimic. Mihai Neacsu este concurentul eliminat in aceasta editie.
Luni, 26.11.2012, 22:55La duel, lunea aceasta se intrec doua personaje. Pe de-o parte, "Mihai Neacsu - foarte nonsalant, mandru de el, de cealalta parte Ionut Susala care alerga ca un prichindel ... zici ca era Speedy Gonzales", spune Nicolai Tand despre duelistii de saptamana aceasta.
Luni, 26.11.2012, 22:40Emotii nemaintalnite pentru concurentii Top Chef! De data aceasta, juratii, impreuna cu Alina, le-au pregatit o surpriza. Au gatit, in premiera, pe platoul emisiunii:”Aveti grija, nu mai iertam nicio greseala, sa continue lupta!”, au conchis juratii.
Luni, 26.11.2012, 22:12La proba pe echipe, sefii Adrian Iuriciuc si Ionut Susala au dat tot ce au avut mai bun din ei pentru a-i impresiona pe juratii Top Chef. Proba s-a desfasurat in liniste absoluta, in curtea manastirii Comana, unde concurentii au avut de gatit pentru un camin de persoane varstnice.
Luni, 26.11.2012, 21:45De aceasta data, cei 18 concurenti ramasi in cursa au scapat. Niciunul nu a plecat dupa prima proba, ei reusind sa pregateasca deserturi absolut uimitoare.
Luni, 26.11.2012, 21:20Editia aceasta, concurentii au gatit la Manastirea Comana. Aici s-a repetat istoria. Mai exact, batalia de la Neajlov, insa una culinara de aceasta data. Provocarea este una demna de Top Chef: concurentii trebuie sa prepare un desert din... legume!
Luni, 26.11.2012, 20:45Au cautat trufe pe taramul printului Charles, au infruntat frigul pe plaja din Mamaia, iar acum, chiar in postul Craciunului, concurentii Top Chef merg la Manastirea Comana, unde infrunta poate cea mai dificila proba de pana acum: vor trebui sa pregateasca un desert, doar din legume. Pregateste-te pentru o noua editie TOP CHEF, de la 20.30, la Antena 1!
Luni, 26.11.2012, 19:40Maria Ungureanu este una dintre putinele romance care se poate lauda cu titulatura de Chef. A gatit pe unele dintre cele mai luxoase nave de croaziera si a facut inconjurul lumii de doua ori. Un loc pe o astfel de nava de sase stele sare de 50.000 de dolari, astfel ca nu de putine ori Maria a gatit pentru clienti celebri.
Miercuri, 21.11.2012, 14:08In editia de lunea aceasta, concurentii Top Chef raman muti, la proba pe echipe: trebuie sa respecte regula tacerii de la Manastirea Comana. Tot aici infrunta una dintre cele mai dificile probe din concurs: vor trebui sa pregateasca un desert, doar din legume.
Miercuri, 21.11.2012, 11:58Singurul roman care a lucrat la cel mai bun restaurant din lume este concurent la Top Chef
Marti, 20.11.2012, 15:321285 de kilograme de ciocolata belgiana au stat la baza ultimului record in materie de ... trenuri de ciocolata. La finalul a 784 de ore de munca, Andrew Farrugia, un maestru chocolatier din Malta, a dezvaluit o capodopera...
Marti, 20.11.2012, 12:13A reusit sa ajunga pe o functie importanta si sa aiba succes intr-o lume a barbatilor, iar in Romania Maria Ungureanu este una dintre putinele femei care se poate lauda cu titulatura de Chef. A gatit pe unele dintre cele mai luxoase nave de croaziera din lume, ajungand chiar sa coordoneze o echipa de 50 de barbati, fiind singura femeie din bucatarie si sefa.
Marti, 20.11.2012, 11:31Cei trei maestri de la Top Chef, Nicolai Tand, Joseph Hadad si Tudor Constantinescu, au avut parte, la Un show Pacatos, de o confruntare de zile mari. Ei au gatit alaturi de cele mai sexy asistente TV.
Marti, 20.11.2012, 00:20Cei 19 bucatari profesionisti ramasi in competitie s-au confruntat cu noi probe taioase. Pentru unii, tensiunea a fost aproape de nesuportat. Vasile Nicolae a parasit competitia Top Chef, in a treia editie.
Luni, 19.11.2012, 23:19In competitie au intrat 24 de concurenti. In editiile anterioare au fost trimisi acasa 5, iar in cea de-a treia emisune, din cei 19 ramasi in lupta, inca unul va fi eliminat.
Luni, 19.11.2012, 23:08Daca nu e indeajuns ca echipa lui Dragos Bercea a pierdut in proba pe echipe, acum membrii acesteia trebuie sa gateasca si pentru invingatori si jurati.
Luni, 19.11.2012, 22:45Plaja. Nisip. Briza marii. Un decor absolut romantic si perfect pentru a gati preparate distinse. Pentru proba de foc, concurentii au avut de gatit un preparat exclusiv, demn de competitia Top Chef, folosind fructele de mare gasite la prima proba.
Luni, 19.11.2012, 22:29Cea de-a treia proba i-a adus pe bucatari in fata altei provocari: de aceasta data nu au avut libertatea de a-si alege retetele si au gatit asa cum au cerut clientii: marinarii de la Academia Navala "Mircea cel Batran"
Luni, 19.11.2012, 21:16Toti concurentii au fost surprinsi sa vada ca au ajuns la mare. S-au bucurat, mai ales Nico Lontras, care nu mai vazuse litoralul romanesc de 16 ani, fiind plecat in Norvegia. Bogatu s-a destins, alergand dupa o domnisoara care facea jogging pe plaja.
Luni, 19.11.2012, 20:54Provocarile continua la Top Chef! Cei 19 bucatari profesionisti ramasi in competitie isi continua aventura la malul marii. Pe plaja din Mamaia, intr-o bucatarie "ca de armata", ei trebuie sa gateasca cele mai sofisticate si gustoase preparate cu fructe de mare. Deciziile taioase ale profesionistilor din juriu - Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu - vor surprinde si de data aceasta. Vezi LIVE a treia editie Top Chef!
Luni, 19.11.2012, 19:40Nu degeaba i se spune cel mai taios show de cooking. La Top Chef, emotiile si tensiunea ating cote maxime, aducand concurentii in momente critice si determinandu-i sa ia decizii pripite, la nervi.
Luni, 19.11.2012, 17:32Cel de-al treilea episod Top Chef ii aduce pe cei 19 bucatari profesionisti ramasi in lupta in fata unor probe neasteptate, intr-o bucatarie neconvenţionala. Pe plaja din Mamaia, bucatarii lasa orgoliul deoparte si se intorc la curatatul fructelor de mare.
Luni, 19.11.2012, 14:17Stie sa se joace cu gusturi fine si texturi rafinate si stapaneste arta culinara cu precizie, insa de aceasta data, Alexandru Razvan a vrut sa redescopere un gust rar, dar care poate deveni insuportabil de amar, gustul riscului.
Luni, 19.11.2012, 10:29Nu poti sa spui ca ai mancat cu adevarat la un restaurant, pana nu ai fost la unul din aceste localuri. Desi meniul este de nota 10, nu asta le atrage atentia clientilor, ci modul de servire si decorul ales.
Vineri, 16.11.2012, 18:23Un maestru ciocolatier din Franta s-a intrecut pe sine ca sa-si promoveze delicatesele. A creat un copac integral din ciocolata. Nu e vorba de unul in miniatura; "minunatia" are cinci metri inaltime si cantareste 5 tone! Desertul, demn de un show culinar precum Top Chef, a fost expus deja intr-o vitrina "apetisanta" din inima Parisului.
Vineri, 16.11.2012, 15:15Ionut Lupu gateste duminica in vazul tuturor reteta realizata in prima emisiune Top Chef, incepand cu ora 17:30, in cadrul unui mall din Oradea.
Vineri, 16.11.2012, 11:52Razvan Alexandru a avut sansa sa lucreze la El Bulli, restaurant de 3 stele Michelin, care a fost desemnat timp de 6 ani cel mai bun restaurant din lume!
Miercuri, 14.11.2012, 21:33Macedonski a scornit "Literatorul" intre doua cesti de "arabica". Cosbuc si Vlahuta, suparati ca ei nu primesc o masa la fel de buna precum simbolistul, au fondat "Samanatorul". Era vremea cand curentele literare se intalneau pe Podul Mogosoaiei, la cafeneaua lui "Papa Kubler"
Miercuri, 14.11.2012, 14:26Romanii stiu sa se faca placuti oriunde in lume si o demonstreaza cu fiecare ocazie. Cu o viața desprinsa din filmele de la Hollywood, juratul Top Chef, Nicolai Tand, a plecat in lume la 20 de ani si a incercat tot felul de meserii, inainte de a se indragosti iremediabil de bucatarie, facandu-si prieteni din toate domeniile.
Miercuri, 14.11.2012, 12:06www.TopChef.a1.ro este proiectia online a celui mai taios show culinar pe care-l puteti urmari in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1
Miercuri, 14.11.2012, 11:45Dragos Iluta este unul dintre cei 24 de bucatari profesionisti care au avut curajul sa se alinieze la start in compoetitia pentru titlul de Top Chef al Romaniei.
Marti, 13.11.2012, 13:06Pasiunea pentru gatit a mostenit-o de la unchiul ei, pe care il ajuta inca din copilarie la decoratul mesei de Craciun. Si-a transformat placerea de a gati intr-o meserie urmand cursurile liceului de profil din Bucuresti.
Marti, 13.11.2012, 12:03Desfasurare de forte incredibila la Top Chef! Editie de editie, feluri de mancare deosebite pregatite cu priceperea unui specialist sunt prezentate spre jurizare, Nicolai Tand, Tudor Constantinescu si Joseph Hadad evaluand cu mare atentie prestatia fiecarui concurent.
Marti, 13.11.2012, 11:36