Antena

Drumuri din mai multe zone din țară sunt închise și blocate. Pe unde nu se poate circula din cauza zăpezii și a viscolului

Dimineața zilei de 26 noiembrie 2023 a reprezentat momentul sosirii iernii în toată regula pentru mulți cetățeni din țară. Ninsorile și viscolul i-au surprinis pe mulți dintre locuitori în ciuda faptului că au fost emise alerte meteo prin care s-au anunțat condiții nefavorabile ale vremii. Iată care sunt drumurile care au fost închise pe parcursul zilei de astăzi.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 26 Noiembrie 2023, 12:42 | Actualizat: Duminica, 26 Noiembrie 2023, 13:59
Galerie de imagini
Drumuri din mai multe zone din țară sunt închise și blocate
Hepta

Viscolul și ninsoarea din această zi au făcut prăpăd în anumite zonă din țară, iar mai multe drumuri au fost închise din cauza blocajelor formate de nămeți. Din cauza condițiilor meteorologice mai multe case au rămas fără electricitate și izolate din cauza troienelor.

Vântul puternic și ninsoarea abundentă au provocat mari probleme pe șoselele din mai multe județe, acestea fiind închise pentru un moment. Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (ISU) au transmis faptul că mai multe localități din țară au rămas fără curent din cauza vântului care a depășit viteza de 80 km/ oră. Zeci de linii de înaltă tensiune au fost distruse de puterea vântului, iar oamenii au rămas fără căldură, apă caldă și curent.

Pe aceeași temă

Drumuri închise de pe 26 noiembrie 2023. Pe ce artere nu se circulă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a lansat la ora 10:00 a dimineții o listă cu drumurile care sunt închise pentru mai multe județe. Printre acestea se regăsesc următoarele:

Pe aceeași temă

Județul Brăila

Pentru județul Brăila au fost emise cinci alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt extrem, vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2B jud. Brăila - Buzău, DN 2F Pod Brăila între Brăila - Tulcea, DN 21 Brăila - jud. Ialomița, DN 21A Bărăganul, DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat și DN 23 jud. Brăila - Focșani.

Județul Buzău

Pentru județul Buzău au fost emise nouă alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2 Buzău - limită Vrancea, DN 2B Buzău - limită jud. Brăila, DN 2G Costești - limita jud. Ialomița și DN 22 Râmnicu Sărat - limită jud. Brăila.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Județul Călărași

Pentru județul Călărași au fost emise cinci alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 3 Călărași - Lehliu, DN 3 Călărași - Mănăstirea, DN 3D Călărași - Fetești și DN 21 Călărași - limită jud. Ialomița.

Județul Constanța

Pentru județul Constanța au fost emise șase alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt extrem, vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2A Mihail Kogălniceanu - Hârșova, DN 3 Murfatlar - Ostrov, DN 22 Lumina - Mihai Viteazu, DN 22A Hârșova - limită jud. Tulcea, DN 22C Murfatlar - intersecție A 2 și DN 38 Topraisar - Vama Veche.

Pe aceeași temă

Județul Galați

Pentru județul Galați au fost emise șase alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt extrem, vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ a fost închis un singur drum, și anume: DN 24 Bălăbănești - Tulucești.

Județul Ialomița

Pentru județul Ialomița au fost emise cinci alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2A Urziceni - limită jud. Constanța, DN 2C Slobozia - limită jud. Buzău, DN 3A limită jud. Călărași - mun Fetești, DN 3B Fetești - limită jud. Călărași, DN 21 Slobozia - limită jud. Brăila și DN 21A Țăndărei - limită jud. Brăila.

Pe aceeași temă

Județul Tulcea

Pentru județul Tulcea au fost emise șase alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt extrem, vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2J Brăila - Măcin, DN 22 Tulcea - Măcin, DN 22 Tulcea - Constanța, DN 22A Tulcea - Hârșova, DN 22D Mircea Vodă - Atmagea, DN 22E Garvăn - I.C. Brătianu, DN 22F Nalbant - Horia și DN 22S Smârdan - Măcin.

Județul Vrancea

Pentru județul Vrancea au fost emise nouă alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ a fost închis un singur drum, și anume: DN 23B Măicănești - Ciorăști.

Pe aceeași temă

De asemenea, Autostrada A2 București - Constanța a fost închisă pe tronsonul kilometric 35-144, între localitățile Fundulea și Fetești până la ora 13.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat la ora 13:15 reluarea parțială a circulației între kilometrii 64-35 pe sensul de mers către București.

Drumuri cu circulație restricționată pentru auto cu masa mai mare de 3,5 tone în data de 26 noiembrie 2023

În zonele în care circulația nu s-a închis complet, există totuși câteva restricții pentru mașinile cu un tonaj care depășesc numărul de 3,5 tone. Printre acestea se regăsesc:

În județul Brașov: DN 73A între Râșnov și Predeal.

În județul Călărași: DN 3A între Lehliu și Fetești.

Pe aceeași temă

Porturi închise și trenuri suspendate

Toate porturile de la malul mării sunt închise, iar pe raza județelor Constanța și Tulcea este suspendată circulația a 29 de trenuri.

Circulația feroviară pe M 700, între Galați și Buzău, este închisă din cauza condițiilor meteorologice severe.

Whatsapp LinkedIn
drumuri închise blocate zăpadă interdicții meteo autostrada
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Imola 2024 se văd LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 17 - 19 mai, urmărește toate etapele pe canalele dedicate.
Stirile zilei ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
Citește și
Viscolul face ravagii în Moldova. Mai multe drumuri județene au fost închise, iar zăpada depusă atinge...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pot avea provocări mari pe data de 17 mai 2024. Nativii care sunt puși la încercare de Univers Catine.ro
Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns... Happy Channel
LIVE TEXT | Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Ministru: starea sa este „extrem de gravă”.... Libertatea.ro
Noi reguli pentru țăranii care vând în piețe. ”Eram doctori de alergii, acum suntem... Ziare.com
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România:... AntenaSport
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:... Elle
Incendiu puternic în Mehedinți. Depozitul unei fabrici a fost cuprins de flăcări Spynews.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă HelloTaste.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se... Antena3.ro
Cea mai puternică explozie solară din ultimii 7 ani are loc săptămâna aceasta. De ce nu se va vedea pe cer... useit
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Florin Barbu se va întâlni cu retailerii pentru a discuta despre eliminarea produselor românești din magazine Wall-Street
Eleganță și stil la Festivalul de Film de la Cannes 2024: Jane Fonda, Meryl Streep și Heidi Klum au strălucit pe... Kudika
Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri scumpe lui Dan Alexa Playtech
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul Redactia.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50%... Observator
Ce proprietăți are sarea de mare. Cum îți influențează organismul MediCOOL
Vichyssoise, o rețetă de supă cremă de praz și cartofi HelloTaste
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume ProSport
Calcul complet. Ce pensie va primi un român, dacă are o vechime de 35 de ani de muncă Gandul
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și Ioana au avut ideea... CanCan
Înghețată cu iaurt și căpșuni. Un desert perfect pentru copilul tău DeParinti
Britney Spears „a câștigat 40 de milioane de dolari” în 2023 și nu are „nicio problemă cu banii”. O... ZUTV
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria UseIT
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă Hello Taste
Ultimele știri
Cum arată locuința de 350.000 de euro a lui Bogdan Mocanu. Ce priveliște are artistul chiar din dormitor
O femeie din Suceava și-a depus actele de pensionare, dar nu a lucrat nici măcar o zi la viața ei. Cum a fost gestionată situația
Aris - PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY (duminică, 20:00)
Richard Abou Zaki, imagini înduioșătoare cu fiica lui după finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cum s-a filmat lângă micuța
Un tânăr a aflat la 12 zile de la nuntă că soția lui era de fapt bărbat. Ce plan ascuns avea escrocul
Prognoza meteo 17 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cât de mult au crescut copiii Monicăi și ai lui Ionuț de la MPFM. Imagini adorabile cu micuții
Reguli noi pentru vânzarea fructelor și legumelor. Ce transmite ANPC: „Am considerat că este necesară o informare cât mai clară”
Andreea Bostanica a dezvăluit cât câștigă din TikTok. Tânăra de 19 ani, criticată pentru luxul pe care îl afișează în online
Mireasa sezon 9, 16 mai 2024. Ce sancțiuni primește Cristian pentru reacția agresivă. Simona Gherghe a făcut anunțul
Mai multe