Antena Căutare

Articole despre brexit

AFP: Principalele puncte ale acordului Brexitului încheiat de Londra cu Bruxellesul

Londra şi Bruxellesul au încheiat joi un nou acord al Brexitului, în principal cu privire la Irlanda de Nord, care modifică acordul precedent, respins de Parlamentul britanic în trei rânduri, relatează AFP, care prezintă principalele puncte ale textului - cu privire la aprobarea autorităţilor nord-irlandeze, vamă, TVA şi viitoarea relaţie comercială.

Joi, 17.10.2019, 18:01
Iohannis, despre Acordul pentru Brexit: Sunt foarte bucuros că s-au făcut progrese semnificative, trebuie să vedem dacă reuşim în Consiliu - şi sunt optimist – să aprobăm Acordul pe urmă să vedem dacă şi la Londra se va găsi o aprobare

Iohannis, despre Acordul pentru Brexit: Sunt foarte bucuros că s-au făcut progrese semnificative, trebuie să vedem dacă reuşim în Consiliu - şi sunt optimist – să aprobăm Acordul pe urmă să vedem dacă şi la Londra se va găsi o aprobare

Preşedintele Klaus Iohannis, care participă la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a declarat, joi, că este bucuros că s-au făcut progrese în negocierea Acordului pentru Brexit, arătându-se optimist că se va vota documentul în Consiliu. ”Să vedem dacă şi la Londra se va găsi o aprobare”, a spus Iohannis, apreciind că un Brexit cu acord ar garanta românilor din Marea Britanie toate drepturile.

Joi, 17.10.2019, 16:25

Macron, mulţumit de încheierea noului acord al Brexitului, îndeamnă la ”prudenţă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi-a exprimat satisfacţia, joi, la Bruxelles, faţă de încheierea unui nou acord la Brexitului, relatează L'Exoress.fr.

Joi, 17.10.2019, 15:17

Parlamentarii SNP ”nu vor vota Brexitul sub nicio formă”, anunţă Sturgeon

Partidul Naţional Scoţian (SNP, separatist) nu va vota în favoarea ratificării noului acord al Brexitului încheiat între guvernul britanic şi Uniunea Europeană, a anunţat joi conducătoarea formaţiunii, Nicola Sturgeon, relatează The Associated Press.

Joi, 17.10.2019, 15:02

Farage îndeamnă parlamentul britanic să respingă noul proiect de acord şi îndeamnă la amânarea Brexitului şi alegeri

Liderul Partidului Brexitului Nigel Farage îndeamnă Parlamentul britanic să respingă noul proiect de acord încheiat de Guvernul britanic cu Uniunea Europeană, relatează The Associated Press.

Joi, 17.10.2019, 14:48

Partidul Liberal Democrat britanic, mai hotărât ca oricând să oprească Brexitul, anunţă Jo Swinson

Partidul Liberal Democrat (Lib-dem, proeuropean) este hotărât să oprească Brexitul, în pofida noului acord anunţat de premierul britanic Boris Johnson şi liderii europeni, a anunţat joi şefa formaţiunii Jo Swinson, relatează The Associated Press.

Joi, 17.10.2019, 14:31

Jeremy Corbyn denunţă un acord al ”trădării”, ”şi mai rău” decât al lui May, îndeamnă la respingerea textului în Parlament şi la un ”vot popular” asupra Brexitului

Liderul Partidului Laburist Jeremy Corbyn i-a îndemnat joi pe deputaţii britanici să ”respingă” acordul Brexitului între Londra şi Uniunea Europeană, făcând improbabilă ratificarea în Parlament a textului, căruia i se opune de asemenea partidul nord-irlandez DUP, aflat la putere alături de Partidul Conservator.

Joi, 17.10.2019, 14:12

Al doilea acord al Brexitului, anunţat in extremis înaintea summitului european

Un acord al Brexitului a fost anunţat joi de către preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker şi premierul britanic Boris Johnson joi, chiar înaintea summitului european şi după mai multe zile de negocieri spinoase, relatează AFP.

Joi, 17.10.2019, 13:53

Alegeri parlamentare în Gibraltar într-un context de incertitudine cu privire la consecinţele Brexitului asupra Rocii

Locuitorii din Gibraltar aleg joi cei 17 membri ai Parlamentului, într-un context de incertitudine cu privire la consecinţele Brexitului asupra acestui teritoriu britanic situat la sud de Spania, relatează The Associated Press.

Joi, 17.10.2019, 13:15
Marea Britanie şi UE au ajuns la un nou acord al Brexitului, anunţă Boris Johnson

Marea Britanie şi UE au ajuns la un nou acord al Brexitului, anunţă Boris Johnson

Marea Britanie şi Uniunea Europeană (UE) au ajuns la un nou acord al Brexitului, a anunţat joi premierul britanic Boris Johnson, relatează BBC News. (Vom reveni)

Joi, 17.10.2019, 12:39

Merkel vrea o reducere a contribuţiei Germaniei la bugetul UE în urma Brexitului

Angela Merkel vrea ca partea de contribuţie a Germaniei la bugetul Uniunii Europene (UE) - care urmează, afirmă ea, să crească în mod ”disproporţionat” din cauza Brexitului - să fie rediscutată, relatează Reuters.

Joi, 17.10.2019, 12:31

Macron şi Merkel, de acord în Apărare şi lupta împotriva modificărilor climatice, optimişti cu privire la Brexit înaintea summitului UE

Emmanuel Macron şi Angela Merkel, care şi-au afişat optimismul cu privire la şansele unui acord al Brexitului înaintea summitului european, au convenit să avanseze în proiectele lor comune în domeniul Apărării sau ”drepturilor conexe” în cadrul Consiliului fraco-german al Miniştrilor la Toulouse, relatează AFP.

Joi, 17.10.2019, 10:27

Partidul Unionist Democrat (DUP) respinge ultimele propuneri ale lui Boris Johnson cu privire la Brexit

Partidul Unionist Democrat (DUP), o mică formaţiune nord-irlandeză a cărei susţinere îi permite Guvernului britanic să dispună de o majoritate în Camera Comunelor, nupoate accepta ultimele propuneri ale lui Boris Johnson cu privire la Brexit, au anunţat joi liderii formaţiunii, relatează AFP.

Joi, 17.10.2019, 09:36
Partidul nord-irlandez DUP: Nu putem susţine acordul pentru Brexit în forma actuală

Partidul nord-irlandez DUP: Nu putem susţine acordul pentru Brexit în forma actuală

Partidul Unionist Democrat (DUP) din Irlanda de Nord a anunţat joi că nu poate susţine acordul pentru Brexit propus de premierul britanic Boris Johnson şi Uniunea Europeană, în forma actuală, transmite Reuters.

Joi, 17.10.2019, 09:36

”Probleme importante” sunt în continuare de rezolvat înaintea unui eventual acord al Brexitului

Discuţii-maraton erau în curs miercuri, la Bruxelles, într-o încercare de a se ajunge la un acord cu Londra în vederea Brexitului, însă perspectiva unei reuşite înaintea summitului de joi păreau să scadă, relatează AFP.

Miercuri, 16.10.2019, 14:51

Discuţii-maraton reluate la Bruxelles, într-o încercare de ajungere la un acord al Brexitului înaintea summitului; intenţiile britanice au început să se traducă într-un text juridic, dar acest lucru întârzie pe fond, afirmă o sursă europeană

Discuţii-maraton au fost reluate miercuri la Bruxelles, într-o încercare de a se ajunge la un acord cu Londra privind Brexitul, pe care negociatorii l-au catalogat ”posibil” înaintea summitului european de joi, relatează AFP.

Miercuri, 16.10.2019, 13:29
Sturgeon spune că s-a săturat de Brexit şi că Scoţia trebuie să organizeze un nou referendum pentru independenţă în 2020

Sturgeon spune că s-a săturat de Brexit şi că Scoţia trebuie să organizeze un nou referendum pentru independenţă în 2020

Premierul scoţian Nicola Sturgeon, lider al Partidului Naţional Scoţian (SNP), a declarat marţi că s-a săturat de Brexit, că Scoţia trebuie să organizeze un nou referendum pentru independenţă în 2020 şi că va solicita în curând prerogativele necesare pentru ca scrutinul să aibă loc în condiţii de legalitate, relatează CNBC.

Miercuri, 16.10.2019, 07:00

Parisul speră să anunţe un acord al Brexitului marţi seara

Emmanuel Macron şi Boris Johnson au discutat despre negocierile cu privire la Brexit şi există posibilitatea să se ajungă la un acord între Marea Britanie şi Uniunea Europeană (UE) până marţi seara, însă nu există certitudinea ajungerii la un acord marţi seara, a anunţat Palatul Elysée, relatează Reuters şi AFP.

Marti, 15.10.2019, 17:17

Cerinţele UE în vederea Brexitului sunt modeste, respectarea pieţei unice şi pace în Irlanda, afirmă ministrul german al Afacerilor Europene Michael Roth

Cerinţele Uniunii Europene (UE) în vederea Brexitului sunt modeste - respectarea pieţei unice şi pace în Irlanda -, a apreciat marţi ministrul german al Afacerilor Europene Michael Roth, înaintea unei întâlniri cu colegii săi europeni la Luxemburg, relatează Reuters.

Marti, 15.10.2019, 12:14
Un acord al Brexitului este ”încă posibil” săptămâna aceasta, afirmă Barnier

Un acord al Brexitului este ”încă posibil” săptămâna aceasta, afirmă Barnier

Un acord este ”posibil săptămâna aceasta” cu Regatul Unit în vederea ajungerii la un divorţ amiabil, a anunţat marţi, la Luxemburg, negociatorul-şef UE al Brexitului, Michel Barnier, relatează AFP.

Marti, 15.10.2019, 11:57

O ieşire din UE la 31 octombrie este ”prioritatea” Guvernului, anunţă Boris Johnson în Parlament prin vocea reginei Elizabeth a II-a; Dublinul crede un acord ”posibil” pe ultima linie dreaptă a Brexitului

Premierul britanic Boris Johnson a dat asigurări luni că o ieşire a Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE) la 31 octombrie constituie ”prioritatea” Guvernului său, prin intermediul vocii reginei Elizabeth a II-a, în momentul în care negocierile în vederea ajungerii la un acord se află în ultima linie dreaptă, relatează AFP.

Luni, 14.10.2019, 14:42

Soarta Brexitului se joacă săptămâna aceasta

Soarta Brexitului se joacă săptămâna aceasta, în care au loc ultime discuţii laborioase între Regatul Unit şi Uniunea Europeană (UE), într-o încercare de a ajunge la un acord al unui divorţ, cu 17 zile înaintea ieşirii prevăzute din blocul european, relatează AFP.

Luni, 14.10.2019, 11:10

Cei 27 dau undă verde lansării unor negocieri ”intense” în vederea Brexitului

Ambasadorii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene au dat, într-o reuniune cu Michel Barnier, undă verde lansării unor negocieri ”intense” cu privire la Brexit cu britanicii, cu 20 de zile înaintea datei prevăzute a ieşirii Regatului Unit din UE, relatează AFP.

Vineri, 11.10.2019, 15:38

Întâlnire ”constructivă” la Bruxelles între Barnier şi Barclay, însă este nevoie de ”răbdare”; Brexitul este ”ca şi căţăratul pe un munte. Avem nevoie de hotărâre, de atenţie şi răbdare”, apreciază negociatorul-şef UE

Cei doi negociatori ai Brexitului, Michel Barnier din partea Uniunii Europene şi Stephen Barclay din partea Regatului Unit au avut o întâlnire ”constructivă” vineri la Bruxelles, însă este nevoie de ”răbdare” în vederea deblocării discţiilor, cu doar 20 de zile înaintea divorţului, relatează AFP.

Vineri, 11.10.2019, 14:51
Numărătoare inversă până la ieşirea Marii Britanii din UE: Evenimentele care vor decide Brexitul

Numărătoare inversă până la ieşirea Marii Britanii din UE: Evenimentele care vor decide Brexitul

Următoarele evenimente care vor avea loc pe parcursul viitoarelor trei săptămâni vor determina dacă Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană la data planificată de 31 octombrie, sau dacă saga din ultimii trei ani a Brexitului va înregistra o nouă întorsătură, relatează Reuters.

Joi, 10.10.2019, 07:33

Michel Barnier consideră ”foarte dificil, dar posibil” un acord al Brexitului

Negociatorul-şef UE al Brexitului Michel Barnier a apreciat miercuri că un acord cu Londra în vederea unei ieşiri a Regatului Unit din Uniunea Europeană este ”foarte dificil, dar posibil”, în pofida impasului din ultimele zile, dând asigurări că ”negocierile tehnice” continuă, relatează AFP.

Miercuri, 09.10.2019, 16:51

Britanicii şi europenii se pregătesc de un eşec al negocierilor Brexitului

Negocierile cu privire la Brexit între Londra şi UE păreau pe cale să se întrerupă marţi, cu ceva mai bine de trei săptămâni înaintea datei prevăzute a divorţului, iar Bruxellesul îl acuză pe premierul britanic Boris Johnson că se joacă cu ”viitorul Europei”, relatează AFP.

Marti, 08.10.2019, 16:33

Merkel îl avertizează pe Johnson că un acord al Brexitului este foarte ”improbabil”

Cancelarul german Angela Merkel l-a avertizat marţi pe premierul britanic Boris Johnson că un acord al Brexitului se anunţă ”extrem de improbabil”, din cauză că Londra nu face alte propuneri cu privire la Irlanda, a declarat o sursă de la Downing Street, relatează AFP.

Marti, 08.10.2019, 14:13

Discuţiile UE cu Marea Britanie pe tema Brexitului, în impas după ce Londra prezintă un nou text ”clarificat”, care ”nu răspunde întrebărilor”

Discuţiile între europeni şi britanici pe tema Brexitului urmau să se reia marţi la Bruxelles, însă şansele unei ieşiri din impas sunt slabe în cazul în care Boris Johnson refuză să modifice punctele ”problematice” ale planului său în vederea ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE), au declarat mai multe surse europene pentru AFP.

Marti, 08.10.2019, 13:57

Justiţia scoţiană respinge un recurs prin care i se cerea să-l oblige pe Boris Johnson să ceară amânarea Brexitului printr-o scrisoare în cazul în care nu se ajunge la un acord al divorţului până la 19 octombrie, aşa cum cere o lege

Justiţia scoţiană consideră că nu este necesar să vegheze ca premierul britanic Boris Johnson să se conformeze unei legi care-i impune să ceară o amânare a Brexitului, în absenţa unui acord al divorului cu Uniunea Europeană (UE), relatează AFP.

Luni, 07.10.2019, 17:27

Noi discuţii între europeni şi britanici la Bruxelles pe tema Brexitului, UE aşteaptă propuneri noi

Discuţiile între europeni şi britanici cu privire la Brexit s-au reluat luni la Bruxelles, iar echipa negociatorulu-şef UE al Brexitului Michel Barnier aştepta să afle dacă Boris Johnson a acceptat să-şi modifice propunerile cu privire la punctele ”problematice” ale planului său în vederea ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE), relatează AFP.

Luni, 07.10.2019, 15:40
Marea Britanie este flexibilă în privinţa mecanismului propus pentru Irlanda de Nord, potrivit ministrului pentru Brexit

Marea Britanie este flexibilă în privinţa mecanismului propus pentru Irlanda de Nord, potrivit ministrului pentru Brexit

Marea Britanie este deschisă la un anumit grad de flexibilitate în privinţa mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord să decidă după Brexit dacă provincia va respecta în continuare reglementările Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, transmite Reuters.

Luni, 07.10.2019, 06:33

Londra şi Bruxellesul îşi aruncă reciproc mingea în căutarea unui acord cu privire la Brexit

Londra şi Bruxellesul şi-au aruncat reciproc mingea, în căutarea unui acord cu privire la Brexit, îndemnându-se la eforturi suplimentare în vederea evitării unui ”no deal” peste patru săptămâni, relatează AFP.

Joi, 03.10.2019, 17:28

Boris Johnson prezintă UE un ”compromis” al ultimei şanse cu privire la Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a exercitat presiuni asupra europenilor miercuri, cu mai puţin de o lună înainte de data prevăzută a Brexitului, anunţând un proiect de ”compromis”, pe care l-a prezentat drept singura modalitate de evitare a unei ieşiri fără acord (”no deal”) a Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE), relatează AFP.

Miercuri, 02.10.2019, 15:27
Boris Johnson promite propuneri cu privire la Brexit ”foarte curând”

Boris Johnson promite propuneri cu privire la Brexit ”foarte curând”

Premierul britanic Boris Johnson a promis marţi să facă ”foarte curând” noi propuneri Bruxellesului cu privire la Brexit, dar fără să explice cum intenţionează să rezolve problema frontierei irlandeze şi atrăgându-şi o serie de reacţii dure, relatează AFP.

Marti, 01.10.2019, 17:27

Johnson se pregăteşte să prezinte UE până joi un plan al Brexitului prin care propune înfiinţarea unor ”centre de vămuire” de o parte şi de alta a frontierei irlandeze în locul ”backstop”-ului

Boris Johnson se pregăteşte să dezvăluie săptămâna acesta detaliile unui nou plan al Brexitului pe care-l propune Uniunii Europene (UE), relatează Euronews.

Marti, 01.10.2019, 11:35

”Nimeni nu ştie cu adevărat” cât ar costa Marea Britanie un Brexit fără acord (”no deal”), afirmă ministrul Finanţelor Sajid Javid

Ministrul britanic al Finanţelor Sajid Javid a declarat luni la BBC că nu crede că ”cineva ştie cu adevărat” cât ar costa economia britanică un Brexit fără acord (”no deal”), care rămâne, în opinia sa, ”o posibilitate”, relatează AFP.

Luni, 30.09.2019, 15:30

Legea nu împiedică un Brexit fără acord (”no deal”), apreciază ministrul britanic al Finanţelor Sajid Javid

Regatul Unit va putea părăsi Uniunea Europeană (UE) fără acord (”no deal”) la 31 octombrie, în pofida unei legi care-l obligă pe premierul Boris Johnson să ceară o amânare în cazul nu ajunge la un acord cu Bruxellesul până la 19 octombrie, a dat asigurări luni ministrul britanic al Finanţelor Sajid Javid, relatează Reuters.

Luni, 30.09.2019, 11:43
Lazăr Comănescu: Trebuie să ne gândim la românii din ţară care vor fi afectaţi de Brexit. Primele tăieri de proiecte, în zonele unde s-a constatat o utilizare deficitară a fondurilor

Lazăr Comănescu: Trebuie să ne gândim la românii din ţară care vor fi afectaţi de Brexit. Primele tăieri de proiecte, în zonele unde s-a constatat o utilizare deficitară a fondurilor

Lazăr Comănescu, fost ministru de Externe şi ambasador, consilier al preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrii a României pentru relaţii internaţionale, a declarat vineri, la o întâlnire unde se discută despre impactul Brexitului, că românii din Marea Britanie beneficiază de o „plasă de siguranţă”, însă cei din ţară se vor confrunta cu reale probleme în urma ieşirii Regatului din Blocul Comunitar, deoarece primele tăieri de proiecte - în urma diminuării bugetului - vor fi făcută în zonele unde s-a constatat o utilizare deficitară a fondurilor europene.

Vineri, 27.09.2019, 11:48
Brexitul poate avea consecinţe grave în sectorul sănătăţii, avertizează Biroul Naţional pentru Audit al Marii Britanii

Brexitul poate avea consecinţe grave în sectorul sănătăţii, avertizează Biroul Naţional pentru Audit al Marii Britanii

Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană poate întârzia aprovizionarea cu medicamente şi alte materiale necesare în sectorul sănătăţii, a avertizat vineri Biroul Naţional pentru Audit, în timp ce un parlamentar influent a avertizat că Brexitul fără acord ar avea ”consecinţe dintre cele mai grave”, transmite Reuters.

Vineri, 27.09.2019, 10:44

Regatul Unit nu poate organiza alegeri generale până după data Brexitului, la 5 noiembrie, anunţă preşedintele Camerei Comunelor John Bercow

Preşedintele Camerei Comunelor John Bercow a anunţat joi că, în virtutea reglementărilor actuale, niciun scrutin general nu poate să fie organizat în Regatul Unit până după 31 octombrie, data Brexitului, relatează Reuters.

Joi, 26.09.2019, 17:25
Premierul britanic cere oponenţilor săi să dea jos guvernul sau să îi permită să finalizeze Brexitul

Premierul britanic cere oponenţilor săi să dea jos guvernul sau să îi permită să finalizeze Brexitul

Premierul britanic Boris Johnson a cerut miercuri oponenţilor săi, la revenirea în Parlament, fie să dea jos guvernul, fie să îi permită să finalizeze Brexitul, relatează Reuters.

Joi, 26.09.2019, 07:00

Marele finanţator al Brexitului, Arron Banks, dezvinovăţit de anchetatori

Agenţia britanică de luptă împotriva crimei organizate (NCA) a conchis marţi că nu există nereguli în finanţarea campaniei în vederea rederendumului în favoarea ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE) în 2016 de către omul de afaceri Arron Banks, un mare finanţator al Brexitului, relatează AFP.

Marti, 24.09.2019, 13:28

Niciun progres cu privire la Brexit, anunţă Tusk în urma unei întâlniri cu Johnson la New York

Premierul britanic Boris Johnson le-a cerut europenilor ”mai multă supleţe” în negocierea Brexitului, într-o întâlnire la New York cu preşedintele Consiliului European Donald Tusk care nu a condus la vreun progres, potrivit liderului european, relatează AFP.

Marti, 24.09.2019, 11:41

Barnier consideră ”dificil” să se ajungă la o soluţie cu privire la Brexit cu Londra

Negociatorul-şef UE al Brexitului Michel Barnier a declarat luni, la Berlin, că este ”dificil” să se ajungă, în actualul context, la un acord cu Marea Britanie, în pofida unor noi poziţii formulate de Londra, relatează AFP.

Luni, 23.09.2019, 17:59

Partidul Laburist încearcă să tranşeze asupra Brexitului

Partidul Laburist (Labour), principalul partid britanic din opoziţie, subminat de disensiuni, se exprimă luni prin vot asupra poziţiei sale cu privire la Brexit şi ar putea decide... să hotărască mai târziu cu privire la acest lucru, aşa cum doreşte liderul formaţiunii Jeremy Corbyn, asupra căruia se exercită presiuni să ia poziţie în favoarea rămânerii în Uniunea Europeană (UE), relatează AFP.

Luni, 23.09.2019, 14:02
Ministrul pentru Brexit: Marea Britanie şi Uniunea Europeană împărtăşesc acelaşi obiectiv

Ministrul pentru Brexit: Marea Britanie şi Uniunea Europeană împărtăşesc acelaşi obiectiv

Ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, a declarat vineri, după o întâlnire pe care a avut-o la Bruxelles cu negociatorul UE Michel Barnier, că Marea Britanie şi Uniunea Europeană „împărtăşesc acelaşi obiectiv” în căutarea stabilirii unui nou acord de retragere, informează BBC.

Vineri, 20.09.2019, 16:36

Boris Johnson ”credea că Brexitul avea să piardă”, dezvăluie David Cameron

Fostul premier britanic David Cameron dezvăluie că actualul şef al Guvernului Boris Johnson paria pe un eşec al votului în favoarea Brexitului în referendumul din 2016, relatează AFP.

Marti, 17.09.2019, 11:53

Alegeri în Gibraltar la 17 octombrie, înainte de data Brexitului

Şeful Guvernului din Gibraltar a dizolvat Parlamentul şi a convocat alegeri la 17 octombrie, în vederea pregătirii Brexitului, prevăzut la 31 octombrie, a acestui mic teritoriu britanic situat în sudul extrem al Spaniei, relatează AFP.

Marti, 17.09.2019, 10:06

Johnson reafirmă că nu va cere o amânare a Brexitului, aşa cum îl obligă o lege adoptată de Parlament

Boris Johnson a reafirmat luni că nu va cere o nouă amânare a Brexitului şi că Marea Britanie va ieşi din uniunea Europeană (UE) la 31 octombrie, aşa cum s-a angajat, relatează Reuters.

Luni, 16.09.2019, 16:45

Ultimele știri

x