Cristiana Dumitru, o concurentă de 27 de ani, a venit pentru a doua oară la „Chefi la cuțite” și a preparat o delicioasă rețetă de Ceafă la cuptor cu glazură dulce - picantă și garnitură de bulgur cu quinoa.
Miercuri, 23.09.2020, 12:07Perfectă pentru un prânz de toamnă delicios, o asșa tocană de vinete cu gogoșari și carne de porc, bogată în ingrediente de sezon.
Miercuri, 02.09.2020, 10:38Când vrei să savurezi o friptură delicioasă parcă nimic nu se compară cu gustul inconfundabil de grătar! Dar cum poți obține un deliciu de zile mari fără cărbuni sau lemne? Iată cum se face cea mai bună rețetă de ceafă de porc din lume!
Joi, 31.10.2019, 12:02Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de friptură cu parfum de toamnă din ceafă de porc cu garnitura de legume.
Luni, 16.09.2019, 09:00Dacă ți-e poftă să savurezi o mâncare cu adevărat gustoasă, atunci trebuie să afli cât de simplu este să pregătești cea mai bună friptură din lume! Cum poți pregăti o porție de ceafă de porc sau niște cotlet, cu aromă de cidru de mere?
Vineri, 05.10.2018, 09:41Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne îmbie cu rețeta Happy șnițel, un preparat delicios cu ceafă de porc condimentată cu chimen și o salată de conopidă cu maioneză.
Joi, 06.09.2018, 08:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Mușchiuleț cu parfum de primăvară", care conţine carne de porc și multe legume delicioase.
Vineri, 18.05.2018, 08:42Ce poate fi mai bun și sățios decât o Tocăniță de cartofi cu carne de porc, preparată ca la mama acasă?
Luni, 07.05.2018, 20:58Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceafă de porc, cârnați afumați, cimbru, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură românească".
Marti, 12.12.2017, 08:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceafă de porc, mere, cartofi, pere, ceapă roşie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Purcelul Zburător”.
Marti, 18.07.2017, 08:46Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă gustoasă gătită din ceafă de porc, ciuperci, vin roșu, roșii, pătrunjel, salată verde și orez, intitulată - ”Friptură colorată”.
Miercuri, 02.03.2016, 08:55Bucatarul Victoria Onesti, reprezentant Zepter, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o friptura de porc cu legume, fara a folosi insa grasime sau apa.
Joi, 16.12.2010, 00:00