Cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu, invitaţi în emisiunea lui Dan Negru, oferă câteva ponturi în păstrarea unui tort cât mai mult timp proaspăt.
Miercuri, 13.01.2016, 20:10Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu au venit în platoul quizz-show-ului prezentat de Dan Negru fără emoții. Însă confruntarea cu cele 50 de blonde pare să le pună la încercare măiestria în arta culinară.
Miercuri, 13.01.2016, 20:08Ziua bună începe cu o cafea delicioasă, de acord? Dar cum o preparăm și care sunt secretele savorii ei ne spun chiar cei în mâinile cărora stau zilnic ingredientele celor mai gustoase și mai sănătoase feluri de mâncare.
Miercuri, 13.01.2016, 20:07Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu au poposit în platoul "Te pui cu blondele", acolo unde au dat curs invitației lui Dan Negru.
Miercuri, 13.01.2016, 19:37Până acum au jurizat sute de bucătari sau pasionați de bucătărie, au format specialiști în bucătăriile lor și au schimbat vieți. Acum e momentul ca cei trei cunoscuți chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să își ascută cuțitele și să fie adversari în bucătărie.
Marti, 22.12.2015, 11:45Trei vrăjitori ai bucătăriei și deținători ai celor mai tari secrete pentru meniurile ideale de nuntă îl vor ajuta pe Nea Mărin. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi însărcinați cu realizarea meniurilor de nuntă
Joi, 10.09.2015, 09:26Din 14 septembrie, Nea Mărin este stăpânul verighetelor! Asta pentru că alături de multe vedete și bucătari cunoscuți, acesta devine organizatorul unora dintre cele mai frumoase nunți
Joi, 10.09.2015, 09:20Silueta este o problemă urișă pentru multe dintre femei care, în disperarea lor, se apucă de ținut fel și fel de diete drastice, ce le pot pune în pericol sănătatea.
Marti, 11.08.2015, 20:27Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli au poposit în platoul "Te pui cu blondele", acolo unde au dat curs invitației lui Dan Negru.
Marti, 11.08.2015, 20:26Silueta este o problemă urișă pentru multe dintre femei care, în disperarea lor, se apucă de ținut fel și fel de diete drastice, ce le pot pune în pericol sănătatea.
Marti, 11.08.2015, 20:02Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli au poposit în platoul "Te pui cu blondele", acolo unde au dat curs invitației lui Dan Negru.
Marti, 11.08.2015, 20:01La “Te pui cu blondele?”, Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli au dezvăluit ce preferințe culinare au vedetele de la Hollywood pentru care au gătit.
Marti, 11.08.2015, 19:39După un service ratat, invitați nemulțumiți și preparate nescoase afară, cei trei jurați nu pot fi altfel decât negrii de supărare
Marti, 21.04.2015, 13:14Au rămas cei mai buni dintre cei buni. Cinci concurenți au îmbrăcat aseară tunicile negre, în competiția pe care fiecare speră să o câștige
Marti, 21.04.2015, 13:08Seara începe în forţă. Astfel, cei trei chefi prezintă trăsăturile şi calităţile pe care trebuie să le aibă câştigătorul acestui concurs.
Marti, 14.04.2015, 21:04Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor.
Joi, 09.04.2015, 14:01Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor
Joi, 09.04.2015, 13:55Orice gospodină are nevoie câteodată de trucuri atunci când vine vorba de mesele festive din cadrul familiei. În preajma sărbătorii Învierii Domnului, cei trei Chefi de la Iadul bucătarilor ne dau cele mai utile sfaturi.
Marti, 07.04.2015, 14:35Orice gospodină are nevoie câteodată de trucuri atunci când vine vorba de mesele festive din cadrul familiei. În preajma sărbătorii Învierii Domnului, cei trei Chefi de la Iadul bucătarilor ne dau cele mai utile sfaturi
Marti, 07.04.2015, 12:06Lupta pe terenul gastronomic scoate la iveală cele mai ascuțite ustensile. Nu e ușor să supraviețuiești în bucătărie, iar fiecare concurent își formează o strategie pentru a nu fi eliminat din concurs.
Luni, 23.03.2015, 09:38Lupta pe terenul gastronomic scoate la iveală cele mai ascuțite ustensile. Nu e ușor să supraviețuiești în bucătărie, iar fiecare concurent își formează o strategie pentru a nu fi eliminat din concurs
Luni, 23.03.2015, 09:06Seara a început în mare forţă la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. De data aceasta, echipele primesc o probă neaşteptată.
Marti, 10.03.2015, 21:08Surpriză în platoul "Acces Direct". Cazul celor trei copii sărmani i-a impresionat și pe chefii "Hell's Kitchen".
Joi, 05.03.2015, 18:43Surpriză în platoul "Acces Direct". Cazul celor trei copii sărmani i-a impresionat și pe chefii "Hell's Kitchen".
Joi, 05.03.2015, 18:35Pasionați de gătit, cei trei jurați de la Iadul bucătarilor ne-au dezvăluit câteva recomandări pentru o zi specială alături de cei dragi - 8 Martie
Miercuri, 04.03.2015, 12:11Momentele în care rememorezi amintirile din copilărie sunt unele dintre cele mai emoționante. Cei trei "duri" din juriul Iadul bucătarilor și-au deschis sufletul și ne-au povestit câteva frânturi din copilăria lor și mesele de mucenici
Miercuri, 04.03.2015, 12:09Iadul Bucătarilor, cu tot cu cei 3 chefi: Florin Dumitrescu, Călălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, se întoarce la Antena 1, Și anul acesta cei 3 vor fi la fel de nemiloşi!
Marti, 03.03.2015, 19:12Iadul Bucătarilor, cu tot cu cei 3 chefi: Florin Dumitrescu, Călălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, se întoarce la Antena 1, Și anul acesta cei 3 vor fi la fel de nemiloşi!
Marti, 03.03.2015, 19:07Iadul Bucătarilor, cu tot cu cei 3 chefi: Florin Dumitrescu, Călălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, se întoarce la Antena 1, Și anul acesta cei 3 vor fi la fel de nemiloşi!
Marti, 03.03.2015, 17:22Află câte blonde au eliminat Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu cu întrebarea - Ce înseamnă B.D., exact cuvintele care lipsesc din secvenţa pe care tocmai aţi văzut-o?
Miercuri, 14.01.2015, 11:24Află câte blonde au eliminat Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu cu întrebarea - Ce meserie avea Geppetto, tatăl lui Pinocchio?
Miercuri, 14.01.2015, 11:24Cei trei chefi arată cum să tai o portocală şi o rodie într-un mod inedit.
Miercuri, 14.01.2015, 10:59Cei trei concurenţi sunt întrebaţi de blonde să prezinte câteva ponturi pentru a face un gretar gustos.
Miercuri, 14.01.2015, 10:49Cei trei Chefi sunt provocaţi de blonde să prepare cel mai romantic fel de mâncare
Miercuri, 14.01.2015, 10:29Toți visează să ajungă chefi în bucătărie, iar când se dă ocazia să fie în această poziție, ”Iadul Bucătarilor” devine un loc și mai încins: în ediția de miercuri, 3 decembrie, de la ora 20.30, jurații decid ca la service-ul de seară fiecare concurent în parte să fie, pe rând, chef.
Marti, 02.12.2014, 12:57Toți visează să ajungă chefi în bucătărie, iar când se dă ocazia să fie în această poziție, ”Iadul Bucătarilor” devine un loc și mai încins: în ediția de miercuri, 3 decembrie, de la ora 20.30, jurații decid ca la service-ul de seară fiecare concurent în parte să fie, pe rând, chef.
Marti, 02.12.2014, 12:54După un service ratat, jurații s-au gândit să le testeze concurenților capacitatea de a recunoaște alimentele.
Luni, 13.10.2014, 13:07Competiția acerbă dintre concurenții reality-show-ului este tot mai intensă! Fiecare dintre echipe se străduiește să dea tot ce este mai bun însă emoțiile și tensiunea își spun de multe ori cuvântul.
Luni, 06.10.2014, 22:09Competiția acerbă dintre concurenții reality-show-ului este tot mai intensă! Fiecare dintre echipe se străduiește să dea tot ce este mai bun însă emoțiile și tensiunea își spun de multe ori cuvântul
Luni, 06.10.2014, 13:57Din Iad scapă cine poate! Iar ca să câștige marele premiu al emisiunii, în valoare de 80.000 de euro, și să se ridice la înălțimea așteptărilor celor trei chefi, fiecare concurent trebuie să dea tot ce are mai bun clipă de clipă.
Marti, 30.09.2014, 12:37Din Iad scapă cine poate! Iar ca să câștige marele premiu al emisiunii, în valoare de 80.000 de euro, și să se ridice la înălțimea așteptărilor celor trei chefi, fiecare concurent trebuie să dea tot ce are mai bun clipă de clipă.
Marti, 30.09.2014, 12:37Doamnelor, fiți cu ochii pe acești bucătari super sexy și talentați. Au fost denumiți cei mai provocatori bucătari chefi din America.
Vineri, 26.09.2014, 10:45Doamnelor, fiți cu ochii pe acești bucătari super sexy și talentați. Au fost denumiți cei mai provocatori bucătari chefi din America. Ei sunt cei care știu cum să facă lucrurile excelent atât în bucătărie, cât și în afara ei
Vineri, 26.09.2014, 10:29Toamna aceasta chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu deschid porțile infernului culinar în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1.
Miercuri, 03.09.2014, 15:34Toamna aceasta chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu deschid porțile infernului culinar în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1. Cei trei au început deja filmările pentru noul proiect, filmări pe care le-au așteptat cu nerăbdare. Ce peripeții au întâmpinat și cum au decurs filmările aflați chiar de la cei mai duri chefi.
Miercuri, 03.09.2014, 14:57Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu vor juriza la Antena 1 cel mai asteptat cooking show al toamnei, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor. Cei trei sunt gata sa dezvaluie publicului ce se ascunde de fapt in bucataria unui restaurant si să îi fiarbă la foc mic pe toti cei care vor intra in aceasta super competitie.
Joi, 31.07.2014, 14:52Cel mai așteptat show culinar din România, „Hell’s Kitchen“ urmează a fi difuzat în toamna aceasta la Antena 1. Este o competiţie culinară spectaculoasă, un show dinamic, dus la alt nivel, dedicat BUCĂTARILOR PROFESIONIȘTI cât și AMATORILOR , aspitanți la titlul de CHEF.
Vineri, 27.06.2014, 13:54Realizata de revista Restaurant, lista celor mai bune 50 restaurante din lume este un sondaj anual a opiniilor si experientelor a peste 900 de experti in industria internationala a localurilor de profil. Dar ce insemna “cel mai bun” in opinia acestor gurmanzi?
Joi, 10.10.2013, 13:36