Ediția de luni, 28 martie, a adus multe suprize la „Chefi la cuțite”, căci concurenții au trecut prin foc și sabie pentru a merge mai departe în concurs.
Marti, 29.03.2016, 19:20Ediția de luni, 28 martie, a adus multe suprize la „Chefi la cuțite”, căci concurenții au trecut prin foc și sabie pentru a merge mai departe în concurs.
Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.
Dodoiu Camelia a venit la emisiune pentru a demonstra chefilor că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar de renume.
Tatu Silvia Simona are 21 de ani și este din Brăila. Deși este profesoară, pasiunea pentru gătit rămâne la fel de intensă.
Mihnea Zaharia are 22 de ani și este din București. Este operator de date, dar bucătărie a rămas marea sa pasiune.
Oricât de greu ar prea de crezut, se pare că undeva în lume există un copac extrem de periculos, de care nimeni nu are curajul să se apropie.
Soţul mamei ei a încercat să o voleze când era numai un copil. S-au dus să facă reclamaţie la poliţie, însă mama a întors-o din drum.
Luni, 28.03.2016, 22:41Andrei Laurențiu Neniu primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul este din Ionești, județul Gorj, de meserie este bucătar și are 25 de ani.
Este rândul lui Petrescu George să vină la „Chefi la cuțite” și să-i impresioneze pe cei trei bucătari de temut!
Luni, 28.03.2016, 21:40Ardelian Iasmina a venit tocmai de la Timișoara pentru a dovedi că este talentată în bucătărie.
Luni, 28.03.2016, 21:38Anne Marie Duță este din București și este de profesie bucătar.
Gutter Gabriel este din Târgu Mureș, dar locuiește și trăiește în Suedia.
Ardelian Iasmina a venit tocmai de la Timișoara pentru a dovedi că este talentată în bucătărie.
Este rândul lui Petrescu George să vină la „Chefi la cuțite” și să-i impresioneze pe cei trei bucătari de temut!
Carneiro Mihaela a venit plină de încredere la emisiune, chiar dacă soțul ei a rămas în Brazilia.
Luni, 28.03.2016, 20:55Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Cercel Gheorghe a venit tocmai de la Sibiu pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut.
Luni, 28.03.2016, 20:42Carneiro Mihaela a venit plină de încredere la emisiune, chiar dacă soțul ei a rămas în Brazilia.
Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Cercel Gheorghe a venit tocmai de la Sibiu pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut.
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Duminica, 27.03.2016, 15:29Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 16:14Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Seara de marți a fost deschisă la „Chefi la cuțite” de Georgeta Ciocârlan, care, la 40 de ani, spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus ea la Antena 1.
Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:20Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Candoi Savu Robert are 35 de ani și momentan își dedică timpul studiilor doctorale. A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul culinar.
Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?
Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.
Se spala ficare ou in parte si se dezinfecteaza
Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Marti, 22.03.2016, 13:27Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Daniel Dumitru are 34 de ani, este din București și este bucătar de profesie.
Violeta Furduc a venit plină de energie să impresioneze chefii de temut! Oare va reuși?
Piță Bogdan are 31 de ani și lucrează ca bucătar la un hotel din Brașov.
Gabriela Simion are 38 de ani și este din București! A venit la emisiune, în speranța de a-i cuceri pe cei trei chefi cu preparatul său.
Alexandru Georgescu are 28 de ani, este din Mangalia și a venit la „Chefi la cuțite”, plin de zâmbete și voie bună!
Silviu Furdui are 28 de ani și este chef bucătar la propriul restaurant din București, dar acum vrea să demonstreze că merită să câștige această competiție.
Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood.
Au fost la un pas de o bătaie în toată regula. Cei trei chefi de la Antena 1 au scos "cuţitele" şi s-au duelat pe bune. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu s-au certat de mama focului din cauza unui...
Luni, 21.03.2016, 18:06Au fost la un pas de o bătaie în toată regula. Cei trei chefi de la Antena 1 au scos "cuţitele" şi s-au duelat pe bune. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu s-au certat de mama focului din cauza unui concurent.
Luni, 21.03.2016, 17:30Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .
Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 11:29Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51