Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Marti, 22.06.2021, 12:16Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Marti, 22.06.2021, 08:48O rețetă care i-a impresionat pe jurați în ediția 8 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost rețeta: Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc.
Marti, 16.03.2021, 12:28Preparatele cu foie gras sunt considerate delicatese culinare atât pentru că sunt tare gustoase, dar și pentru că nu oricine știe să le gătească corect sau să le combine perfect cu alte ingrediente, ca în rețeta noastră de notă maximă: ”Mușchi de vită cu foie gras și trufe”.
Marti, 08.09.2020, 14:40Consiliul municipal din New York City, oraş considerat a fi capitala specialităţilor culinare din America, a votat miercuri în favoarea interzicerii vânzărilor de foie gras, urmând exemplul altor oraşe sau state americane, cel mai mare producător din ţară avertizând că va contesta decizia în justiţie, relatează Reuters.
Joi, 31.10.2019, 11:53Virgil Oancea vine cu un preparat mai puțin întâlnit de cei trei chefi. Concurentul gătește foie gras pe brioșă cu reducție de zmeură și miere.
Luni, 05.11.2018, 18:11Ficat de gâscă cu măr caramelizat pe un pat de salată valeriană cu trufe
Luni, 29.10.2018, 21:26O combinație interesantă, dar tare gustoasă între un preparat rustic și unul mai delicat: ”Foie gras cu ciulama de ciuperci și mămăliguță”.
Luni, 04.06.2018, 20:37Cu influiențe franțuzești, o rețetă cu care sigur cucerești: „Escalop de foie gras cu mere coapte”.
Miercuri, 30.05.2018, 09:33O nouă ediție a emisiuni Hell`s Kitchen începe în forță. La ora 1 noaptea, alarma se dă brusc în casă, iar concurenții sunt chemați de urgență în bucătăria albastră.
Luni, 03.11.2014, 12:39Americanii din statul California nu mai au voie sa consume foie gras. Preparatul, considerat o delicatesa, a fost interzis prin lege, iar fiecare incalcare a acesteia ii costa pe pofticiosi 1.000 de dolari. Autoritatile au luat aceasta decizie deoarece considera ca pasarile sunt maltratate din cauza ca sunt hranite fortata pentru a castiga in greutate.
Luni, 02.07.2012, 14:31Chiar si in vreme de criza, romanii adora bauturile si mancarurile scumpe. Cererea tot mai mare pentru astfel de produse dovedeste acest lucru. Importatorii au afaceri in crestere si clienti constanti.
Vineri, 30.09.2011, 00:00Vlad Florea, bucatar-sef la restaurantul Soffa din Bacau, a prezentat in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de muschi de vita in foietaj (wellington steak).
Marti, 18.01.2011, 00:00Alsacia, care a fost reticenta atunci cand a aparut in arena „la nouvelle cuisine”, ramane una dintre cele mai conservatoare, traditionale regiuni gastronomice ale Frantei. Accepta modernismul cu prudenta, tinand mereu dreapta cumpana dintre abundenta si rafinament.
Duminica, 16.01.2011, 00:00O reteta franceza de mare clasa, prezentata in cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV: foie gras cu crema de fasole neagra.
Marti, 04.01.2011, 00:00Fie il iubesti, fie il urasti. Vorbim despre foie gras, unul dintre cele mai controversate produse culinare din lume, care apartine bucatariei frantuzesti.
Sambata, 12.06.2010, 00:00