Sarmalele nu lipsesc de pe mesele tradiționale ale românilor de Sărbători. Află din rândurile următoare care este secretul chefului Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite pentru un plus de savoare.
Joi, 13.04.2023, 15:19În a 16-a ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 12 decembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Ruby, a preparat sarmale. „Mie carnea îmi place doar dacă e făcută șnițel, sarmale sau ardei umplut, deci m-ai...
Duminica, 12.12.2021, 10:30În ediția a 19-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Elena Negrea, de profesie bucătar și a preparat sarmale întoarse.
Duminica, 11.04.2021, 17:25Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, orez, ceapă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "armale în foi de viță".
Marti, 24.12.2019, 10:30Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, orez, ceapă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "armale în foi de viță".
Marti, 24.12.2019, 09:17O carte de bucate tipărită prima dată la Cluj-Napoca în 1695 a apărut la editura GastroArt tradusă din maghiara medievală. În carte se găsesc cea mai veche reţetă de sarmale de la noi, cea mai veche reţetă de varză à la Cluj şi cea mai veche reţetă de pâine de pe actualul teritoriu românesc.
Luni, 01.04.2019, 12:14Ce poate fi mai bun de sărbători, decât sarmalele cu mămăliguță, smântână și ardei iute? Și lângă ele o țuiculiță. Yummy, toate bune de strigi: mamă, măiculiță!
Miercuri, 29.11.2017, 17:22Ingrediente 1 varză medie 1 l apă 1 lingură sare 1 lingură zahăr 200 ml oțet 1 kg carne de vânat, tocată 1 ceașcă de orez 1 ceapă 300 g slănină sare piper cimbru boia foi...
Marti, 17.10.2017, 19:10Micuțe și gustoase, sărmăluțele în foi de varză și în foi de viță de vie, își fac loc cu succes la orice masă, din orice casă, indiferent de sezon. Ingrediente 250 g orez 500 g carne tocată,...
Luni, 16.10.2017, 19:22O reteta inedita de sarmale in care carnea tocată este ănlocuita cu jumari, iar păsatul adăugat, poate înlocui clasica mămăliguță. Ingrediente 200 g jumări 200 g păsat 60 g orez 150 g ceapă 1 morcov...
Luni, 09.10.2017, 19:35E sezonul dovlecilor. Galbeni, portocalii, dulci, parfumaţi şi mai ales sănătoşi. Gospodinele au scos deja reţelele din sertar şi s-au apucat să facă gem, compot sau plăcintă
Sambata, 24.12.2016, 10:30