Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".
Tort de morcovi cu cremă de brânză și glazură de ciocolată, este rețeta specială preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani, de 8 martie.
În platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani se știe, se gătește bine, iar azi a fost programată o rețetă de salată de ciuperci cu maioneză și murături, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani.
Din când în când, la cererea matinalilor, Vlăduț prepară o ruladă aperitiv, din aluat opărit, pe care o combină de fiecare dată altfel, iar de această dată a pregătit o rulada cu cașcaval și sos Chutney pe care a denumit-o "Rulada cu noroc".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi roșii, unt, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Aripioare violet".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne de mici, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "plăcintă cu mici".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști ca alternativă la friptura de miel, o rețetă de friptură de pui cu un sos delicios și o garnitură simplă, rețetă pe care a denumit-o "Pui festiv ".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătito minunată rețetă de biscuiți crocanți cu gust dulce-sărat, rețetă pe care a denumit-o "Crănţănele cu semințe de in".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne recomandă cu toată încrederea o rețetă proprie de Friptură de rată cu mere ionatane, dar și cu alte ingrediente ce dau gust deluciosului preparat.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit de ziua micii uniri o delicioasă rețetă de plăcintă cu specific românesc, pe care a denumit-o "Plăcinta Unirii".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține făină, ouă, lapte, ulei,crăciun, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "cozonac".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, praz, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Crema Veseliei".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine hribi, ghebe, gălbiori, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de ciuperci"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine vinete, ardei gras, ceapă, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Papouzaki "
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, castane, ceapa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pilze ".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine macrou afumat, mere, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Macrou îmbujorat”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, ceapă, usturoi, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pădurea mea”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă delicioasă pe bază de ciuperci, ceapă, usturoi, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită ”Pădurea mea”.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediție o rețetă delicioasă: Costițe de porc cu chimen, cartofi, parmezan și multe alte bunătăți
Miercuri, 27.01.2016, 16:13