Vecina de la Neatza a acceptat sa fie data cu crema de protectie solara de catre un turist
Marti, 06.07.2010, 00:00Uleiul de palmier este bun! Insa profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi atrage atentia ca nu orice ulei de palmier, ci "doar cel nehidrogenat". Exista si varianta uleiului de palmier hidrogenat, care este "un fel de margarina", spune specialistul nostru.
Joi, 01.07.2010, 00:00Inamicul numarul 1 al oricarui adolescent: acneea. Daca ai cosuri, nu dispera, nu esti singura persoana. Vezi mai jos ingredientele care te pot ajuta cel mai eficient in lupta cu acneea.
Miercuri, 30.06.2010, 00:00Vladutz gateste: "Aripioare picante" Aripioarele se condimenteaza cu sare si piper si se dau la cuptor cartofii noi se condimenteaza cu sare si piper ceapa si usturoi se adauga mararul si se dau la cuptor. Sosul se prepara un mujdei de usturoi...
Uleiul de migdale dulci se utilizeaza extern pentru a preveni aparitia vergeturilor si a obtine o piele catifelata.
Marti, 15.06.2010, 00:00Neplacutele dungulite au aparut din senin? Alese corect, uleiurile esentiale pot fi o solutie extrem de eficienta impotriva vergeturilor.
Sambata, 12.06.2010, 00:00Uleiul obtinut din prima presare a semintelor de floarea-soarelui este cel mai indicat pentru persoanele care vor sa gateasca cele mai gustoase mancaruri traditionale romanesti. Si pentru ca ingredientele naturale sunt, pe langa sanatoase, si cele mai gustoase, gatitul cu ulei Unisol asigura un succes garantat preparatelor tale.
Vineri, 11.06.2010, 00:00Vladutz si Daniela au fost la piscina unde s-au bronzat ca racii
Vladut a gatit pentru astazi o mancare delicioasa: gnocchi cu cartofi in sos de rosii.
Miercuri, 02.06.2010, 00:00Aristotel denumea mainile “unelte divine” datorita faptului ca au un design perfect, conceput sa ne ajute in orice situatie.
Duminica, 30.05.2010, 00:00Cum putem avea un ten fara puncte negre, luminos si hidratat? Renuntand la procedee de curatare naturale.
Miercuri, 26.05.2010, 00:00Uleiul de masaj "Muschi si articulatii" de la Florame este un veritabil cocktail de uleiuri esentiale si vegetale active care elibereaza tensiunea din musculatura si ingrijeste, in acelasi timp, pielea.
Sambata, 22.05.2010, 00:00Grasimile au proprietati valoroase pentru arta culinara. Ele formeaza cu lichidele emulsii datorita carora pot fi puse in valoare arome gustative foarte pretioase. Prin faptul ca pot fi incalzite la o temperatura mai mare decat 100 grade Celsius ele fac posibila "prajirea" si "caramelizarea" amidonului.
Sambata, 22.05.2010, 00:00In anii ’50, cand dr Ancel Keys ajungea pe Insula Creta, se declara uimit de cat de mult ulei de masline obisnuiau sa toarne in salata cretanii. "Dumnezeule!", a exclamat el, "dar frunzele voastre de salata inoata in ulei!".
Miercuri, 12.05.2010, 00:00Despre mare, pamant, gusturi: in aceasta ecuatie, simpla si profunda, sunt ascunse secretele bucatariei trapaneze, rascruce a celor mai diverse straturi culturale, alternand in Sicilia ultimilor 3.000 de ani.
Duminica, 09.05.2010, 00:00Daca vreti sa aveti cel mai catifelat, stralucitor si irezistibil corp din lume, exista un tratament despre care se spune ca poate face minuni.
Duminica, 09.05.2010, 00:00Usor perisabil, dupa ce a fost cumparat, spanacul trebuie sa fie consumat cat mai repede posibil. Rezista trei zile si in frigider, pus in pungi de plastic.
Joi, 06.05.2010, 00:00Potrivit unui cunoscut chirurg cardiolog din Marea Britanie, untul ar trebui interzis in alimentatie pentru a proteja sanatatea oamenilor, informeaza dailymail.co.uk.
Miercuri, 05.05.2010, 00:00Ce calitati nutritive are uleiul, cum trebuie sa-l consumam si in ce cantitate? Sunt intrebari pe care si le pun multi oameni, avand in vedere ca este un aliment foarte utilizat.
Marti, 04.05.2010, 00:00Dovleacul este excelent in mancaruri si face minuni in cosmetica.
Luni, 29.03.2010, 00:00Vladutz ne pregateste: Cuiburi de cartofi cu tofu Se curata cartofii, se taie in jumatati de-a lungul si se scobesc de miez astfel incat sa ramana forma de cuib.Tofu se scoate din caserola si se scurge de saramura.Se curata cepele si se toaca...