Sezonul acesta al emisiunii este prielnic idilelor! După ce Margherita din Clejani și Giani Kiriță au ajuns să se căsătoreasca la „Poftiți pe la noi!”, Cupidon face din nou ravagii printre două dintre ajutoarele lui nea Mărin.
Sezonul acesta al emisiunii este prielnic idilelor! După ce Margherita din Clejani și Giani Kiriță au ajuns să se căsătoreasca la „Poftiți pe la noi!”, Cupidon face din nou ravagii printre două dintre ajutoarele lui nea Mărin.
Luni, 08.06.2015, 11:26
Cătălin Scărlătescu și Virgil Mănescu sunt primele vedete care au ciocănit deja la ușile românilor pentru a le dărui coșuri cu bunătăți. Încărcați cu daruri pentru masa de Paște cele două vedete Antena 1 au putut vedea bucuria în ochii celor care le-au deschis larg ușa, au simțit îmbrățișările lor calde și au fost impresionați de emoția copiilor cărora parcă nu le venea să creadă că chef Cătălin Scărlătescu în persoană și Virgil Mănescu au ciocănit la ușa lor
Vineri, 03.04.2015, 14:18
Mai sunt câteva zile pâna la Paşte şi pregătirile au început. Pregătite sunt şi vedetele Antenei 1 care sunt aproape de tine.
Vineri, 03.04.2015, 13:51
Cătălin Scărlătescu și Virgil Mănescu sunt primele vedete care au ciocănit deja la ușile românilor pentru a le dărui coșuri cu bunătăți. Încărcați cu daruri pentru masa de Paște cele două vedete Antena 1 au putut vedea bucuria în ochii celor care le-au deschis larg ușa, au simțit îmbrățișările lor calde și au fost impresionați de emoția copiilor cărora parcă nu le venea să creadă că chef Cătălin Scărlătescu în persoană și Virgil Mănescu au ciocănit la ușa lor
Vineri, 03.04.2015, 12:41
După o trezire fulger, concurenții sunt invitați în restaurantul Hell's Kitchen, unde au parte de o lecție de stil și eleganță în aranjarea mesei. Maître d' Virgil Mănescu le explică pas cu pas cum ar trebui pregătită masa, în funcție de tipul de preparate servite.
Marti, 31.03.2015, 22:20
După o trezire fulger, concurenții sunt invitați în restaurantul Hell's Kitchen, unde au parte de o lecție de stil și eleganță în aranjarea mesei. Maître d' Virgil Mănescu le explică pas cu pas cum ar trebui pregătită masa, în funcție de tipul de preparate servite
Marti, 31.03.2015, 14:07
"Că la Paris..." este expresia pe care Virgil Mănescu o foloseşte de fiecare dată când vorbeşte de standard înalte. Dacă va întrebaţi motivul pentru care o foloseşte, Virgil explică:
Luni, 23.03.2015, 10:10
”Dacă este Sf. Valentin, să fie roze... Șampanie roze, bineînțeles”, spune Virgil Mănescu. Specialistul în vinuri de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor e de părere că această sărbătoare a iubirii ”ne obligă social la a ne arăta prețuirea față de partenerul de viață.”
Vineri, 13.02.2015, 18:24
”Dacă este Sf. Valentin, să fie roze... Șampanie roze, bineînțeles”, spune Virgil Mănescu. Specialistul în vinuri de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor e de părere că această sărbătoare a iubirii ”ne obligă social la a ne arăta prețuirea față de partenerul de viață.”
Vineri, 13.02.2015, 18:20
Maestru de ceremonii la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Virgil Manescu este un fin cunoscător al vinurilor și al poveștilor care se ascund în spatele acestei licori magice.
Miercuri, 24.12.2014, 14:58
Maestru de ceremonii la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Virgil Manescu este un fin cunoscător al vinurilor și al poveștilor care se ascund în spatele acestei licori magice
Miercuri, 24.12.2014, 10:48
Specialist în vinuri și gazdă perfectă în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, difuzat de Antena 1 lunea de la 20.30, Virgil Mănescu este o adevărată apariție nu doar în emisiune, ci și la filmările acesteia.
Joi, 25.09.2014, 12:24
Virgil Mănescu este o adevărată apariție nu doar în emisiune, ci și la filmările acesteia.
Joi, 25.09.2014, 12:19
Considerat mii de ani licoarea zeilor, vinul nu poate lipsi de pe masă la nicio ocazie specială. Însă dacă nu este consumat cum trebuie, gustul acestuia se poate modifica radical. Şi nu o spun eu, o spun specialiştii.
Sambata, 20.09.2014, 11:55Din 22 septembrie, de la ora 20.30, show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” își deschide porțile pentru cea mai aprigă luptă culinară.
Luni, 15.09.2014, 11:26