Concurentii stiu ca, dupa anuntul juratilor de la sfarsitul primei probe, unul dintre ei e ca si eliminat. Dupa o decizie rapida, fara a clipi, juriul decide ca eliminarea sa mearga la... Dragos Iliuta!
Sambata, 22.12.2012, 23:24Atunci cand vrei sa iti incanti papilele gustative, transforma-te intr-un Top Chef si prepara aceasta reteta.
Joi, 13.12.2012, 12:57Maria Ungureanu a gatit un preparat delicios pentru "aventura asiatica" de la proba a 2a Top Chef. Sa aflam si noi retata sa.
Marti, 11.12.2012, 18:39Un nou studiu realizat de cercetatorii americani a dezvaluit faptul ca infarctul este mai greu de detectat in cazul femeilor, acestea neavand aceleasi simptme ca si barbatii, relateaza CBS News.
Miercuri, 22.02.2012, 00:00Sammy Babou si Nicolai au gatit pentru Euforia TV o reteta de salata de fasole verde cu piept afumat de rata si cu ficat gras de rata (foie gras).
Vineri, 04.02.2011, 00:00Nicolai si Sandu Carpen, bucatar-sef la restaurantul Marshal, au pregatit la Euforia Cuisine o reteta de piept de rata cu ciuperci.
Luni, 17.01.2011, 00:00Nicolai si Mihai Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, au pregatit la Euforia Cuisine un piept de rata cu mere si cu migale
Miercuri, 12.01.2011, 00:00Chef Cezar si Liviu Onica au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o reteta speciala, de piept de rata in sos de visine.
Vineri, 10.12.2010, 00:00Reteta frantuzeasca de astazi provine din mediul rural si inglobeaza alimente clasice si gustoase: pieptul de rata, ciupercile si cartofii.
Joi, 09.12.2010, 00:00Doresti sa mananci ceva gustos, dar si inedit? Atunci incearca aceasta reteta din piept de rata cu sos de ciocolata. Desi pare ciudata combinatia carne-ciocolata, cu siguranta te vei linge pe degete, dupa o portie copioasa din acest preparat.
Miercuri, 10.11.2010, 00:00Se pune putin ulei de masline la incins, se cresteaza usor pieptul de rata, apoi se pune la prajit, adaugand putin cimbru proaspat. Separat se fierb cartofii, la fel ca si sparanghelul. Se curata ciupercile si se taie in felii, apoi se face un...
Vineri, 20.08.2010, 16:45Preparare: se taie in doua ciuperci champignions, apoi se pun la prajit, intr-o tigaie unsa cu putin ulei de masline. Se asezoneaza cu sare si cu concentrat uscat de legume. Dupa doua minute se adauga un cubulet de unt, un pahar de vin alb sec si un...
Joi, 22.07.2010, 16:47Piept de rata, ficat de gasca, portocale, nucsoara, zahar brun, cognac, unt, miere de albine, peperoncini, sare si piper. Se cresteaza pieptul de rata si i se face un buzunarel. Ficatul de gasca se asezoneaza cu sare, piper, nuscoara si cogniac....
Miercuri, 14.07.2010, 21:06