Antena Căutare

Cautare: 114 rezultate pentru "piept de rata"

Rețeta zilei de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Piept de rață cu cireșe picante

Rețeta zilei de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Piept de rață cu cireșe picante

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Piept de rață cu cireșe picante, o nebunie de preparat ce te cucerește instant.

Luni, 03.06.2019, 08:31
Piept de rață cu sos asiatic, piure de cartofi și baby carrots

Piept de rață cu sos asiatic, piure de cartofi și baby carrots

Pentru o masă copioasă și foarte gustoasă, este ideală combinația de preparate din rețeta Piept de rață cu sos asiatic, piure de cartofi și baby carrots.

Marti, 30.04.2019, 23:12
Micii bucătari cuceresc marii chefi: "Am început să gătesc din pasiune pentru mama mea"

Micii bucătari cuceresc marii chefi: "Am început să gătesc din pasiune pentru mama mea"

Florin este cheful în familie, el știind să pregătească tort de amandină, piept de rață în, cozonac și alte bunătăți. Micul bucătar gătește de la vârsta de 7 ani și dorește să își croiască un drum în această zonă culinară, motiv pentru care devine din ce în ce mai creativ în bucătărie!

Marti, 30.04.2019, 22:56
Rețeta zilei. Piept de rață cu fructe de pădure și sparanghel, un preparat extrem de gustos

Rețeta zilei. Piept de rață cu fructe de pădure și sparanghel, un preparat extrem de gustos

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune delicioasa rețetă "Piept de rață cu fructe de pădure și sparanghel", cu care putem cuceri orice gurmand.

Luni, 25.03.2019, 08:41
Reteta zilei: Piept de rață cu marmeladă din portocale și piure de cartofi dulci

Reteta zilei: Piept de rață cu marmeladă din portocale și piure de cartofi dulci

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta Piept de rață cu marmeladă din portocale și piure de cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.

Joi, 17.01.2019, 08:31
Bătaie pe ingrediente la "Chefi la Cuțite"!

Bătaie pe ingrediente la "Chefi la Cuțite"!

Tema primei probe este main course, iar cele trei ingrediente obligatorii sunt ananas, mere și roșii. Pentru că a câștigat ultimul battle, Chef Florin Dumitrescu va fi cel care beneficiază de privilegiul de a-și putea alege ingredientul și de a...

Luni, 24.12.2018, 15:55
Piept de rață cu piure de dovlecel și sos de vin porto

Piept de rață cu piure de dovlecel și sos de vin porto

O combinație delicioasă de preparate în rețeta Piept de rață cu piure de dovlecel și sos de vin porto!

Marti, 20.11.2018, 20:03
Piept de rață cu piure de cartofi dulci

Piept de rață cu piure de cartofi dulci

Asezonat cu sos din fructe de pădure, este chiar delicios acest piept de rață cu piure de cartofi dulci!

Luni, 19.11.2018, 22:28
Rețeta piept de rață cu orez sălbatic, morcovi baby glasați și coulis de gutuie

Rețeta piept de rață cu orez sălbatic, morcovi baby glasați și coulis de gutuie

La așa combinație de ingrediente nu poate fi decât delicioasă rețeta Piept de rață cu orez sălbatic, morcovi baby glasați și coulis de gutuie!

Luni, 29.10.2018, 20:37
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Piept de rață călător", un preparat cu ingrediente specifice mai multor țări

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Piept de rață călător", un preparat cu ingrediente specifice mai multor țări

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție, delicioasa rețetă Piept de rață călător, o combinație perfectă între piept de rață, spaetzle și salată.

Miercuri, 05.09.2018, 08:51
Piept de rață cu varză roșie în vin roșu și zeamă de portocale

Piept de rață cu varză roșie în vin roșu și zeamă de portocale

La așa preparat inedit, dar foarte gustos, nici nu v-ați fi gândit: „Piept de rață cu varză roșie în vin roșu și zeamă de portocale”!

Vineri, 22.06.2018, 10:21
Piept de rață cu ghimbir și sos de zmeură

Piept de rață cu ghimbir și sos de zmeură

Pentru iubitorii preparatelor cu piept de rață, o rețetă pur și simplu delicioasă:”Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură”!

Marti, 19.06.2018, 08:40
Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură, piure de cartofi dulci și o salată fresh

Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură, piure de cartofi dulci și o salată fresh

O combinație delicioasă de ingrediente într-o rețetă de excepție: „Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură, piure de cartofi dulci și o salată fresh”!

Luni, 11.06.2018, 08:31
Piept de rață cu piure de gutui și sos de vin cu ceapă caramelizată

Piept de rață cu piure de gutui și sos de vin cu ceapă caramelizată

N-ai cum să nu îndrăgești așa combinație delicioasă de ingrediente reunite într-un preparat de notă maximă: „Piept de rață cu piure de gutui și sos de vin cu ceapă caramelizată”!

Miercuri, 06.06.2018, 15:50
Piept de rață cu piure de cartofi și sos de roșii

Piept de rață cu piure de cartofi și sos de roșii

Papilele tale vor dansa de fericire la așa ”Piept de rață cu piure de cartofi și sos de roșii”, un preparat simplu, cu iz țărănesc, ca la bunica acasă.

Luni, 04.06.2018, 20:26
Piept de rață cu sos de vin roșu și miere. Un preparat din care, cine gustă, sigur mai cere!

Piept de rață cu sos de vin roșu și miere. Un preparat din care, cine gustă, sigur mai cere!

Familia și musafirii se vor bucura și vor aprecia preparatele delicate și mai speciale cum ar fi acest piept de rață cu sos de vin roșu și miere.

Luni, 04.06.2018, 09:52
Piept de rață cu piure de conopidă și reducție de portocale

Piept de rață cu piure de conopidă și reducție de portocale

Chef Cristian vine în platoul Star Matinal și pregătește o rețetă delicioasă de piept de rață cu piure de conopidă și reducție de portocale. Specialistul descrie rețeta și pașii de preparare.

Joi, 31.05.2018, 10:04
Piept de rață cu piure de păstârnac și sos de vișine

Piept de rață cu piure de păstârnac și sos de vișine

Pentru iubitorii preparatelor cu carne de rață, o rețetă delicioasă: Piept de rață cu piure de păstârnac și sos de vișine!

Luni, 23.04.2018, 21:17
Piept de rață cu sos de portocale și piure de sfeclă roșie

Piept de rață cu sos de portocale și piure de sfeclă roșie

Dacă adori carnea de rață, încearcă această rețetă Piept de rață cu sos de portocale și piure de sfeclă roșie, plină de savoare și culoare!

Marti, 17.04.2018, 22:11
Absolut delicios! Piept de rață cu chutney de varză roșie și sos de portocale și prune

Absolut delicios! Piept de rață cu chutney de varză roșie și sos de portocale și prune

Chef Cosmin Enache gătește supă cremă de praz, iar felul doi, piept de rață cu chutney de varză roșie și sos de portocale și prune

Miercuri, 21.02.2018, 12:08
Laszlo Szabolcs gătește: "Piept de rață sous vide"

Laszlo Szabolcs gătește: "Piept de rață sous vide"

Laszlo Szabolcs gătește la Prietenii de la 11 o rețetă absolut delicioasă, "Piept de rață sous vide".

Luni, 19.02.2018, 12:46
"Piept de raţă cu fistic", o rețetă simplă și rapidă cu care poți face senzație de Revelion sau la oricare altă masă festivă!

"Piept de raţă cu fistic", o rețetă simplă și rapidă cu care poți face senzație de Revelion sau la oricare altă masă festivă!

Chef Constantin Turculeţ a gătit o super rețetă la emisiunea „Prietenii de la 11”! Poți alege acest preparat pentru zilele de sărbătoare, pentru Revelion sau orice altă ocazie festivă!

Luni, 04.12.2017, 12:46
Chef Constantin Turculeţ a gătit "Piept de raţă cu fistic"

Chef Constantin Turculeţ a gătit "Piept de raţă cu fistic"

Chef Constantin Turculeţ găteşte la Prietenii de la 11 o reţetă din "Piept de raţă şi fistic"

Luni, 04.12.2017, 12:00
Pentru că este toamnă, Dumitru Bucșa gătește vânat la „Prietenii de la 11”:  „Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Pentru că este toamnă, Dumitru Bucșa gătește vânat la „Prietenii de la 11”: „Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".

Vineri, 17.11.2017, 12:59
Dumitru Bucșa gătește: "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Dumitru Bucșa gătește: "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".

Vineri, 17.11.2017, 12:23
Piept de rață cu legume și sos de vin, un preparat delicios și de nerefuzat

Piept de rață cu legume și sos de vin, un preparat delicios și de nerefuzat

Friptura din piept de rață, gustoasă și aspectuoasă, combinată cu sos de vin și legume nu poate fi decât delicioasă. Ingrediente 800 g piept de rață 500 g sparanghel verde 300 g baby morcovi Sare Piper...

Luni, 23.10.2017, 18:53
Piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare

Piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare

Splendoare și culoare în farfurie, așa ar putea fi descrisăaceastă rețetă de piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare.  Ingrediente 800 g piept de rață 2 buc medii de țelină 1...

Luni, 16.10.2017, 19:13
Piept de rață cu sos de portocale, sos de dovlecel, piure de ciuperci cu usturoi si piure de cartofi

Piept de rață cu sos de portocale, sos de dovlecel, piure de ciuperci cu usturoi si piure de cartofi

Un preparat complex, cu trei feluri de piureuri să împace toate gusturile, iar elementul de bază fiind un piept de rață foarte reușit. Ingrediente 1 kg piept de rață 3 dovlecei 500 g ciuperci 1 kg cartofi...

Luni, 09.10.2017, 18:37
Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:21
Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Ingrediente 5 buc. piept de rață  400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime  200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...

Miercuri, 04.10.2017, 15:40
Ioana Bogdan, bucătăreasa de pe iaht, le-a dat șefilor ”cădere” cu preparatul ei "Piept de rață și fois gras"

Ioana Bogdan, bucătăreasa de pe iaht, le-a dat șefilor ”cădere” cu preparatul ei "Piept de rață și fois gras"

O cheamă Ioana Bogdan, a fost jurist și jurnalist, dar a ales să se reprofileze. Motivul? Și-a dorit libertate și, mai ales, a visat să călătorească în toată lumea, așa că s-a apucat de bucătărie.

Luni, 25.09.2017, 22:48

Panna cotta din foie gras cu tzatziki din piept de rață și grapefruit brulee

Ingrediente 250 ml smântână pentru gătit, 36% grăsime 250 g escalop de foie gras 5 g zahăr pudră 225 ml smântână pentru frișcă, 36% grăsime 10 g sare de mare 10 g gelatin 5 g piper...

Luni, 25.09.2017, 18:38
Piept de rață cu piure de păstârnac, coulis de fructe și morcovi caramelizați

Piept de rață cu piure de păstârnac, coulis de fructe și morcovi caramelizați

Ingrediente 6 jumătăți de piept de rață 50 g sare 50 g piper O legătură cumbru Pentru piure: 800 g rădăcină de păstârnac 2 cartofi albi, medii 2 cepe galbene, medii 50 g sare 200 g unt...

Marti, 12.09.2017, 19:51
Rețetă de impresionat prietenii! Andreea Moldovan îți arată cum să gătești "Piept de raţă cu cinci mirodenii" ca un adevărat chef

Rețetă de impresionat prietenii! Andreea Moldovan îți arată cum să gătești "Piept de raţă cu cinci mirodenii" ca un adevărat chef

Andreea Moldovan a pregătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Piept de raţă cu cinci mirodenii"

Luni, 17.07.2017, 12:19
Andreea Moldovan a gătit "Piept de raţă cu cinci mirodenii"

Andreea Moldovan a gătit "Piept de raţă cu cinci mirodenii"

Andreea Moldovan a pregătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Piept de raţă cu cinci mirodenii"

Luni, 17.07.2017, 11:59
Andreea Moldovan gătește - "Rață pe varză"! Vă este poftă de această tradițional-românească?

Andreea Moldovan gătește - "Rață pe varză"! Vă este poftă de această tradițional-românească?

Andreea Moldovan pregăteşte astăzi "Rață pe varză", o rețetă cu piept de pui, varză roșie, oțet balsamic, dar și alte ingrediente delicioase.

Miercuri, 14.06.2017, 11:46
Piept de rața cu piure de varză și sos de rodie

Piept de rața cu piure de varză și sos de rodie

Ingrediente 4 bucăți piept de rață 1 kg varză 1 rodie 50 gr unt 100 ml vin rose 50 gr miere 50 ml oțet balsamic 100 ml nectar de mere 500 g cartofi 100 gr sare 50 gr piper 1 portocală 1...

Luni, 13.03.2017, 18:43
Piept de rață cu pire de păstârnac și sos de mure

Piept de rață cu pire de păstârnac și sos de mure

Ingrediente 4 buc. piept de rață 800 g cavolo nero 4 buc ceapă shallots 400 ml vin roșu 200 g zahăr brun 1 l stock de vițel 300-600 g păstârnac 250 g mure sare piper usturoi 200-300 g...

Luni, 27.02.2017, 16:46
Piept de rață în sos de ceapă

Piept de rață în sos de ceapă

Ingrediente 2 piepturi de rață întregi(250 g fiecare), în vid și cu piele 4 cepe medii de Tropea 300g miere de mană 300ml oțet balsamic 300 g dovleac 2 sfecle roșii coapte 100 g ghimbir 50 g...

Marti, 21.02.2017, 16:58
Piept de rață cu ficat de gâscă, mere caramelizate, piure de cartofi și sos de zmeură

Piept de rață cu ficat de gâscă, mere caramelizate, piure de cartofi și sos de zmeură

Ingrediente: 4 buc. piept de rață 200 g ficat de gâscă 1 kg cartofi 300 g zmeură 150 g unt 1 kg mere 1 l lapte 30 g miere 300 g ulei 300 g zahăr boia dulce usturoi sare...

Miercuri, 05.10.2016, 19:15
”Chef SCĂRLĂTESCUL, îndulcitorule”, ai în fața ta cel mai mare fan! La 19 ani, Ionuț hrănește rața cu zmeură. Ce zic jurații?

”Chef SCĂRLĂTESCUL, îndulcitorule”, ai în fața ta cel mai mare fan! La 19 ani, Ionuț hrănește rața cu zmeură. Ce zic jurații?

Un alt concurent vine tocmai din Tecuci, are 19 ani și știe ce vrea de la viață. Ionuț Iacob cochetează și cu muzica, dar marea lui pasiune este gătitul.

Marti, 06.09.2016, 21:30
Piept de raţă înăbuşit în vin roşu cu cimbru, pudding Yorkshire, sos de caramel, piure de morcov, mazăre sote şi micro greens

Piept de raţă înăbuşit în vin roşu cu cimbru, pudding Yorkshire, sos de caramel, piure de morcov, mazăre sote şi micro greens

Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.

Marti, 15.03.2016, 21:59
„N-am părinți. Am venit în acest concurs ca să mă autodepășesc”! La doar 22 ani, Mircea i-a făcut pe toți să plângă cu mărturisiri cutremurătoare!

„N-am părinți. Am venit în acest concurs ca să mă autodepășesc”! La doar 22 ani, Mircea i-a făcut pe toți să plângă cu mărturisiri cutremurătoare!

Mircea Farcaș a venit tocmai de la Cluj ca să pregătească un piept de rață, cu care speră să impresioneze chefii!

Marti, 15.03.2016, 21:16
Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.

Marti, 08.03.2016, 23:51
Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...

Joi, 09.10.2014, 13:38
Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...

Miercuri, 08.10.2014, 16:24
De Valentine`s Day, pregătește-i iubitului o surpriză culinară. Chef Hadad îți recomandă piept de rață caramelizat!

De Valentine`s Day, pregătește-i iubitului o surpriză culinară. Chef Hadad îți recomandă piept de rață caramelizat!

Au mai rămas doar câteva zile până când vom celebra dragostea, motiv pentru care a sosit momentul să te gândești la ce surpriză îi vei pregăti iubitului tău.

Luni, 10.02.2014, 10:52
Piept de raţă caramelizat, reţetă lui chef Joseph Hadad pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Piept de raţă caramelizat, reţetă lui chef Joseph Hadad pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Chef Joseph Hadad a gătit o reţetă speciala pentru Ziua Îndrăgostiţilor - Piept de raţă caramelizat!

Luni, 10.02.2014, 10:12
Salata de fasole verde cu piept de rata afumat

Salata de fasole verde cu piept de rata afumat

Nicolai Tand v-a pregatit pentru aceasta saptamana un preparat delicios si sanatos: Salata de fasole verde cu piept de rata afumat

Luni, 07.10.2013, 09:41
Proba pe echipe: Aurelia Moscu vs. Giovanini Piselli

Proba pe echipe: Aurelia Moscu vs. Giovanini Piselli

Se stie ca aceasta proba este una dintre cele mai grele. Trebuie sa fii un sef bun, sa stii sa-ti coordonezi echipa, sa o tii sub control si sa o incurajezi cand simti ca e cazul. Cei doi sefi, Aurelia Moscu si Giovanini Piselli isi aleg echipele.

Sambata, 22.12.2012, 23:55
x