Invitații lui Radu Iacob, gazda din această ediție, susțin că Pieptul de rață în foietaj cu sos de portocale nu este preparat bine, fiind o mare dezamăgire.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Piept de rață cu cireșe picante, o nebunie de preparat ce te cucerește instant.
Pentru o masă copioasă și foarte gustoasă, este ideală combinația de preparate din rețeta Piept de rață cu sos asiatic, piure de cartofi și baby carrots.
Florin este cheful în familie, el știind să pregătească tort de amandină, piept de rață în, cozonac și alte bunătăți. Micul bucătar gătește de la vârsta de 7 ani și dorește să își croiască un drum în această zonă culinară, motiv pentru care devine din ce în ce mai creativ în bucătărie!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune delicioasa rețetă "Piept de rață cu fructe de pădure și sparanghel", cu care putem cuceri orice gurmand.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta Piept de rață cu marmeladă din portocale și piure de cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.
Tema primei probe este main course, iar cele trei ingrediente obligatorii sunt ananas, mere și roșii. Pentru că a câștigat ultimul battle, Chef Florin Dumitrescu va fi cel care beneficiază de privilegiul de a-și putea alege ingredientul și de a...
O combinație delicioasă de preparate în rețeta Piept de rață cu piure de dovlecel și sos de vin porto!
Asezonat cu sos din fructe de pădure, este chiar delicios acest piept de rață cu piure de cartofi dulci!
La așa combinație de ingrediente nu poate fi decât delicioasă rețeta Piept de rață cu orez sălbatic, morcovi baby glasați și coulis de gutuie!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție, delicioasa rețetă Piept de rață călător, o combinație perfectă între piept de rață, spaetzle și salată.
La așa preparat inedit, dar foarte gustos, nici nu v-ați fi gândit: „Piept de rață cu varză roșie în vin roșu și zeamă de portocale”!
Pentru iubitorii preparatelor cu piept de rață, o rețetă pur și simplu delicioasă:”Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură”!
O combinație delicioasă de ingrediente într-o rețetă de excepție: „Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură, piure de cartofi dulci și o salată fresh”!
N-ai cum să nu îndrăgești așa combinație delicioasă de ingrediente reunite într-un preparat de notă maximă: „Piept de rață cu piure de gutui și sos de vin cu ceapă caramelizată”!
Papilele tale vor dansa de fericire la așa ”Piept de rață cu piure de cartofi și sos de roșii”, un preparat simplu, cu iz țărănesc, ca la bunica acasă.
Familia și musafirii se vor bucura și vor aprecia preparatele delicate și mai speciale cum ar fi acest piept de rață cu sos de vin roșu și miere.
Chef Cristian vine în platoul Star Matinal și pregătește o rețetă delicioasă de piept de rață cu piure de conopidă și reducție de portocale. Specialistul descrie rețeta și pașii de preparare.
Joi, 31.05.2018, 10:04
Pentru iubitorii preparatelor cu carne de rață, o rețetă delicioasă: Piept de rață cu piure de păstârnac și sos de vișine!
Dacă adori carnea de rață, încearcă această rețetă Piept de rață cu sos de portocale și piure de sfeclă roșie, plină de savoare și culoare!
Chef Cosmin Enache gătește supă cremă de praz, iar felul doi, piept de rață cu chutney de varză roșie și sos de portocale și prune
Laszlo Szabolcs gătește la Prietenii de la 11 o rețetă absolut delicioasă, "Piept de rață sous vide".
Chef Constantin Turculeţ a gătit o super rețetă la emisiunea „Prietenii de la 11”! Poți alege acest preparat pentru zilele de sărbătoare, pentru Revelion sau orice altă ocazie festivă!
Luni, 04.12.2017, 12:46
Chef Constantin Turculeţ găteşte la Prietenii de la 11 o reţetă din "Piept de raţă şi fistic"
Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".
Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".
Friptura din piept de rață, gustoasă și aspectuoasă, combinată cu sos de vin și legume nu poate fi decât delicioasă. Ingrediente 800 g piept de rață 500 g sparanghel verde 300 g baby morcovi Sare Piper...
Splendoare și culoare în farfurie, așa ar putea fi descrisăaceastă rețetă de piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare. Ingrediente 800 g piept de rață 2 buc medii de țelină 1...
Un preparat complex, cu trei feluri de piureuri să împace toate gusturile, iar elementul de bază fiind un piept de rață foarte reușit. Ingrediente 1 kg piept de rață 3 dovlecei 500 g ciuperci 1 kg cartofi...
O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...
Ingrediente 5 buc. piept de rață 400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime 200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...
O cheamă Ioana Bogdan, a fost jurist și jurnalist, dar a ales să se reprofileze. Motivul? Și-a dorit libertate și, mai ales, a visat să călătorească în toată lumea, așa că s-a apucat de bucătărie.
Ingrediente 250 ml smântână pentru gătit, 36% grăsime 250 g escalop de foie gras 5 g zahăr pudră 225 ml smântână pentru frișcă, 36% grăsime 10 g sare de mare 10 g gelatin 5 g piper...
Ingrediente 6 jumătăți de piept de rață 50 g sare 50 g piper O legătură cumbru Pentru piure: 800 g rădăcină de păstârnac 2 cartofi albi, medii 2 cepe galbene, medii 50 g sare 200 g unt...
Andreea Moldovan a pregătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Piept de raţă cu cinci mirodenii"
Andreea Moldovan a pregătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Piept de raţă cu cinci mirodenii"
Andreea Moldovan pregăteşte astăzi "Rață pe varză", o rețetă cu piept de pui, varză roșie, oțet balsamic, dar și alte ingrediente delicioase.
Ingrediente 4 bucăți piept de rață 1 kg varză 1 rodie 50 gr unt 100 ml vin rose 50 gr miere 50 ml oțet balsamic 100 ml nectar de mere 500 g cartofi 100 gr sare 50 gr piper 1 portocală 1...
Ingrediente 4 buc. piept de rață 800 g cavolo nero 4 buc ceapă shallots 400 ml vin roșu 200 g zahăr brun 1 l stock de vițel 300-600 g păstârnac 250 g mure sare piper usturoi 200-300 g...
Ingrediente 2 piepturi de rață întregi(250 g fiecare), în vid și cu piele 4 cepe medii de Tropea 300g miere de mană 300ml oțet balsamic 300 g dovleac 2 sfecle roșii coapte 100 g ghimbir 50 g...
Ingrediente: 4 buc. piept de rață 200 g ficat de gâscă 1 kg cartofi 300 g zmeură 150 g unt 1 kg mere 1 l lapte 30 g miere 300 g ulei 300 g zahăr boia dulce usturoi sare...
Un alt concurent vine tocmai din Tecuci, are 19 ani și știe ce vrea de la viață. Ionuț Iacob cochetează și cu muzica, dar marea lui pasiune este gătitul.
Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Mircea Farcaș a venit tocmai de la Cluj ca să pregătească un piept de rață, cu care speră să impresioneze chefii!
Marti, 15.03.2016, 21:16
Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.
Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...
Joi, 09.10.2014, 13:38
Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...
Miercuri, 08.10.2014, 16:24
Au mai rămas doar câteva zile până când vom celebra dragostea, motiv pentru care a sosit momentul să te gândești la ce surpriză îi vei pregăti iubitului tău.
Luni, 10.02.2014, 10:52
Chef Joseph Hadad a gătit o reţetă speciala pentru Ziua Îndrăgostiţilor - Piept de raţă caramelizat!
Nicolai Tand v-a pregatit pentru aceasta saptamana un preparat delicios si sanatos: Salata de fasole verde cu piept de rata afumat
Luni, 07.10.2013, 09:41