Căutare Live

Chefi fără limite, 6 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă și ce echipă riscă să piardă un concurent

În ediția 21 a emisiunii Chefi fără limite, în ultima zi din etapa a șaptea, echipa verde și cu cea mov s-au întrecut pentru a obține imunitatea de echipă. La final, Irina Fodor a anunțat cine intră la proba individuală și riscă să piardă un concurent.

În ediția 21 a emisiunii Chefi fără limite, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea de echipă

Antena 1

A treia zi petrecută la Mani a început cu emoții uriașe pentru echipa mov și cea verde, fiindcă ultima zi din etapa a șaptea a adus lupta pentru imunitatea de echipă. Jurații au votat și au ales cine a gătit cel mai bine. Totodată, Irina Fodor a dezvăluit ce echipă intră la proba individuală și riscă eliminarea unui concurent.

Cine a câștigat imunitatea de echipă în episodul 21 din 6 aprilie 2022, în cel de-al șaptelea stage Chefi fără limite, desfășurat la Mani

De data aceasta, Irina Fodor a anunțat că cele două echipe au libertatea de-a găti orice rețetă își doresc, dar folosind siglino, o carne de porc se afumă cu ierburi aromatice pe lemn de cedru, eeste ținută la sare și apoi la uscat.

„Cea mai mare tâmpenie de pe planetă este să ne dai nouă libertatea de-a ne găti singuri farfuria, că atunci începem să batem câmpii în toate felurile”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Auzind care este tema de gătit pentru această probă pentru imunitatea individuală, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au început să se consulte cu echipele lor pentru a decide ce preparat gătesc și ce elemente mai pun în farfurie. Miza este mare, așa că totul trebuie să iasă ca la carte. O echipă va câștiga imunitatea de grup, în timp ce pierzătorii intră la proba individuală și un concurent este eliminat, în cazul în care chef-ul nu a câștigat Jokerul.

Citește și: Chefi fără limite, 5 aprilie 2022. Sorin Bontea a făcut schimb de concurenți și toți au fost uimiți. Cine a câștigat avantajele

Cronometrul a pornit și tigăile au fost imediat puse la încins. Concurenții și-au făcut luat imediat ingredientele de care aveau nevoie și s-au pus pe gătit. Privind atent, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au încercat să le dea indicații și să îi ajute să se organizeze mai bine, pentru ca timpul alocat gătitului să fie folosit cât mai eficient.

Irina Fodor la Chefi fără limite

Irina Fodor la Chefi fără limite

Emoțiile au fost atât de mari încât, în mod inevitabil, au apărut și discuții aprinse între concurenți, în goana lor de-a pregăti farfurii cât mai frumoase și gustoase.

În ultimele minute ale probei de gătit pentru imunitatea de echipă au fost așezate diferitele ingrediete pe farfurii și acestea au fost trimise la degustare.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 20 din 5 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă și ce s-a întâmplat în ziua a doua la Mani

Jurații greci au primit preparatele și au gustat cu multă atenție, analizând nu doar aspectul, ci și ingredientele folosite, aspectul și modul de îmbinare al aromelor. Între timp, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, alături de concurenții din echipa lor, au degustat și ei din rețetele pregătite. Fiecare și-a lăudat preparatul și a sperat că va câștiga imunitatea de echipă, în cea de-a treia zi din al șaptelea stage, la Chefi fără limite.

„Nu știu câte voturi o să primim astăzi, dar sper să îi batem și toți ai mei să meargă în stage-ul opt”, a zis Sorin Bontea, înainte de verdict.

„Încă nu a început jurizarea și Becky deja are lacrimi în ochi. Dani ne-a făcut să ne îndoim de preparatul nostru, toți am început să credem că farfuria noastră nu mai e la fel de bună precum credeam noi”, a zis Tanya.

Când degustarea a ajuns la final a venit și cel mai așteptat moment al ediției 21: jurizarea! Rând pe rând, jurații și-au făcut apariția lângă Irina Fodor și au votat rețeta care le-a plăcut cel mai mult, din toate punctele de vedere.

„M-am rugat la toți sfinții și la încă cinci pe care i-am inventat eu pe loc”, a zis Becky, extrem de emoționată.

Farfurie după farfurie, jurații au decis cine a gătit cel mai bine. Scorul a fost destul de strâns și emoțiile au atins cote uriașe. Atitudinea lui Ken a fost atât de deranjantă pentru colegii săi, pe care a reușit să îi demoralizeze, încât chiar și Cătălin Scărlătescu l-a criticat și a reacționat nemulțumit, arătându-i unde greșește. În continuare, Becky și Tanya Povenskaia au urmărit votul cu lacrimi în ochi și chiar și echipa verde, care era extrem de sigură de preparatul său, a început să se teamă că nu va câștiga.

Surpriza a fost mare atunci când deznodământul a adus un rezultat neașteptat: movii au câștigat imunitatea de echipă.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, episodul 20 din 5 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă și ce s-a întâmplat în ziua a do... Chefi fără limite, episodul 21 din 6 aprilie 2022. Ce concurent a fost eliminat. Florin Dumitrescu o pierde pe Carmen Dî...
Ultimele știri
x