Andra Mihail, apariție răvășitoare într-o rochie mulată care nu-i acoperă umerii și bustul. Ținuta fără cusur în care s-a afișat

Andra Mihail, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a făcut senzație pe rețelele de socializare cu o apariție de-a dreptul răvășitoare. Cum arată bruneta într-o o rochie mulată care nu-i acoperă umerii și bustul.

Andra Mihail, la Chefi la cuțite în sezonul 9

Antena 1/ Chefi la cuțite

Andra Mihail a ajuns rapid la inima oamenilor de acasă, care au urmărit-o în timpul sezonului 9 Chefi la cuțite. Aceasta a impresionat cu talentul său, spiritul de echipă, dar și cu frumusețea.

Pentru cei care nu au aflat încă, Andra Mihail nu este bucătar de meserie, ci a lucrat ca funcționar public, iar de ceva timp a intrat în lumea afacerilor. Aceasta atrage atenția ca un magnet și face furori ori unde merge și asta pentru că este deținătoarea unui trup de invidiat și a unor trăsături fermecătoare.

Cum arată Andra Mihail într-o rochie mulată care nu-i acoperă umerii

De curând, fanii show-ului culinar au putut descoperi pe profilul ei de Instagram imagini spectaculoase cu fosta concurentă a lui Chef Scărlătescu, îmbrăcată într-o rochie superbă. Aprecierile nu au întârziat să apară, iar compliemtele au curs de la cei care o îndrăgesc.

Fosta concurentă a îmbrăcat o rochie de-a dreptul spectaculoasă, care nu ăii acoperă umerii și bustul generos.

Parcursul Andrei Mihail la Chefi la cuțite. A părăsit emisunea după battle-ul 12

În audiții, Andra Mihail a ales să facă o rețetă de gogoși, cu care a sperat să îl impresioneze mai ales pe Cătălin Scărlătescu. Se pare că desertul a fost îndeajuns de bun pentru ca chefii să-i acorde cuțitele pentru a merge mai departe, în bootcamp. Apoi, concurenta a arătat că poate face față diferitelor provocări și, trecută cu bine peste probele din bootcamp, aceasta a primit tunica mov și a intrat în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Ce legătură există între Andra Mihail de la Chefi la cuțite și Alexandra Stan. Imaginile incendiare în care apar împreună

„De 10 ani gătesc mai serios, de pe la 20 de ani, de când am plecat de acasă. Îmi place să gătesc orice. Toată lumea mă subestimează pentru chestia asta”, a dezvăluit aceasta în etapa degustărilor pe nevăzute, dornică să demonstreze că, deși arată ca o divă, se pricepe de minune la gătit.

Citește și
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
Mai multe articole

Andra Mihail a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 Chefi la cuțite și a părăsit competiția cu fruntea sus și și-a ținut lacrimile în frâu, pentru că a considerat că nu are motive de plâns, avâd în vedere că a rezistat timp de 12 battle-uri.

„Eu nu sunt supărată. Suntem în battle-ul 12, despre ce vorbim? Nu mi-aș fi închipuit niciodată că o să pot să ajung până aici”, a declarat concurenta.

Citește și: Cum arăta Andra Mihail de la „Chefi la cuțite”, în urmă cu cinci ani. Imaginile la care fanii au reacționat imediat

Totuși, Andra Mihail a mărturisit că a fost emoționată de tristețea de care au dat dovadă colegii cu care a legat prietenii.

„Sunt foarte triști. Sunt mai triști decât mine. Dacă ar fi să plâng, plâng pentru ei, că sunt atât de triști”, a spus Andra Mihail.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri