Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Ce probă a anunțat Gina Pistol. De ce l-a fugărit Florin Dumitrescu pe Cătălin Scărlătescu

Gina Pistol a anunțat o probă demnă de stele Michelin în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Chef Florin Dumitrescu a fost filmat de camere în timp ce îl fugărește pe chef Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu gina pistol, catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 si poze cu gordon ramsay.. alain ducasse si joel robuchon Galerie
Concurenții au primit o probă dificilă în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Sezonul 11 Chefi la cuțite se apropie cu pași rapizi de semifinală, motiv pentru care temele au devenit din ce în ce mai dificile. În ediția 35 din show-ul culinar de pe 13 iunie 2023, Gina Pistol a pășit în platoul emisiunii cu o veste care i-a amuțit pe chefi.

De data aceasta, concurenții își vor testa limitele într-o probă complicată. Ei vor fi nevoiți să reproducă farfuriile unor bucătari cunoscuți în întreaga lume. Cloșurile au fost ridicate, iar temerile au început să apară la bancul de lucru.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Ce a pus-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să facă, după ce a dat o nouă amuletă. Au ieșit scântei

Prezentatoare TV a anunțat o probă demnă de stele Michelin: „Vom reproduce preparate de un fine dining dus la cel mai înalt nivel. Preparate ale unor chefi celebri, respectați și apreciați. (...) Degustătorii sunt din nou actori, cei din filmul Teambuilding”

De ce l-a fugărit chef Florin Dumitrescu pe chef Cătălin Scărlătescu în platou, după anunțul Ginei Pistol din ediția 35 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au trecut printr-un nou joc de cuvinte. Câștigătorul va putea să își aleagă preparatul pe care urmează să-l gătească echipa lui, dar și preparatele echipelor rivale.

Ca de fiecare dată, jurații au fost puși în încurcătură de provocarea Ginei Pistol. Aceștia au reuși să ducă jocul până la final, însă nu au lipsit strategiile din peisaj. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au încercat să-l facă pe colegul lor de platou să uite fraza pe care o avea de spus.

Așadar, telespectatorii au avut parte și de un moment savuros în platoul. Chef Florin Dumitrescu l-a fugărit pe chef Cătălin Scărlătescu pentru că l-a încurcat a joc. Replicile amuzante și discuția aprinsă dintre jurați au ținut publicul cu gura căscată.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Un musafir nepoftit a intrat în platou, înainte ca Gina Pistol să anunțe proba. Ce s-a întâmplat

„Sunteți doi golani vagabonzi!”, a spus cheful.

„Cătălin, după ce greșește, să tacă din gură. Are boală pe Bontea, dar de frică să nu-i dau lui Robuchon”, a mai adăugat el.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au ajuns la perfuzii. Nina Hariton a spus prin ce dr... Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă cu dublu avantaj. De ce s-a enervat Constantin Onu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x