Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Ce miză a pus în joc Irina Fodor pentru jocul de amuletă. Cine gătește alături de chefi

Irina Fodor a pus în joc o miză uriașă pentru cel de-al doilea joc de amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite, difuzat pe 3 septembrie 2023. De asemenea, jurații au rămas surprinși când au văzut cine vine să gătească alături de ei.

colaj foto cu irina fodor si poze cu florin dumitrescu si roxana blenche la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Chefii au fost uimiți atunci când au aflat cine va degusta preparatele, în a doua ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au avut parte de o nouă provocare la cel de-al doilea joc de amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite, care a fost difuzat pe data de 3 septembrie 2023.

Irina Fodor a pășit în bucătăria show-ului culinar cu o veste la care nimeni nu se aștepta. Așadar, prezentatoarea TV a pus în joc o miză foarte periculoasă ce poate schimba destinul luptei în battle-uri.

Înainte ca chefii să afle marele avantaj, Roxana Blenche și-a făcut apariția în platoul emisiunii. Jurații s-au bucurat foarte tare să o revadă și să gătească alături de ea pe micile ecrane ale telespectatorilor.

„Întâlnirea cu chefii a fost senzațională, îți dai seama, ca de fiecare dată când ne revedem!”, a mărturisit Roxana Blenche.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Ce a spus chef Sorin Bontea când a aflat suma pe care o câștiga Luiza Fulgeanu din online

„Am un respect deosebit pentru ea, a fost de acord să participe astăzi chiar dacă mai are două săptămâni și trebuie să nască. Dacă venea Ștefan Popescu îi mai stingeam aragazul, îi mai furam butelia, îi mai luam tocătorul. Pe ea trebuie să o ajutăm!”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Irina Fodor, veste neașteptată despre jocul de amuletă din a doua ediție a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 3 septembrie 2023

Cel de-al doilea joc de amuletă aduce surprize mari pentru jurații show-ului culinar și Roxana Blenche. Miza este una impresionantă, iar cel care va da verdictul final este chiar Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

„E un sclifosit!”, a zis chef Florin Dumitrescu.

Așadar, chefii se vor lupta în ediția de pe 3 septembrie 2023 pentru un avantaj care le oferă șansa de a-și încurca „rivalii”. Amuleta spune că echipele adverse vor găti cu o singură mână timp de 30 de minute din timpul unei probe.

„Este o amuletă pe care o urăsc din tot sufletul. Sincer, eu n-am avut-o niciodată, o vreau eu pe asta!”, a zis chef Florin Dumitrescu.

„Nu-i bună deloc asta!”, a evidențiat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Cum au reacționat chefii când l-au văzut pe Virgil Stănescu. Ce a urmat în platou

„E probă cu medic! Toate amuletele să vină la mine!”, a fost replica lui chef Sorin Bontea.

Tema jocului de amuletă i-a pus în dificultate pe jurații show-ului culinar. Aceștia au fost puși să gătească fondue pentru a-l impresiona pe Dani Oțil în ediția 2 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 3 septembrie 2023.

„Nu-i o probă amuzantă deloc”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Alexandru Bunea i-a surprins pe chefi cu povestea lui de campion. Ce a dezvăluit Sor... Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Călin Vasile Radu și Angela Radu sunt pensionarii cu o viață de film. Ce le-au gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x