Antena Căutare

Cum arată soția lui Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 11. Cât de frumoasă este aceasta

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 11, se mândrește cu o soție superbă. Iată cum arată femeia care l-a cucerit pe concurentul show-ului culinar.

Colaj cu Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite sezonul 11 Galerie
Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 11, se mândrește cu o soție superbă | Antena 1

Laurențiu Neamțu a venit în sezonul 11 Chefi la cuțite cu un preparat care i-a impresionat imediat pe jurați. Chef Florin Dumitrescu s-a lăsat convins de experiența profesională și rețeta concurentului, motiv pentru care i-a oferit cuțitul de aur.

Astfel, bucătarul a trecut peste etapa bootcamp-ului și a intrat direct în echipa chefului. Povestea lui de viață și cariera de până acum în domeniul gastronomiei au atras atenția lui chefilor.

Chef Cătălin Scărlătesc, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au savurat cu poftă preparatul lui Laurențiu Neamțu. Mai mult decât atât, aceștia au ținut să-i laude rețeta senzațională cu care a pășit în noul sezon al show-ului culinar.

Citește și: Cine este Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce premieră a reușit concurenta

„Felicitări, adu-ți aminte toate minuturile pe care le-ai învățat de făcut la country club, la Robuchon și la toate astea, să putem să câștigăm și noi sezonul ăsta. Ce-am prins, am prins peștișorul de aur! Este cel mai puternic concurent pe baza CV-ului din istoria Chefi la cuțite. Și e al meu”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 11 Chefi la cuțite, se mândrește cu o soție superbă

Laurențiu Neamțu este un bărbat împlinit. Cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o carieră de succes și o soție extrem de frumoasă.

Chiar dacă este discret în ceea ce privește viața personală, concurentul sezonului 11 Chefi la cuțite nu a ezitat să împărtășească cu prietenii virtuali o fotografie în care apare femeia care l-a cucerit.

Se pare că Laurențiu Neamțu este destul de activ pe contul de Instagram, unde distribuie cât de des poate imagini cu el din bucătărie. Un lucru este cert, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu își iubește mult pasiunea.

Citește și: Cine este Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce a dezvăluit despre el

Deși publică des poze, acesta își ține departe familia de ochii curioșilor, motiv pentru care puțini știu cum arată soția lui.

În urmă cu câțiva ani, Laurențiu Neamțu a postat pe contul de Instagram o fotografie cu femeia care i-a „furat inima”.

„Frumoasa mea soție”, a scris el la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 11 Chefi la cuțite este un bărbat fericit în ceea ce privește viața sentimentală. Laurențiu Neamțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui de mulți ani.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu nu și-au mai vorbit 6 luni. Ce s-a întâmplat într... Ce au făcut chefii, în timpul unei degustări. Camerele de filmat au surprins totul: „Să ne mai împăcăm puțin!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x