Antena Căutare

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după finala Chefi la cuțite. Ce reacție a avut Laurențiu Neamțu și ce a transmis

După ce Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj neașteptat. Printre cei care au avut o reacție a fost chiar cuțitul său de aur, Laurențiu Neamțu.

colaj foto cu florin dumitrescu si laurentiu neamtu in finala chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Imediat după finala Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj la care Laurențiu Neamțu a reacționat imediat | Antena 1

Finala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a fost una ce a marcat un moment istoric pentru show, căci a fost pentru prima oară când pentru marele trofeu s-au confruntat toate cele trei cuțite de aur.

Nina Hariton a fost cea care a câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro, spre marea bucurie a lui Sorin Bontea. În emisiune, Florin Dumitrescu a dat de înțeles că verdictul l-a lăsat fără cuvinte, dar nu a durat mult și acesta a transmis un mesaj neașteptat, ce a stârnit numeroase reacții. Printre acestea a fost și cea a lui Laurențiu Neamțu, cuțitul său de aur.

Ce mesaj a transmis Florin Dumitrescu după finala Chefi la cuțite sezonul 11. Laurențiu Neamțu, cuțitul său de aur, a reacționat imediat

Marea finală Chefi la cuțite sezonul 11 a fost un adevărat carusel de emoții și de situații neprevăzute. Finaliștii și-au ales echipele, apoi s-au apucat de pregătit un starter, un main course și un desert, în cadrul unei probe de 3 ore și jumătate. Preparatele au fost degustate și punctate de unii dintre cei mai apreciați și cunoscuți chefi din România, pe care am avut șansa să îi mai vedem de-a lungul timpului la emisiunea Chefi la cuțite.

La final, Gina Pistol a ridicat cloșul și a dezvăluit faptul că pe farfuria de aur este scris numele Ninei Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Pentru echipa roșie au urmat momente de bucurie pură și lacrimi de fericire.

Citește și: Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, după ce Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11. Fanii au reacționat imediat

Florin Dumitrescu, supărat că a fost atât de aproape de o victorie, a dat de înțeles că a rămas fără cuvinte. Ulterior, acesta a transmis un mesaj neașteptat pe contul său de Instagram și printre cei care au reacționat imediat a fost chiar Laurențiu Neamțu, cuțitul său de aur și concurentul care a făcut senzație în sezonul 11 Chefi la cuțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Suntem de acord, da? Am câştigat amândoi o experiență minunată, @laurentiu_neamtu!
Laurențiu a avut un parcurs extraordinar şi sunt mândru că a fost cuțitul meu de aur finalist. Felicitări, Ninei, pentru victorie. Bonteo @chef.sorinbontea.official, plec în vacanță ca să-mi încarc bateriile pentru următoarea bătălie, zic să te pregăteşti de-acum. Şi felicitări şi lui Pablo - ai avut un concurent redutabil, Cătălin @chef_catalin_scarlatescu ;-) A fost o finală memorabilă!”, a fost mesajul pe care l-a publicat Florin Dumitrescu, imediat după finala Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Laurențiu Neamțu și-a pierdut răbdarea și a răbufnit. Ce a făcut Stelian Nistor

Nu a durat mult și Laurențiu Neamțu, cuțitul său de aur, a avut o replică ce a primit numeroase aprecieri în rândul fanilor emisiunii:

„Multumesc mult, a fost o experienta de neuitat!! Ma bucur ca am facut parte din echipa ta, si ca am transmis ceva contructiv celor de acasa!! Amandoi suntem CASTIGATORI!! Bravo echipa Gri, va multumesc din suflet!❤️”, a scris acesta pe Instagram.

Citește și: Cum arată soția lui Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 11. Cât de frumoasă este aceasta

Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „El a fost cel mai bun!!!”, „As fi vrut ca el sa câștige :(”, „Ca întotdeauna am fost de partea echipei Dumitrescu pt că întotdeauna a ales oameni serioși și muncitori. Îmi pare foarte rău pt că nu a câștigat Laurențiu, dar poate este o lecție pt viitor : mare atenție în alegerea unei echipe! Să fie sigur că oamenii lui dau 100% implicare intr-un proiect!”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus o aventură culinară de neuitat. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au întrecut la jocurile pentru amuletă și au cunoscut zeci de bucătari și pasionați de bucătărie, în etapa degustărilor pe nevăzute.

Apoi, după ce și-au format echipele, cei trei chefi au dat startul confruntărilor. Battle după battle și duel după duel, fiecare chef și fiecare concurent a încercat să obțină victorie după victorie și să ajungă în semifinala cu cât mai mulți concurenți. În ultimele battle-uri, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au folosit ultimele amulete rămase, în speranța că își vor ajuta echipele.

În marea finală s-au calificat Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Dumitru Paul Tudosescu (Pablo), cele trei cuțite de aur de la Chefi la cuțite sezonul 11. A fost un moment memorabil pentru istoria show-ului de la Antena 1, căci a fost pentru prima oară când în finală au ajuns toate cuțitele de aur. După o probă de gătit care a durat 3 ore și jumătate, concurenții au fost jurați pentru starter, main course și desert de către cei mai apreciați și cunoscuți bucătari din România. Câștigătorul s-a ales în funcție de notele primite și astfel, Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11 și trofeul de 30.000 de euro.

Urmărește tot sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, după ce Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11. Fanii au reacționat imedia... Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite. Nina Hariton este câștigătoarea sezonului 11 al show-ului culinar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x