Antena Căutare

Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” s-a filmat când face sărituri la piscină. Cum arată când renunță la tunica de bucătar

Chef Sorin Bontea s-a filmat în timp ce face sărituri la piscină și imaginile au făcut senzație pe Instagram. Fanii au descoperit cum arată juratul „Chefi la cuțite”, atunci când renunță la tunica de bucătar.

sorin bontea alaturi de statuia lui, la chefi la cutite in culise Galerie
Fanii lui Sorin Bontea au descoperit cum arată juratul de la „Chefi la cuțite”, atunci când renunță la tunica de bucătar | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost cel mai lung dintre toate și a ținut publicul cu sufletul la gură, ediție după ediție. Am avut parte de audiții „condimentate” cu tot felul de povești de viață uluitoare, battle-uri dificile și dueluri ce au adus concurenților provocări de zile mari.

Pentru Sorin Bontea, acest sezon al îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a fost unul extrem de solicitant, fiindcă echipa sa a trecut prin cele mai multe dueluri. După porții uriașe de emoții sau situații în care s-a enervat, în dorința de-a câștiga, iată că a venit momentul ca îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite” să își ia o binemeritată vacanță. Recent, acesta s-a filmat în timp ce face sărituri surprinzătoare în piscină și imaginile au făcut imediat senzație pe Instagram.

Mai mult decât atât, fanii au descoperit cum arată Sorin Bontea, atunci când renunță la tunica de bucătar.

Cum s-a filmat Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” la piscină

Puțini sunt cei care l-au mai văzut pe Sorin Bontea într-o asemenea ipostază și în mod clar toată lumea a fost uimită să afle că juratul de la „Chefi la cuțite” se pricepe de minune și la sărituri în piscină. Relaxat și bucurându-se de vremea caldă, celebrul chef a renunțat la tunica de bucătar și să se distreze, testându-și priceperea în materie de sărituri inedite în apă.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Pregătit cu un șort de baie și o doză de curaj, Sorin Bontea a reușit să demonstreze tuturor că poate să sară în piscină cu spatele, făcând o rotație completă în aer.

„Hai ca încă merge treaba🤣”, a scris acesta în dreptul clipului video, făcând astfel referire la faptul că încă are o condiție fizică de invidiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au fost mai mult decât surprinși de ceea ce au văzut și s-au întrecut în aprecieri și comentarii, iar clipul video a adunat zeci de mii de vizualizări.

„Chef, ești campion la toate!🙌🔥”, a fost comentariul lăsat de celebra cântăreață Ruby, semn că inclusiv vedetele au fost impresionate de imagini.

Citește și: Sorin Bontea are un talent neștiut, ce i-a uimit pe fani. Detalii surprinzătoare despre juratul „Chefi la cuțite”

„Ce bine se ține chef ;)))”, „De apreciat !!!👏”, „Wow”, „Mereu tânăr și în formă!!👏👍💪”, iată doar o parte din mesajele lăsate de urmăritorii lui Sorin Bontea, pe pagina acestuia de Instagram.

Deși are 51 de ani, fanii au descoperit cum arată îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când renunță la tunica de bucătar. Pe lângă fizic, fanii au apreciat și tonusul de invidiat al acestuia.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite, imagine din copilărie. Cum arăta Riki în 2009...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x