Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 8 septembrie 2022. Schimb de replici între fete, în timpul cinei cu Paul. Ce s-a întâmplat

Cină cu peripeții la Mireasa. Roxana și Miruna au avut parte de un schimb de replici la masă, chiar de față cu invitatul Paul. În ediția de pe 8 septembrie 2022 a show-ului s-a discutat despre gestul care a deranjat-o pe Roxana.

Colaj cu Paul, Miruna și Roxana Galerie
Paul a fost invitat la cina pregătită de fetele de la Mireasa | Antena 1

Paul a fost invitat la cea de-a doua cină pregătită de fetele de la Mireasa. În ediția de pe 8 septembrie 2022 a show-ului matrimonial tinerii au discutat despre cum s-a desfășurat cina și despre conflictul care a avut loc în timpul mesei.

În cadrul cinei, Paul a povestit despre topul pe care îl are în privința fetelor din casă, dar și despre înșelat: „Mie îmi place de Roaxana”, a spus Paul.

Paul a participat la cină, unde din discuție în discuție a izbucnit un schimb de replici mai acid între Roxana și Miruna În emisia live de pe 8 septembrie 2022 Roxana, Miruna și Paul au explicat care a fost motivul schimbului de replici.

Paul și Roxana de la Mireasa au mărturisit că se plac

Paul a explicat că în timp ce mânca piept de pui cu Roxana, Miruna a cerut și ea, iar tânărul a hrănit-o din furculiță, gest care a deranjat-o pe Roxana. Miruna a spus că ea nu știa că Roxana și Paul se plac.

Paul a mărturisit că este interesat de Roxana, iar tânăra a spus că sentimentul este reciproc.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa Sezonul 6, 8 septembrie 2022. Miruna și Cosmin au avut parte de apropieri. „Parcă m-a sorbit din priviri” ... Mireasa Sezonul 6, 8 septembrie 2022. Valentin și Gabriela au avut un date la jacuzzi. Ce au constatat la întâlnire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x