Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, pregătește "Ghiocei dulci", o rețetă special realizată pentru femei de 1 Martie.
Ingrediente pentru rețeta de ghiocei dulci
Mod de preparare pentru rețeta de ghiocei dulci
Pentru prepararea bezelelor, albușuril se mixează spumă cu un praf de sare, apoi cu zahărul adăugat treptat. Se formează bezele pe hârtie pergament cu ajutorul unui posh cu dui și se coc la 130 -140 de grade pentru aproximativ o oră și 30 de minute.
Frișca, ținută la frigider, se mixează spumă, iar spre final se adaugă zahăr după gust dar și fructul pasiunii pentru un plus de aromă.
Bezelele se decorează cu frișcă, figurine colorate din zahăt, ciocolată și căpșuni.
Pentru mai multe amănunte, și sfaturi utile, urmăriți videoclipul de prezentare!
Tot din bucătăria lu Vlăduț, puteți încerca și rețeta "Chiquitita" - un desert din bezele, căpșuni și ciocolată amară.