Vlădutz, bucătarul de la Neatza, are întotdeauna un as în mânecă şi continuă să ne surprindă cu preparate delicioase. Astăzi vă propune să gătiţi "croque flavette", un preparat delicios cu somon şi caşcaval.
Ingrediente:
- Toast
- Somon
- Unt
- Caşcaval cedar
- Brânză fină
- Ardei gras
- Salată
- Bechamel
- Caşcaval afumat
Mod de preparare:
Se prăjeşte pâinea la toaster, iar somonul se condimentează şi se frige la grătar sau pe teflon. După ce se întoarce, se aplică pe suprafaţa lui caşcavalul afumat.
Pâinea prăjită se tartinează cu unt şi brânză fină, iar apoi se aşează somonul preparat pe felia de bază, se adaugă rondelele de ardei gras, se aşează felia capac, iar apoi se unge cu sos béchamel, se răzuieşte caşcaval şi se dă la cuptor timp de cinci minute.
Se serveşte cu salată verde.