Antena Căutare

Ce destin ai în funcție de ziua de naștere. Ce explicații a oferit numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat a vorbit în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” despre destinul pe care îl putem avea în funcție de ziua de naștere. Hai să vezi ce explicații a oferit aceasta.

Colaj cu numerologul Corina Stratulat și cifre în palme Galerie
Numerologul Corina Stratulat a vorbit în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” despre destinul pe care îl putem avea în funcție de ziua de naștere | Shutterstock & Antena 1

Corina Stratulat a fost invitată în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a discuta despre treptele pe care trebuie să trecem de-a lungul vieții. În plus, numerologul a oferit mai multe informații despre destin.

„Să ne imaginăm că toată viața urcăm pe un munte, avem pași de făcut. Dacă nu facem pasul potrivit, ne întoarcem și pierdem vremea. Ne ajutăm puțin de numerologie pentru a ne ușura traseul prin viață.”, a mărturisit numerologul Corina Stratulat.

Citește și: Cum ne influențează data nașterii evoluția. Ce explicații a oferit numerologul Corina Stratulat

Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit modul în care ne putem calcula cifra destinului: „Adunăm cifrele din data noastră de naștere, e suma a tot ce suntem noi. Avem cifra destinului de la 1 la 9.”

Numerologul Corina Stratulat a discutat despre ce destin putem avea în funcție de ziua de naștere

Specialistul în numerologie a oferit explicații despre destinul pe care îl putem avea în funcție de ziua de naștere. În plus, aceasta a mai mărturisit și meseriile pe care le putem avea în funcție de cifra destinului. Hai să vezi ce a spus Corina Stratulat în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani.”

Cei care au cifra destinului 1 trebuie să învețe să se bazeze pe sine: „Sunt mulți oameni care așteaptă ajutor de la părinți sau de la parteneri, dar nu vor să ia inițiativa. Oamenii ăștia mereu se vor bloca și se vor auto-sabota.”

De asemenea, oamenii care au cifra destinului 2 fug de colaborări. Aceștia trebuie să învețe să facă echipă, chiar dacă nu le place.

Citește și: Cum să folosești cifra destinului în favoarea ta. Ce explicații a oferit numerologul Corina Stratulat

„La 3 avem oamenii, care prin tot ceea ce fac, trebuie să învețe să aducă fericirea celorlalți. Ei sunt oamenii cu mult entuziasm, cu mult optimism. Cei care au cifra destinului 4 sunt responsabili cu organizarea, sunt foarte disciplinați. Oamenii care au cifra destinului 5 trebuie să simtă cu adevărat libertatea și să o inspire și altora. La 6 avem oamenii care trebuie să fie responsabil, chiar dacă uneori nu-i place.

Cei care au cifra destinului 7 trebuie să învețe din propria experiență, să analizeze tot ce se întâmplă în jurul său și să devină o persoană mai înțeleaptă. Nu trebuie să se grăbească să treacă imediat la următorul job, fără să analizeze ce a fost la jobul anterior. La 8 sunt oamenii care pot realiza foarte multe, sunt oamenii pe care îi apreciem pentru că mereu vin cu putere și cu strategie. Un 8 care nu are obiective precise nu o să ajungă la succes. Dacă cifra destinului este 9 putem discuta despre compasiune. Compasiunea este un punct esențial pentru 9.”, a povestit numerologul Corina Stratulat.

Sfaturi practice de la ENGIE pentru o iarnă cu căldură acasă, dar cu un consum mai mic de gaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x