Căutare Live

Cei 8 nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a, priveghi la sicriul bunicii. Imaginile care vor rămâne în istorie

Cei 8 nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a au au participat la „priveghiul prinților”. A fost pentru prima oară în istorie când nepoții unui sevarn britnaic participă la priveghiul acestuia.

Cei opt nepoți ai Reginei Elisabeta au stat de veghe la catafalcul bunicii lor

Profimedia

Cei opt nepoți ai Reginei, printre care prințul de Wales și ducele de Sussex, au vegheat în jurul sicriului ei la Westminster Hall. Copiii regelui Charles au purtat ținute militare, în timp ce verișorii lor au îmbrăcat veșminte negre, potrivit BBC.

La cererea regelui Charles al III-lea, prințul Harry a purtat uniforma militară, pentru prima dată din 2020. Totuși, unifoma sa nu a avut inițialele ER.

Este pentru prima dată în istorie când nepoții unui monarh iau parte la priveghiul acestora.

@royalfamilychannel The Queen’s eight grandchildren hold vigil over her coffin 🤍 #QueenElizabethII #Queen #RoyalFamily #LyingInState #London #Vigil #PrinceWilliam #PrinceHarry ♬ original sound - The Royal Family Channel

Cine sunt nepoții Reginei Elisabeta a II-a. Cei 8 au participat la „Priveghiul Prinților”

Fiilor regelui Charles, William și Harry, li s-au alăturat Peter Phillips și Zara Tindall, copiii prințesei Anne, precum și fiicele prințului Andrew, prințesele Beatrice și Eugenie, și Lady Louise Windsor și James, viconte Severn, care sunt copiii prințului Edward.

La 44 de ani, Peter Philips este cel mai în vârstă dintre nepoții Reginei, în timp ce cel mai tânăr, James, viconte Severn, are 14 ani.

Citește și: David Beckham a ajuns la sicriul Reginei Elisabeta, după 13 ore de stat la coadă. Ce a făcut când s-a apropiat

În tăcere și cu capetele plecate, cei opt verișori au stat în diferite puncte în jurul sicriului, în timp ce mulțimea continua să treacă.

Prințul William a stat în dreptul capătului sicriului reginei, cu fratele său la capătul opus.

Contele și contesa de Wessex, părinții Louisei și ai lui James, au privit de pe o platformă aflată în fața sicriului.

„Priveghiul Prinților” s-a petrecut în seara de 17 septembrie 2022 și a durat 15 minute.

Citește și: O fetiță a adus o scrisoare emoționantă la moartea Reginei Elisabeta: „Sper că vă veți reîntâlni cu Prințul Phillip”

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral pe data de 8 septembrie 2022. Suverana Marii Britanii avea 96 de ani și din octombrie 2021 a început să aibă probleme grave de sănătate. Moartea Prințului Philip, bărbatul pe care l-a iubit enorm, a slăbit-o pe Majestatea Sa.

Astfel, după ce a fost internată în secret în luna octombrie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se odihnească la scurt timp după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala COVID-19 a slăbit și mai tare trupul deja în suferință al mamei Regelui Charles al III-a.

Din cauză că nu putea să participe la toate angajamentele regale, fiul său i-a ținut locul în mai multe rânduri.

A venit timpul ca Prințul Charles să fie încoronat Regele Charles al III-a, după un moment de profundă suferință provocat de moartea mamei sale. În doar un an și câteva luni, acesta și-a pierdut ambii părinți. Iată ce a transmis la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta, cea pe care o înlocuiește pe tronul Angliei.

Majestatea Sa a domnit 70 de ani și a fost reprezentată de 15 prim-miniştri. În timpul domniei sale au existat 14 preşedinţi americani, pe care i-a cunoscut, cu excepţia lui Lyndon Johnson.

Regina Elisabeta a II-a a fost fiica lui Elisabeth Bowes-Lyon (Regina Mamă Elisabeta) și a lui George al VI-lea al Regatului Unit. Elizabeth Alexandra Mary, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a născut pe 21 aprilie 1926, fiind primul copil al celui care urma să fie regele George al VI-lea.

Regina Elisabeta a II-a a devenit moştenitoare a tronului Marii Britanii când unchiul ei, Edward al VIII-lea, a abdicat pe 11 decembrie 1936, iar tatăl ei a devenit regele George al VI-lea. Ea avea 10 ani.

Incident la Westminster Hall. Un bărbat a fost reținut după ce a trecut de bariere și a atins sicriul Reginei Elisabeta ... Cum a reacționat Regele Charles când a fost apostrofat de un britanic: „Ne chinuim să ne încălzim locuințele”...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x